Ablalarım size bir sorum olacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi CSTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CSTR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2014
129
50
53
Ben 22 yaşında bir mühendis adayıyım .Son sınıfım. Hayatımda biri var ama o çok ciddi düşünüyordu beni kendi hayatında bir yere koydu ama benim ne düşündüğüm ne istediğimi sormadı bile bende bunlara gelemeyen biriyim bu yüzden bir anlaşmazlık oldu ve ilişkimizi kötü etkiledi. Ben bu çocuğa güveniyorum ama benim düşüncelerimi umursamayan birisiylede gelecek hayalleri kurmak...
Kısa bir girişten sonra sorularım şunlar;
Sizce ne yapmalıyım ?
Siz eşinizle nasıl tanıştınız ve kaç yaşındaydınız ?

Eşimle tanıştığımda 17 yaşındaydım. 7 yıl flörtten sonra 6 sene önce evlendik. Sen sen ol hayatını düzene koymadan evlilik düşünme. Okulun bitsin, işe gir kendinden emin ol önce. Bu çocuk diye bahsettiğin sevgilini be kadar seviyorsun? Bunları iyice bir tart öyle karar ver.

konuşmalısın bence bunları yüzyüze . aynısını ona da anlat bir süre dene olmuyorsa olmuyordur

25 yaşındayım evli değilim hatta aday adayı bile yok. ama acele de etmiyorum. kendim için 28-30 arasını zaten uygun bulmuşumdur hep.

bence kadınlar için 25 ten öncesi erken. işini gücünü bir yoluna koy hayatı iyice tanı beklentilerini anla evliliği sonra düşünürsün. daha yaşın genç akışına bırak. bu kişi doğru mudur değil midir bilemem.

ama aklında soru işaretleri varsa iyi düşün. yaşın da genç karşına daha doğru insanlar çıkabilir.

uzun zamandır soğuk davranıyordu bana karşı. saçma sapan nedenlerden beni suçluyordu üzüyordu içimi dökünce anlatıncada ben seni bilerek üzmem vs diyordu.en son olarak senden soğudum eskisi gibi olmuyor dedi. halbuki ilişkinin en başında kendisi 1 sene peşimde koştu kendini alıştırdı. bu hafta artık dayanamadım ayrıldım. şimdi etrafındakilere benim lafım geçince bana karşı soğuk diyor ayrıldık demiyor. tam dayaklık .

Esimle 24 yasinda tanistim , 27 yasinda evlendim..

Acele ye gelmez evlilik...

bence evililiği aklından çıkar şuan için öyle birşey düşünüyorsan eğer yazdığından anladığım kadarıyla bence yeterince tanıyamamışsınız birbirinizi biraz daha bekleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…