- 1 Mart 2023
- 20
- 20
- 18
- Konu Sahibi incicicegi28
Kendimi cok yalniz hissediyorum.Kardes olmali derler..benim ablam var ama yok gibi.aramizda 8 yas var ama ben ondan buyuk olgunluktayim..Hayatta yaptigi tum hatalarin bedeli bende saglik sorunu olarak cikti cinku uzuldum ..beni mahvetti zarari bana da dokundu..ilk evliligi hataydi hastalandim vazgecirmek icin dinlemedi.2. Evliligini yapti yine mutsuz.Benim cok sukur hauatim duzenli evliyim cocugum var.
Insan ablasjna ihtiyac duyuyor ama nefret de var icimde bazen oyle bir hale geliyprum ki artik uzun sure gorusmim diyorum.
Mesela bir gun ablam esi ve biz yemege gitmistik esimin postunda bir problem cikmisti onun esi de ayaklandi..esine nereye gidiyordun gel buraya diyerek onun odemesine engel olmak istedi..bunun gibi bir suru sacma sapan seyler..
Kizlar benim gibi sorum yasayan var mi litfem yazin cok yalniz hissetim
Insan ablasjna ihtiyac duyuyor ama nefret de var icimde bazen oyle bir hale geliyprum ki artik uzun sure gorusmim diyorum.
Mesela bir gun ablam esi ve biz yemege gitmistik esimin postunda bir problem cikmisti onun esi de ayaklandi..esine nereye gidiyordun gel buraya diyerek onun odemesine engel olmak istedi..bunun gibi bir suru sacma sapan seyler..
Kizlar benim gibi sorum yasayan var mi litfem yazin cok yalniz hissetim