- Konu Sahibi aburcuburdelisi
Ablalarııım derdim sıkıntım çook büyük
Neyse derdimi anlatmak istiyorum. Gecen sene liseyi bitirdim. Sınavdan çokda iyi sayılmayacak puan aldım ve 1 yıl ara vermek istedim üniv için. Çünkü sağlık sorunlarım filan vardı. Bi de evde kendim çalışayım da seneye dershane için alt yapım olsun demiştim. Ne kadar cok istediysem evde çalışamadım. Bilmiyorum sorun bendemi. Herkes evde çok iyi çalışıyolar. Bölümüm eşit ağırlık. Söze dersleri bi güzel çalışabiliyodum ama konu sayısal olunca gerçekten çalışamadım. Netten olsun dvd den olsun mat geo konularını izledim ama ne kadar izlesemde bi hocanın karşılıklı konusarak anlattığı gibi olmuyodu. Kafamda sorular oluyodu soramıyodum videoya. İşte bu yıl dershneye gidicektim. Her namazımda dua ettim bu yıl dershnaye gitmek için. Çünkü çok istiyorum okumayı. Psikolog olmayı. Bazı şeylerimden vazgeçebilirim okumak için. Ama olmadı ailem maddi durumda biraz sıkıntılı beni dershaneye gönderemiyolar. Kredi borcumuz var. Okumayıda çok istiyorum. işe girip çalışsam dicem ama şurda 3 hafta soonra dershnaler açılıyo. 1 ay çalışmakla dershane parası biriktilimiyo. 2 ay çalışmam lazım. 2 ay çalışıp gitsemde konulardan çok geri kalıcam. napmalıyım. Bana bi fikir verin nolur. Okumayı çok istiyorum evde kendim çalışamıyorm. Bi mucize bekliyorm rabbimden. Sürekli evdeklilere dershne diyemiyorum çünkü onlarda çok istiyodu gitmemi bazı durumlar buna müsade etmedi. Günlerce ağladım
Belki böylesi hayırlısı diye düşünüyorum ama çok üzülüyorum. Herkes okuyacak meslek sahibi olucak ben okuyamıcam
Bana yardımcı oalbilicekmisiniz