Abiye giysem cokmu abarti olur

selisya

olduğu kadar , Olmadığı KADER!!!..
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
596
67
323
35
Slm hanımlar bizim cuma günü kinamiz var ..evlenen kişi benim teyze oğlu gelin kinada abiye giymicekmis sadece bindalli giycekmis ...bende abiye giymeyi dusunuyodum yani çok abartili değil tek parca elbise dantelli güpürlü üzeride cepken var ...arkadaşlar abiye gelin gitmeyin ce sen ne alaka diyor baskasi giy ne olacak diyor ..abiye giymezsem etek gömlek giycem kinada
Düğünde zaten etekli pantolon ve gömlek giycem ikisinde ayni olurmu siz olsaniz abiyemi yoksa etek mi giyerdiniz ..kaç gündür karar veremedim yaa bi yardim edin kizlar

elbiseyi siz biliyorsunuz, bindallısını gölgede bırakacak bir şey değilse giyin gitsin ne olacak.

Eltim benim kınamda benden daha abartı bir elbise giyip kocaman bir topuz yaptırmıştı herkes güldü arkasından. Siz de öyle bir duruma düşmeyin. Daha sade giyinebiliyorsanız giyinin.

o cepken dedıgınız sey cok kotu bırsey ya bence hıcbır kadın kullanmamalı cok basıt bur goruntu oluyor bence abartılı olur sade tek parca bır elbıse olabılır tabı ama gupurlu falan ne bıleyım

Düğün erkekli olacak yani karisik aile toplumu düğünde abiyeyi hoş karsilamayabilir o yüzden abiyeyi kinaya giymek istedim

o cepken dedıgınız sey cok kotu bırsey ya bence hıcbır kadın kullanmamalı cok basıt bur goruntu oluyor bence abartılı olur sade tek parca bır elbıse olabılır tabı ama gupurlu falan ne bıleyım

Cepken zaten elbisenin renginden ayri olduğu belli değil tek parca elbise gibi duruyor

Eltim benim kınamda benden daha abartı bir elbise giyip kocaman bir topuz yaptırmıştı herkes güldü arkasından. Siz de öyle bir duruma düşmeyin. Daha sade giyinebiliyorsanız giyinin.

Tesetturluyum ben ama basimi esarbimi yaptirmucam evde kendim baglicam abarti olmasin diye kiz hep bindalli giycekmis gece boyunca

Cepken zaten elbisenin renginden ayri olduğu belli değil tek parca elbise gibi duruyor
nasıl bellı degıl kı renkler uymasa da kısacık duruyor elbısenın uzerınde benım fıkrım bu sı begenıyo olabılırnız ama ben begenmıyorum :)

Tesetturluyum ben ama basimi esarbimi yaptirmucam evde kendim baglicam abarti olmasin diye kiz hep bindalli giycekmis gece boyunca
Sen kararını vermişsin galiba, sormana hiç de gerek yokmuş :KK48: Benim görümcem benim kınamda abiye giymişti, hiç de düşünmedim abartılı olmuş falan diye. Hatta hoşuma gitti süslenip püslenip gelmiş, özenmiş dedim içimden. Bence çok abartmadığın sürece istediğini giyebilirsin:KK54:

yasemi: 37979077 .!.:
Sen kararını vermişsin galiba, sormana hiç de gerek yokmuş :KK48: Benim görümcem benim kınamda abiye giymişti, hiç de düşünmedim abartılı olmuş falan diye. Hatta hoşuma gitti süslenip püslenip gelmiş, özenmiş dedim içimden. Bence çok abartmadığın sürece
istediğini giyebilirsin:KK54:[/QUOTE

Benim gonlumde abiye var ama cok abarti olurmu diye kararsizim cunku 2ay onceden Kararlastirmistim onu giycem diye arkadaslar giyme deyince tereddut ettim

Benim gonlumdd

Back
X