• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarım akıl verin bana acı çekiorum çok kötüyüm

cnsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
14
1
86
Ankara
ya sınıftan biriyle çıkıodm ve ben sölemştm hislerimi ilk neyse baya gzl bi ilişkimiz vardı ailelerimiz biliodu evlenmeyi bile planlıoduk aralıkta 1 sene olcaktı ama geçen hafta ayrıldk cuma günü sen bnm arkadaşımsn fln dedi ama her yaptğm şeyi takip edio sınıftan kz arkadaşımı bekliodm kimi bekliodn yanında km vardı fln die soruo bide eski çktğmda bizim oklda (hiç istemediğim halde) aynı ortamda bulunmak zorunda kaldk kıskanıo ama arkadaşız dio. msnde knuşuodk ben sinirlendm çok kötü oldm sen benden nefret etmeden kapatalım konuyu kankamsın fln dio. hem seni sevmiorum istemiorum die ayrıldı hemde bırakamıo sevdiğinden mi yapıo yoksa başka bişeymi anlamadım gitti. çok seviyorum onu napıcam nası arkadaş olucam unutmak istemiorum onu çok seviyorum çok bağlandm :(:(:delphin:

Harfleri yutmadan yazarsan daha iyi anlarız derdini..:delphin:

Hayatım, daha Lise'desin. Bu kadar stres yapma.
Emin ol daha 50 defa barışır, 50 defa küsersiniz.
Sen derslerine konsantre ol, bu aşk-meşk işlerine daha çoook vakit ayırırsın..bıkacak kadar...

bencede aşk meşk işlerini bırak basta derslerini düsün ablacım yasın küçük anladıgım kadarıyla hele bi yolunu ciz aşkı zamanı geldiginde yine bulursun cok takılma o cocugada bence fazla görüşme aklını karıstırıyor belliki o yüzden uzak durmanda fayda var cocugun yaptıgı cocukluk işte:D
o yüzden cok muhattab olma derslerine bak tatlım ilerde cok pişman olursun bugünleriniböyle gecirdigine

ya ben ona çok inanmıştm karım olmanı çok istiyorum dedi ben çok akılsızım ona inandım :( şmdi bıraktı ama benim anlamadığım şey niye arkadaş kalmak istiyo sürekli nefret etme benden diyo arkadaş olalım diyo bunun sebebi ne sürekli beni deli gibi seven biri yanımda olsun mu diyo acaba anlamıyorum ben çok seviyorum evdede baya bi problemler var arkadaşım kalmadı hiç kmse yok dertleşebilceğim :( bunalıma grdm artk cnm hiçbişe yapmak istemio çok bozuldu psikolojim

Son düzenleme:
Hayatım bu yaşta insan evlilkten bahseder mi hiç? Daha çocuk sayılacak yaştasınız bu işler için gözünü seveyim. Bak 40 yaşındaki adam bile evlilik deyince 3 adım geriye zıplıyor, sizin yaşlarınızda evlilik konuşmak da neyin nesi? Neden büyümek için bu kadar aceleniz var?
Arkadaş kalmak istiyorsa bırak arkadaş kalsın, tabii ki arkadaş kalacaksınız, kanlı bıçaklı olsanız daha mı iyi?
Sen düşündükçe büyüyor kafanda inan bana objektif bakabilsen aslında büyütülecek hiç bir şey olmadığını o kadar net göreceksin ki.

cnm aynen beni seven biri olsun diyo.kaybetmek istemiyo.em,in ol daha iyisini bulursa seni sallamıcak bile.güzelim sen de ondan soğumuş gibi yap.yüz verme.takmıyo gibi davran.gül eğlen.sakın üzüldüğünü gösterme.zoruna gidecektir sen onu takmıyo gibi yaparsan.seni tekrar kazanmaya çalışacaktır.ve sen yüz vermedikçe de onun için zor olacaksın ve değerli olacaksın doğal olarak.sevmese de hırs yapıp peşinde koşmaya başlıcak.ok.emin ol buna.için kan ağlasa da çok eğleniyo gibi görün.sana hesap sormasına da izin verme.biz arkadaşız hiç bi arkadaşım bana hesap sormaz falan de.yerini bil de.ne biliyim.o zaman sana kırılmş gibi üzülmüş gibi yapacak.çok kızacak ama içi içini yicek.siniri geç,nce peşinde dolanmaya başlayacak.tahminlerim bu doğrultuda.

canım ne olur kendimi bırakma öyle.eğer annenle diyaloğunuz iyiyse annen ile paylaşman inan rahatlatacaktır seni. senin yaşadığın olayın hemen hemen aynısını 6 sene önce bende yaşadım. bizde evlilik düşünüyorduk ama olmadı.ikimizde çok aşırı sevmiştik.henüz 17 yaşındaydık. ama herşey kader kısmettir canım.alnımıza yazılan yazının dışına bazen ne kadar çokta istesek çıkamıyoruz. inan bana zamanla alışırsın.ama bi açıklık getirin şu konuya.onu çok seviyorsan onla arkadaş olarak kalınca onu her görmende her konuşmanda canın acır ve onu unutman zorlaşır canım.kendini üzme lütfen.toparlamaya çalış kendini.güzelce giyin kuşan süslen, daha yaşın küçük canım. hemen pes etme hayata. herşeyde bi hayır vardır. belki başka zaman başka bi kişiyle dahada mutlu olacaksın, ne biliyorsun canım.hadi şimdi güzel gözlerle güzelce bak hayata.

bu yasta bu olgunluk pesss...ne evlılıgı canım yaa sen onune bak okumana bak daha ne asklar cıkar karsına su halıne guler gecersın ..

fisfisfiscanım benim kendini derslerine ver gelecegin için elinden gelenin en iyisini yap ..zamanı gelince gönül işleri nasılsa olur ..yaşın olgunlaşıpta geriye baktıgında keşke bu işlerle vaktimi harcamamış olsaydım dememek için şimdiden şuandaki sorumluluklarını yap ..hayatın getirdiklerini yaşamaktan yoruldugun anlar olacak . oyuzden kendini yıpratmaya bukadar erken başlama ...al karşına hissettiklerini açıkça anlat ve onuda dinle en azından kafanı kurcalamaz bu olay bi açıklık kazanır ...:1hug:

Canım daha o kadar küçüksünüzki bi ilişki nasıl yürür daha onu bile bilmiyorsunuz...
Bu yaşta düşünmen gereken sadece derslerin olmalı...
anlaşılan sevdiğin çocukta daha ne yaptığını bilmiyor...Laf olsun diye bi hali var anladığım kadarıyla benneyaptımki

ztn kmse yokki dertleşebilceğim bi annem var onla konuşuorum. çokda gzl bi mesleğim var web programcılığı okuyorum ama ailevi sorunlardan dolayı soğudum bilgisayardan gerçekten istemiorum hevesim kaçtı iice bu işte hevesin araştırma merakın olmadan olmuyo. bnm için çok zor olsada dediklerinizi uygulamaya çalışcam. zaten iki ders knşmıyım hemen oo nbr bi slm bile vermiyosun fln dio. knşuncada hemen başlıo yok sabah bi kız gördüm görsen inanmazsın fln die çok canımı acıtıo bu ama belli etmiorum hemen tanışsaydın fln diorum ama eve geldiğimde gece yatağıma girdiğim an çok kötü oluyorum.biliyorum belki yaşım ufak ama gönül işte... tam aradığım kızsın diodu snn gibi kız kalmışmıydı be devrde diodu ben onun için arkadaşlarımı sildm hiçbi erkekle konuşmuyodum ama bilmiorum bazen diorum allahım ona sevdiğim insan sensin dedirtceğine canımı alsaydın die ama snra bişi oluyo içimde çok mutluyduk ama diyorum sürekli bi gitgel halindeyim çok bozuldu psikolojim :( en son buraya içimi dökmeye karar verdim çünkü farklı fikirlere ve düşüncelere ihtiyacım var hepinize çok teşekkür ederim bu yüzden

hiç üzme kendini benimde lisedeyken bi erkek arkadaşım vardı evlilik lafı fln yapıyoduk o yaşlarda birazda hevesti bu konu ama birbirimizden çok farklıydık annem istemedi bende ayrıldım ama çok üzgündüm artık kimseyle çıkmam diyodum fakat 5 ay sonra biriyle çıkmaya başladım ve o kişiyle şimdi 4. senemize girdik . şuan içinde bulunuğun duygu yoğunluğu olay yeni olduğundandır. inan sonra hiç bişey kalmıyo insanın içinde sadece güzel bi anı olarak mazide yerini alıyor

ya ben ona çok inanmıştm karım olmanı çok istiyorum dedi ben çok akılsızım ona inandım :( şmdi bıraktı ama benim anlamadığım şey niye arkadaş kalmak istiyo sürekli nefret etme benden diyo arkadaş olalım diyo bunun sebebi ne sürekli beni deli gibi seven biri yanımda olsun mu diyo acaba anlamıyorum ben çok seviyorum evdede baya bi problemler var arkadaşım kalmadı hiç kmse yok dertleşebilceğim :( bunalıma grdm artk cnm hiçbişe yapmak istemio çok bozuldu psikolojim

canım bu yaşta ne evlılık karım kocam falanyasakkelime sizin önünüzde daha öss diye bir gelecek var bunlar zamanla olacak şeyler zatena.s ama gelecek geçmiş te kalırsa üzülürsün:kahve:

canımmm daha dur bakalım önüne ne aşklar çıkıcak biliyorum şimdi okuyunca diosundur içinden sen beni anlayamazsın ben ondan başkasını sevemem diyorsundur... Seversin Tatlım Seversinnnn baskasınıda seversin zaman geçtikçe şuanki halinede güler geçersinnn
hiiç boşuna kendini yıpratma üzmee anneciğine yazık onada belli etme o da üzülmezmi benim kızım ağlıyor die unutma annen ve baban seni üzül diye bu dünyaya getirmedi şimdi sakin kafayla düşün aklını basına toplaaa yaşacağım daha çok günler var de ve önüne bak

bilmiyorum galiba çok kaptırdım kendimi yada o benden önce 1 kişiyle çıkmış olduğu için gerçekten bilmiyodu sevgili olmak ne demek ama çok karışık kafam o kadar soru varki acaba şöylemi acaba böylemi bu yüzden mi böyle oldu falan filan bütün herşey üstüste geliyo gibi oluyo unutmaya çalışsamda aklıma mutlaka gelicek biliyorum boynumda onun kolyesi var çıkarmayı denedim elim gitmiyo :'( allah razı olsun annem hep yanmda ama babamla ilgili çok problemim var günaha giriyorum biliyorum ama sevmiyorum babamı yaptığı çok şey var bana ve bize o yüzden ondan gelicek yardım allahımdan gelsin hergün dua ediyorum allahım bana güç ver yanlışsa biran önce çevir yolumdan doğruysa en kısa zamanda birleştir diye. elimden başka bişey gelmiyo

Son düzenleme:
anlıyorum seni annenin yanında olması nekadar güzel onunla bişeyler paylaşabiliyorsun demekki ama dediğimi unutma annen seni bu dünyaya ağlaman ve üzülmen için getirmedi. o sevdiğin insana gelince herşeyi biraz zamana bırak gene sev ama bukadar düşüncelere dalma derslerin bence daha önemli çalışamıyorda olabilirsin derslerine kafanda o olduğu için ama at bi köşeye artık sana değer vermeyen insanı sen neden düşünüosunki....

çok doğru sölüyosun ablacım :1closedeyes:bencede zaman göstericek o benim doğrummu yanlışımmı. artk beklicem başka bişe yapamam. :sm_confused:

herkese çok teşekkür ederim:1hug:
başınız ağrttığım için çok üzgünüm:çok üzgünüm:

bulucam bi çare onun o güzel gözlerinde kaybolmamak içinbenneyaptımki
eski yaşadığımız güzel anıları ya anı olarak bırakıcam yada bizimle beraber dvm edicek bunu belirlicek olan şey ZAMAN...

birazda oLsa rahatLadm herkese çok teşekkür ederim...

ztn kmse yokki dertleşebilceğim bi annem var onla konuşuorum. çokda gzl bi mesleğim var web programcılığı okuyorum ama ailevi sorunlardan dolayı soğudum bilgisayardan gerçekten istemiorum hevesim kaçtı iice bu işte hevesin araştırma merakın olmadan olmuyo. bnm için çok zor olsada dediklerinizi uygulamaya çalışcam. zaten iki ders knşmıyım hemen oo nbr bi slm bile vermiyosun fln dio. knşuncada hemen başlıo yok sabah bi kız gördüm görsen inanmazsın fln die çok canımı acıtıo bu ama belli etmiorum hemen tanışsaydın fln diorum ama eve geldiğimde gece yatağıma girdiğim an çok kötü oluyorum.biliyorum belki yaşım ufak ama gönül işte... tam aradığım kızsın diodu snn gibi kız kalmışmıydı be devrde diodu ben onun için arkadaşlarımı sildm hiçbi erkekle konuşmuyodum ama bilmiorum bazen diorum allahım ona sevdiğim insan sensin dedirtceğine canımı alsaydın die ama snra bişi oluyo içimde çok mutluyduk ama diyorum sürekli bi gitgel halindeyim çok bozuldu psikolojim :( en son buraya içimi dökmeye karar verdim çünkü farklı fikirlere ve düşüncelere ihtiyacım var hepinize çok teşekkür ederim bu yüzden

canim seni o kadar iyi anliyorum ki...gonul isi olunca ne yas dinliyor ne akil,dimi? yalniz bazi arkadaslarin yorumlarina hak vermeden edemedim, bence de bu cocugun derdi cevremde beni seven bir kiz olsun surekli..bak sen ne desen de o anliyor hala onemsedigini ve bu hosuna gidiyor.Su durumda sana imkansiz gorunse de mis gibi yapmayip onu gercekten onemsememek...Sana baska erkeklerle gonul eglendir demiyorum ama kiz arkadaslarina,derslerine,gezmeye ...vs daha cok vakit harca,tv den bi unluyu begen yada ama onu bir an once aklindan cikar,hem o tekrar senin pesinde dolanir mutlu olursun hem gercekten onemsemedigin icin fena halde bozulur...

Back
X