- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
slm kızlar benim iki ablam var biri 33 yaşında evli öteki 30 yaşında bekar.bende 27 yaşındayım.okuyorum allah nasip ederse yakındada çalışacağım.sorunum şu ablalarım ya çok arsızlar yada bana konuş konuş dur seni it yerine koyan yok diyorlar.önce evli olanı anlatayım.evi ayrı barkı ayrı ama sürekli bizde ve her gelişinde içeri girer girmez dolabıma giriyor kıyafet seçiyor kendine götürüyor.işin kötü yanı o 46 beden oldu ben 38.mesela penye kıyafetler var salaş duran onları alıyor açılmaz diyor.ama açılıyor.mesela bayrama çok güzel bi elbise aldım değişik birşey giyindiğimde beni farklı yapıyor çok seviyorum kafayı ona taktı ver günümüz var giyineeğim diyor yok diyorum anlamıyor.makyaj malzemelerimi, parfümlerimi,kıyıp kendim bile kullanmadığım bakım ürünlerini alıp kullanıyor.güzel diille anlatıyorum bak okula değişik değişik giyinmek için eskimesinler diye günlük kullanmıyorum fondotene bir sürü para verdim öğrenci adamım elimde para olmuyor sık onuda çok özel yerlere kullanıyorum kullanma diye yok anlamıyor.bu sefer burası babanın evi diye rahat girip çıkıyorsun benim evimde gelip aynı şeyleri yapsan dürbünden bakarım ki sensin içeri almam dedim arsız arsız gülüyor ciddiye almıyor beni.kendisi daha yeni gelin lüksünede çok para harcar bir sürüde kıyafeti var ama bir yere gideceği zaman gelip benim dolabımdan giyiniyor.ya arkadaşlar yemin ederim eşyalarımın kullanılmasından hiç hazetmem ben ondan bugüne kadar tek bir şey istemedim.bi tek mezuniyete giyinmek için nişan kıyafetini verirsin dedim olmaz ben onu düğünlere giyineceğim yırtar yakar elime verirsin dedi bidahada ağzıma almadım.birkeresinde dışarı çıkacağız arkam dönük baktım fıs fıs fıs parfüm sıkıyor kendininki sandım yeter yarım şişe sıktın yazık dedim benimmiki üzüleyim dedi döndüm baktım benim parfümüm donuna bile sıktı sinirden ağladım annem demek elinde yok birşey deme dedi.onlara gittiğimizde esra bi yatak odsının tozuzunu al dedi öyle girdim odaya baktım aynanın önünde 3 şişe değişik parfüm getirdim anneme gösterdim yanında bide elinde yok diyorsun dedim sinirlendi elimde niye olmasın benimkiler biteceğine onunki bitsin dedi.ya koltuk altı deodorantımı rol-on şeklinde onu sürerken gördüm çıldırdım hastalık o ya ne yapıyorsun dedim annem diyorki esra demekki sana imreniyorlar hoşuna gitsin senin olan ilgilerini çekiyor diyor ama yok ben tahammül edemiyorum tatlı dille anlatoyırum hakaret ediyorum halen daha aynı.son olarak dün evdeki ablamla kavga ettim babam üçümüzede ayakkabı aldı evli olan giyiniyor ben kendiminkini kaldırdım evdeki ablamda sevmedim diyip giyinmiyor ee kendin gittin aldın geldin babam kafasına göre getirmedi diye benimkini dolaptan çıkarmış 5 çift ayakkabısı olmasına rağmen benimkini giyinmiş yan taraftan açana kadar.çalışıyor farkında değilim dün tesadüfen kapıyı açtım içeri almayı unutmuş diye gördüm.çok uzun olmasın diye daha anlatmadıklarım var yemin ederim alllaha ya evleneyim yada öleyim ama şunlardan kurtar beni diye dua ediyorum
.kızlar ne olur bi akıl verin ne yapayım nasıl başedeyim bunlarla.okuduğunuz için allah hepinizden razı olsun
.kızlar ne olur bi akıl verin ne yapayım nasıl başedeyim bunlarla.okuduğunuz için allah hepinizden razı olsun