Ablalarım korkuyorum yardım edin

Ablalarım yasakmı üyelik açmak bilmşyorun ama ben 16 yaşında soruşturan bir kız çocuğuyum kimliğimi bulmaya çalışıp çabalıyorum.Birçophnuz evlatları vardır şimdi beni de onlar gibi düşünün olur mu?Nolur siteden atmayın birilerine söylemezsem patlıcam artık içimm bulanıyor.Ben güneşi dünyayı ve evrenş sorguluyorum ve teoriler üretiyorum kendimce...ailem bana karşı çıkıyor sapma diyor önüne konanı yap diyorlar fkrmülünü ezberle diyorlar.Ben ise ispatını istiyorum örneğin matematik...Normal bir insanım aoa diğerleri gibi değilim zaten....ergenliğimş farklı yaşıyorum...Ben önüme konanın ispatınj istiyorum...sınav odaklı olmak değil sadece öğrenmek istiyorum...
Ailrm beni anlamıyor ve kendimi çok yalnız hissediyorum...

Bana bir çıkış noktasj gösterin nolur:KK43:
Hepinizi çook seviyorumm
Tatlım geç labaratuara kimsenin daha önce görmediği ve hiçbişeyden esinlenmeden bişey yarat canlı veya cansız ve sonucundan sonra sadece aynaya bak sen zaten bir İSPAT ın ta kendisisin böyle düşüncelere sorgulamalara girmen doğal ama ispat istiyorsan kuran-ı oku okudukça anlıyacaksın bir roman,masal okur gibi ansiklopedi araştırır gibi oku istersen ozaman herşey netleşicek kafanda ablacım

Turkiyem iki bolundu:

Dogma ile yikanmis dunya ve evreni sorgulamayan, bitkisel hayatta yasayan beyinler.
Dunyayi ve evreni sorgulayin, gercekleri bulmaya calisan uyanmis aydinlanmis beyinler.

Onceki grup, ikinci grubun birak sorgulamasini, yasamasina bile tahammul edemiyor.
Sonraki grup, onceki grubu sirtinda tasimak zorunda degil, ama onlarin karanliginda boguluyor.

Bu mesaj ne peki..kücük görmek degildir de nedir..

Merak etme senin demenle arastiracak ögrenecek degiliz..Aziz Sancarda olan bir cok kiside olmayan sey(sendeki gibi) mütevazılık ve iyi niyet

Ben de koyluyum!. Hem de alasindan. Koklerim Anadolu'nun en eski yoruklerindendir. benim icin doga ve toprak kutsaldir. Bana organik yiyecek saglayan koylu kadin ve adam Tanridan daha kutsaldir canim. Ya sizin icin?
Bilimle alakaniz yoksa, cocuklarinizi bilimden mahrum etmeyin ne olur. siz bilim gorememisseniz, cocuklariniz bu dunyaya bu deli gibi bilgi yarisina girmis dunyaya ayak uydurmak zorunda kalacak.
Cocuklarinizin gelecegi, sizin simdiki zamaniniza asla benzemeyecek. dunya cok ama cok hizla degisiyor.
Onlara yardimci olun, hem kendinizi hem de onlari gelistirin!

Ben yanlis mi anladim Kuran deilde evren ilim uzay bunladi anlamaya calisip merk ettigini sormmis mi?Eger öyleyse ablacim cok normal ve güzel bi merak bence delirme falan degil bu senin ilgi alanin bununla ilgili bi sürü kitap var cok güzel filmler var..Internetten arastir cok zevkli bencede ama cok da kendini kaptirma ailene de yansitma bence ne gerek belki de bilim kadini olursun yada kimyaci fizikci belli mi olur..

sorgulaman kötü bir şey değil ama yanlış yönlere sapma canım.Kuran-ı Kerim kafanı karıştırmaz aksine seni aydınlatır.bilimde ilimde herşey yazıyor Kuran-ı Kerim'de.tabiki bilim kitapları okuyarakta araştır.korkma delirmiyorsun :)
Siz bu konuyu BILEREK sabote ediyorsunuz. SABOTE ediyorsunuz.

Burada sorun şu;

Konu inançla ilgili olsaydı idi aç kutsal kitapları oku inanıp inanmamak sana kalmış denirdi. Yine Yaradanla ilgili olsa idi Kutsal kitaplar örnek gosterilirdi.

Konu bilimle ilgili olduğu için buna göre örnekler verilmesi gerekli. Uzayı merak ediyorum diyen birine Kuran oku derseniz bu olmaz ki. Orada ispata dayalı deneyler, teoriler vs bulamaz çünkü.

Kitabımız "Oku!" diye başlamıyor mu? Neyin kavgası bu?

Back
X