Abiye elbise

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
kızlar selam

Ağustosta iki arkadaşımın düğünü var. Benim de doğum sonrası 6-7 kilo kadar fazlam kaldı. Bunun haricinde emzirdiğim için göğüs bedenim de 2-3 beden büyüdü. Yani anlayacağınız düğüne giyebileceğim kıyafetlerim olmuyor. Bonprix ten birkaç elbise beğendim ve de elbiselerin içine giyilecek şekillendirici güzel korseler var aynı sitede. Oradan mı alsam? Bebekler kıyafet alışverişine gitmek zor olur diyorum. Dene çıkar et vs. Risk almalı mıyım sizce internetten alarak? Yani abiye dediğimde öyle uzun etekli bir şeyler değil, siyah sade bir elbise almayı düşünüyorum.

İnternetten alışveriş mantikli sizin için ama bu tarz düğün kıyafetlerini denemeden almak çok riskli. Bebekler dediğiniz ikiz mi anlamadim ama ya beraber gidin ya da bir saatliğine ailenizden birine bırakıp alın.kotonda falan çok var sade kadar kıyafetler olmazsa değiştirirsiniz de

Bir sefer çıkacaksınız dışarı...iyi hazırlanın sabahtan çıkın evden öĝle sıcaĝına kalmayın....çocukları emanet edeceĝiniz yer varsa emanet edin...yoksa sizle gelsinler...internet alışverişi yaptıĝınızda riskli olabilir...en iyisi garantiye almak...siz bilirsiniz kafanıza nasıl uyuyorsa öyle alışveriş yapın:emir_bebek:

Bahsettiğiniz siteden daha önce hiç alışveriş yaptınız? Ben çok şikayet duydum, ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi.

Trendyoldan party den al,2 beden al,olmayanını gönderirsin.
Ben hep öyle yaparım :)

kızlar selam

Ağustosta iki arkadaşımın düğünü var. Benim de doğum sonrası 6-7 kilo kadar fazlam kaldı. Bunun haricinde emzirdiğim için göğüs bedenim de 2-3 beden büyüdü. Yani anlayacağınız düğüne giyebileceğim kıyafetlerim olmuyor. Bonprix ten birkaç elbise beğendim ve de elbiselerin içine giyilecek şekillendirici güzel korseler var aynı sitede. Oradan mı alsam? Bebekler kıyafet alışverişine gitmek zor olur diyorum. Dene çıkar et vs. Risk almalı mıyım sizce internetten alarak? Yani abiye dediğimde öyle uzun etekli bir şeyler değil, siyah sade bir elbise almayı düşünüyorum.
bebekle zor olur. Hemde rahat bakamazsin alacağına. bir bakmissin saçma sapan kiyafetle evdesin. Internetten al olmazsa iade hakkin olur.

Bonprixin kalıpları büyük diye duymuştum arkadaşlarımdan. Tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum.Yakın arkadaşım sürekli oradan alışveriş yapıyor,hiçbir şikayeti olmadı bu zamana kadar:)

İnternetten alışveriş mantikli sizin için ama bu tarz düğün kıyafetlerini denemeden almak çok riskli. Bebekler dediğiniz ikiz mi anlamadim ama ya beraber gidin ya da bir saatliğine ailenizden birine bırakıp alın.kotonda falan çok var sade kadar kıyafetler olmazsa değiştirirsiniz de

Ay yok bebekle yazacaktım yanlış yazmışım. Alışveriş yapacağım yer başka semtte, arabayla yarım saat falan sürer :(

Bonprixin kalıpları büyük diye duymuştum arkadaşlarımdan. Tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum.Yakın arkadaşım sürekli oradan alışveriş yapıyor,hiçbir şikayeti olmadı bu zamana kadar:)

Ben de memnunum daha önce bluz falan almıştım ama bu tarz bir şey almadım

Bedeninizi bilmediğiniz için bilmediğiniz marka bir elbiseyi tutturmanız çok zor...
Normal zamanda atıyorum şu markada üst beden 38 giyiyorum, bu markada 40 diye bir fikrim olur ve internetten alışverişi gönül rahatlığıyla yaparım.
Ama sizin yerinizde olsam yapmazdım :)

O siteyi hic duymadim. Dugun icin trendyoldan elbise bakmistim, guzel modeller var. Daha once trendyoldan bot vs de aldim iade de hic bir sıkınti yasamadim

Back
X