• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abiye ayakkabım ve cantam.)

ultraslan_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
357
2
118
İstanbul
$kemal-tanca-canta-ayakkabi-38__57028900_0.webp kınada gıyecegım abıyenın ayakkabısı ve cantası.)

ayakkabın güzel ve şık ama bence bu sıcaklar için son derece kapalı bir seçim olmuş... güle güle kullan

inanamıyorum aynı ayakkabıdan almışız:9: ben de bir kaç ay önce bu gümüş renkli simli ayakkabıdan aldım çok uygun bir fiyata nerden aldın kaça aldın

inanamıyorum aynı ayakkabıdan almışız:9: ben de bir kaç ay önce bu gümüş renkli simli ayakkabıdan aldım çok uygun bir fiyata nerden aldın kaça aldın

pişti olduk desene bende ınternette bksa bırınde gordum baya talep goren bı model heralde:D ben fatıhten aldım 189 dan 120 ye dusmustu sanırım ama ınan net hatırlamıyorum cantada 89 du oda ındırımdeydı gene oda 45 55 mıydı neydı parasını nısanlım verdıgı ıcın ben sadece begenmekle ılgılndım kasayla pek ılgılenmedım:) ama begenerek aldım ya cantasıylada takım olması hosuma gıttı

pişti olduk desene bende ınternette bksa bırınde gordum baya talep goren bı model heralde:D ben fatıhten aldım 189 dan 120 ye dusmustu sanırım ama ınan net hatırlamıyorum cantada 89 du oda ındırımdeydı gene oda 45 55 mıydı neydı parasını nısanlım verdıgı ıcın ben sadece begenmekle ılgılndım kasayla pek ılgılenmedım:) ama begenerek aldım ya cantasıylada takım olması hosuma gıttı

ben kadiköy enezden 20 tl ye aldım çantasız dükkanın önüne dökmeden ama şıkır şıkır çok güzel ayakkabı

ben kadiköy enezden 20 tl ye aldım çantasız dükkanın önüne dökmeden ama şıkır şıkır çok güzel ayakkabı
oo sen baya ucuza almıssın canım ben kemal tancadan aldıgım ıcın bu kadar yuksek aynı ayakkabının hatta daha guzellerını gordum bugun 30 tl dı
ama ayakkabı konusunda bıraz takıntılıyım o dedıgınn yerı bılıyorum onceden cook ayakkabı aldım eskıttım:D

Back
X