Abiye diktirmek

Merhaba hanimlar kizlar :)

Aranizda hic abiye diktiren oldu mu ? Tam istediginiz gibi dikiliyormu yoksa sonradan düzeltme fln yaptirdiniz mi ve en bi gicik kapdigim konu göbek mesela ölücleri verdigim zaman benim fizigimw göre yapilacagi icin göbisim cok fazla belli olur mu ?

Ve o linkteki elbiseyi diktirmek istiyorum fakat kirmizi rengini acaba siyah daki gibi zarif durur mu ?

Bu ara boyum 165 kilom 56

Yardimci olursaniz cok sevinirim bugün terminim var ölcü vermek icin

http://www.google.de/imgres?=http:/...://de.aliexpress.com/w/wholesale-transparent-

Vazgeçmişsin sanırım ama yine de yazayım. Abiye diktirmek riskli bir iş. Modelde gördüğün gibi durmuyor üstünde. Rengi de değişirse daha beter olabiliyor. Ya da terzi beceriksiz çıkıyor. En iyisi üstünde görüp beğendiğin bişeyi hazır almak bence.

ben diktirdim sürekli diktiriyorum hatta süper bi terzim var diktirdiğim elbiseleri 500 - 600 den aşağı alamıyacakken
kumaşı dahil yarı fiyatına mâl ediyorum artık
terziniz güvenilir olduktan sonra herşey istediğiniz gibi olur

ben diktirdim sürekli diktiriyorum hatta süper bi terzim var diktirdiğim elbiseleri 500 - 600 den aşağı alamıyacakken

Mrb terziniz avrupa yakasindamiii acaba benim de iyi bi terziye ihtiyacim var ne olur ne olmaz tanidik iyi bi terzi herzaman kurtarici olabiliyor

Konu sahibi arkadaşım, sırt dekoltesi baya iddialı zaten. Bence etek yersiz olmuş. Uzun daha güzel olur. Ama yere kadar uzun, senin dediğin boy da manasız bence. Bir de renk olarak siyah güzel. Saks mavisi de çok hoş olur. Kırmızı zaten başlı başına ben buradayım diyen bir renk, elbise de sade değil. Bence başka model bak. Kırmızı abiye diye aratabilirsin aslında.

Bu arada boy- kilomuz aşağı yukarı aynıymış seninle. Kilolu gözükmüyorum ama ince kumaşlı bir kıyafet giydiğimde göbeğim fırlıyor açıkçası. Altına toparlayıcı giyersin, hem daha hoş duruyor.

Evet baska bi abiye bakicam artik tesekür ederim. Normalde bo ve kilo orantisi aslinda bakarsan ideal ama niyeysw bi göbek var cocuklugumdan beri gitmek bilmiyor acikcasi bol abiEler sevmiyorum sanki göbegi sakliycam diye daha iri yari duruyormussum gibi geliyor ramazan ayinda corba ile takilinca belki az da olsa gider dügün günü de bisi yemem 😄😄

Mrb terziniz avrupa yakasindamiii acaba benim de iyi bi terziye ihtiyacim var ne olur ne olmaz tanidik iyi bi terzi herzaman kurtarici olabiliyor

Cok yardimci olmak isterdim ama almanyada yasadigim icin ve burdaki tanidik butik istanbuldakilerle calisiyormus. Onlari da malesef ben tanimiyorum ama en son ki elbiseler dikimi cok hos du

Vazgeçmişsin sanırım ama yine de yazayım. Abiye diktirmek riskli bir iş. Modelde gördüğün gibi durmuyor üstünde. Rengi de değişirse daha beter olabiliyor. Ya da terzi beceriksiz çıkıyor. En iyisi üstünde görüp beğendiğin bişeyi hazır almak bence.

Evet vazgectim korktum acikcasi sonra istedigim gibi olmassa diye. Ama hazir elbiselerde hem pahaliya patliyor burda hemde sonradan terzi ye götürmem gerekiyor boy daraltma gibi seylerden malesef

bence sen kafanı karıstırma burdan bak abiye alacaksan

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X