- 5 Eylül 2025
- 11
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi eylulyanikk
ablalarım ben neredeyse hepinizden küçüğümdür 18 yaşındayım, benim 1 sene öncesinde lise son sınıfta gerçekten çok sevdiğim bir çocuk olmuştu yani siz ne düşünürsünüz bilemem, belki daha çok küçük olduğumu düşünürsünüz, haklısınız aslında bir yandan. neyse ben bu çocuğu gerçekten o kadar çok seviyordum ki çocuk beni ısrarla istememesine rağmen ben buna yazıyodum okulda kızlarla gezdiğini görmeme rağmen yazıyordum, şuan yaptıklarım için çok utanıyorum ama o zamanlar gerçekten farkında değildim bunun. ben günü geldiğinde bu çocuktan gerçekten bi anda o kadar soğudum ki içimdeki her şey bir gecede bitti. ondan 1-2 ay sonra bana yalvardı yakardı mesajlar attı kapıma gelmeyi teklif etti ama benim içimde bitmişti yani her şey. ben o çocuktan sonra konuştuğum hiçbir çocuğa güvenemiyorum. her şey tam olsa bile daha derinlere inmek istiyorum yani illaki bir şeyi vardır bana demiyodur bi erkek 4 4lük olamaz kafasıyla yaşıyorum. ve bu durumdan gerçekten çok rahatsızım bana yazanlarla bile konuşasım gelmiyor o kadar isteksizlik var ki içimde. sizce bu geçer mi yoksa hep böyle kalır mıyım? erkeklerden nefret eder dereceye geldim artık