Abisi Milletvekili ya!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben öğretmev,nde çalışıyorum açık açık yazmak istemedim ama madem böle oldu yazayım.
öğretmen evi yönetim olarak devlete bağlı fakat yeni bi kurum olduğı için norm kadrosu yok. bu nedenle sözleşmeli personel olarak çalışıyorum ve devletin hiç bir şekilde bi ödeneği olmadığı için maaşımızı kurum ödüyor. bu nedenle durum bu şekilfisfisfis

Anladım. Valla bu işler aldı başını gidiyor. Şikayet dilekçesi yazın mutlaka. Çok üzülüyorum, ülke nereye gidiyor. Umarım sonuç alırsınız.

yazıklar olsun yaa...
ne hallere düştük..
hadi yayin flaan anlıyorum da...
bu kadarı da olmaz yaa..
tama yetkin bi adamdır.. bilgilidir.. al getir onu bi yere yoksa ama hiçbir ilgisi olmayan adamı niye alır da mevki sahibi yaparsın işte böyle hazımsız olur...
canım Alalh yardımcın olsun.. tabi hepimizin olsun.. böyle insanların mantıksızlığından... görgüsüzlüğünden korusun.....

Şikayette bulun onun tehditlerini çekmek zorunda degilsin

böyle insanların hepsi basımızda bizden dünya kadar vergi alıyor ya zaten

hep şu torpil olayları yüzünden!

koskoca(!) milli eğitim müdürü işi gücü bırakmış sizin işinize mi takmış kafayı...

valla hayatım yapacağın olayı aynen bir gazeteye yada televizyona anlatmak onlarda zaten çok severler böyle işleri....yada bir köşe yazarına mail atabilirsin..vatan gazetesinden necati doğru olabilir o ilgilenir böyle yolsuzluklarla...yada ayşe arman a kadın haklarından girer konuyu ele alabilir...
neden senin ekmek paranla oynuyor ki...bide DİN kültürü ve AHLAK bilgisi okumuş...ayakları okumuş onun...

Türkiye de bu torpil olayına bir son verilmeli kimse hakettiği yerde değil...gerçekten konuşmaktan aciz insanlar belli mevkilerde müdür olmuşlar şef olmuşlar yetkili olmuşlar...bakarsanız hiç bir alt yapı yok ama dayı var...

bunlara dur demek lazım...

Şikayet etmeden önce kendisi ile kibarca konuşun. Eğer ekmeğime mani olursanız yapılan haksızlık için basında adınızın çıkması için elimden geleni yaparım icabında tv programlarına çıkarım partizancılık yapıyorlar derim diyin. Zaten seçimler de yaklaştığı için eminim çok tırsacaktır. Ayrıca abisinin bağlı olduğu partisinin şikayet masası var oraya da şikayet edebilirsiniz. O zaman görür hanyayı konyayı..

işte artık kendinin aklında akrabalarından biri falan mı var bilmiyorum.
müdürlerimde itiraz etmiş zaten. biz memnunuz diye, iyi çalışıyor. zaten yazın evlenicek ayrılıcak demişler.
oda kendine yandaş bulamayınca susmıuş.
ama askıdaymışım öle dediler şimdilik çalışıyorum bakalım ama iş aricam olmicak böyle :delphin:

başka bi sebep olacagını hiçççççççççç sanmamkafamçokkarıştı

haram zıkkım olsun...
kimsenin hakkı kimsede kalmaz son demleri bunların merak etmeyin
bunların bitleri kanlandı az kaldı az sabredin...

...... bunların biri gider biri gelir

tek birşeye ait birşey değiller ki

kimin boğazından haram lokma geçse sonrasınca cozutuyorlar

hepsi aynı...bitmez soyları

aallah allah bizim ildede aynı durum var
abi millet vekili olunca beceriksiz din bilgisi öğretmeni millieğitim müdürü oldu fisfisfis
aynı ildenmi bahsediyoruz yoksa
bunlar hepmi böyle :sm_confused:
brek brek burası uşak turkbayragi

her sektörde bunlar yaşanıyor maalesef
işten zerre anlamayanlar aamlar başına müdür oluyor:umursamaz:

cok buyuk haksızlık bide yapmadıklarını iddaa ederler tvlerde kim inanırki bunlara allah cıkarır acısını

Yemişim onun abisinin millet vekilliğini.
Sende diyemedin mi adam mı oldun o koltuğa oturunca hödük :kahve:
:)

canım ne yazıkki bizler uyumaya devam ettikçe hep birileri haketmediği yerlere gelecek hakedende onlar tarafından ezilecek

dikkat edersen pek kültürlü kişiler yok ve geldikleri gibi kültür sahibi olanları ezmeye çalışıyorlar yerlerinden etmeye işten çıkarmaya çalışıyorlarki kendi bilgisizlikleri ortaya çıkmasın

bizlerde bu suskunluk hak aramama

bizlerde 3 günlük hafıza olduğu sürecede malesef haketmeyen hakedeni ezerek hep üste çıkacak

haklarını arayan çocuklar yetiştirip yanlarında olmalıyız ki bu tür olaylar artık bitsin

haklı madur olmasın gerçek kişiler yerlerini bulsun

Back
X