Abla ile olan kırgınlık

olympian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
946
1.816
113
Merhabalar, abla kardeş konularını görünce ben de dayanamadım sorunumu sizlerle paylaşmak, ne yapmam gerektiği hakkında bir yorum almak istedim.

Öncelikle ablamdan bahsedeyim. Küçüklükten bu yana benimle pek ilgilenmeyen, çevremde gördüğüm samimi abla kardeş ilişkisini kesinlikle yaşayamadığım ve beni sürekli asosyal ve takıntılı olduğum konusunda eleştiren birisi.:110: İyi kazançlı ve itibarlı bi mesleği var fakat aşırı derecede cimridir. Aramızda 7 yaş fark var.

Olayı anlatmaya çalıştım ama o kadar uzun sürdü ki mesaj :) o sebeple özet olarak kendisiyle para mevzusu yüzünden tartıştık. Benim yakın arkadaşıma beni şikayet edip benden para istiyor, saygısız vs demiş benden için. kendi öz ablam. Kendisinden kesinlikle tek kuruş istemedim ve kendisine saygısızlık etmedim bugüne kadar. O kadar şaşırmıştım ki okuyunca.. Ki senin kız kardeşin istese bile gidip arkadaşına bunu söylemek de nedir? :KK12:Ağzımdan bir kaç kötü kelime çıktı bunları öğrenince tabi. O gün bugündür konuşmuyoruz. 3 sene oldu. Hala anneme onu şımarttınız, dersaneye gönderdiniz 2 yıl(ki kendisini de 2 yıl dersaneye gönderdi ailem :) ) diye ağlıyormuş.. Bu insan kardeşinin dersaneye gitmesini bile yıllar sonra 30 yaşına geldiğinde annesine şikayet edebiliyor daha neler neler..

Her neyse.. Ben yine de üzülüyorum, kendisi benden ne kadar nefret etse de ben ablamı çok severdim. Barışmak istiyorum ama bir yandan içim soğumuyor ona karşı. Sizce ne yapmalıyım?:KK16:

Böyle ablayla barışıp ne yapacaksın? Hala anneni dolduruyor sana karşı demek ki.Boşver uzak olsun.

Son düzenleme:
Siz kendisinden para istemediyseniz neden böyle bir şey çıkarip annenize, arkadaşınıza ağlanmış anlayamadım. Keşke ona hangi para diye sorsaydınız. Bence sonu ne olacaksa olsun bu soruyu sormanız gerekir. Bu düpedüz iftira cünkü. Böyle nasıl barışacaksiniz.

Siz kendisinden para istemediyseniz neden böyle bir şey çıkarip annenize, arkadaşınıza ağlanmış anlayamadım. Keşke ona hangi para diye sorsaydınız. Bence sonu ne olacaksa olsun bu soruyu sormanız gerekir. Bu düpedüz iftira cünkü. Böyle nasıl barışacaksiniz.

Ben universitede okuyan bi arkadaşımı anlatıyordum ablama, farabi diye bi değişim programı var, öğrenciye karşılıksız burs veriyor aylık 300 tl civarında. Kızın ailesi de bi o kadar para yolluyor, ablası da öğretmenmiş o da para yolluyormuş bir de kredi alıyor üstüne üstlük, yine de geçinemiyormuş kız, sürekli geziyor hayatını yaşıyor, zaten farabiyi de gezmek için yapmış diye anlatıyordum. Gayet normal laf arasında geçen bi muhabbet.. Aynen bunları söyledim ve ablam bu cümlelerdeki ablası da para gönderiyormuş cümlesini çekip, ben para vermiyorum ona kötü ablayım onun gözünde, benden para istedi demiş arkadşıma :) Bunu da annem söyledi bana burdan çıkmış yani. Öğrenince ağzım açık kalmıştı güler misin ağlar mısın? sizce ben mi haksızım yahu? o_O

ne güzel bakın önümüz bayram zaman ıcınde emınım oda sızın ıcın uzulmustur bence cokda uzatmamak lazım küslükleri kardessiniz ne olursa olsun ve yaşlandıkca ınsan daha ıyı anlıyor kardeslerının kıymetını

Back
X