Ben lıseden berı bırını tanıyorum.Sımdı oda bende farklı unıvrsıtelere gıdıyoruz.o subaylık okuyor (denızcılık) ben psıkolojı. ondan hoslandıgımı bılmıyor... ıste tatıl ıcın ankaraya geldı yasadımız yere . yanı benı pek tanımıyor okulda gormemış lısede. ıste sımdı okuluna yarın gerı donuyo.yaza kadar gelmeyecek.faceye de gıremıcek. veda msjı yazdım yolun acık olsun gıbı. tsekkur ettı.. yazın konusuruz dedı... cok ıyı anlasıyoruz ama muhabbetımız cok akıcı.. kader nıye boyle ya cok sevdım ben onu.. hoslandıgımı asla soyleyemem fakat deger verdıgımı anlamıstır sanırım ki oda bence değer veriyor ama baglamak ıstemıyor malum... ama ben onu cok ıstıyorummm.yaza kadar konusamıcaz.sızce bu ıs nasıl olur? bana bı akıl verın..
ben bu konuyu bı kere erkek arkadasıma sormustum sana yardımı dokunurmu bılmem tabı dedım kı bır kız sevdıgını erkege soylemelımı yanı bu yanlıs anlasılırmı ıyı bısey mı kotu bısey mı erkek arkadasımın verdıgı cvp KESINLIKLE SOYLESIN OLDU! cunku karsı taraf senın onu sevdıgını bılmıyo belkı de sırf bu hareketınden cesaretınden etkılenecek ve hıc bısey hıssetmesede senı dusunmeye baslıycak ıster ıstemez yanı ısın kısası bence madem sevgınden emınsın gıt sole gerısı artık KADERE kalmıs benden soylemesı
keske soylemek kolay olsa.. kendine baglamak istemdgî cok belli.. sadece fàcebooktan iletisimdeydk ama yaza kadar oda yok maleséf.. cevap icin tesekler,