Tesekkur ederim. Evet uzaklasti sanirim cunku bu olaydan sonra bu kadar yogun olmasi inandirici gelmiyorAnkilozn spondilit
Daha once bi konu acmistim sevgilm ve ablalarim ve hastaligimla ilgili. Demin okudum da tekrar ayyyy ne aglamisimm icim daraldi :-D agrilarim bi sure hafifleyince bir de karsisinda askimdan heyecanimdan titredigim adami gorunce soylemedim hic bisey sadece heryerim agriyo bugun gelemicem filan diye gecistridim buyuk hata evet kabul ediyorum ama kactim kotu sondan. Neyse haplari birakip igne tedavisine gececegimi ogrenince guzelce suslenip puslenip bulustum sevgilimle laf arasnda cok normal biseyms gbi soyledim bi rengi filan degisti ama ben konuyu degistrdim cok oturmadim eve geldim hemen. Uyudum. Bana ulasamayinca ablama mesaj atar hep ben de arkadsalrna yazardim nerde filann diye ablamla 17 dakika telefonda konusmuslar. Sabah telefonumda egzersiz yapicaksin yuzuceksin birlikte gidicez spor yapicaz filan yaziyodu. Birlikte'yi gorunce bi sevindim gormelisinz. Sonra dedim ogrendim ablam demis soyle spor yapsin havuza gitsin diye. Neyse gelelim asil meseleye 11 gundur sadece mesajlasiyoruz bu bikac gundur gunaydindan ibaret tlefonda konusma olayi bitti. Hep bi uyuyakalmalar misafirler sarji bitmeler saatlerce telefon kapatmalar kisa cevaplar. Belki ablam telefonda bu kadar dramatize etmese olayi gozu korkmayacakti. Bilmiyorum ayrilik kapimdadir belki buna uzulmuyorum da hani parcalasak bile kendimizi sonucu degstremiyoruz ya ona uzuluyorum. Sglik olsun hayirlisi olsun napalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?