- 1 Aralık 2020
- 5.065
- 55.342
- 498
- Konu Sahibi incicicegi28
Kusura bakmayın ama siz de bir tuhafsınız. Kan tutuyor diyosunuz kan verdiğiniz gün başkasına misafirliğe gidiyosunuz. Kan tutuyorsa, rahatsızlandıysanız evinize gidersiniz.Benim gözlemlerime gore ablamda hoşgörü ve empati gibi değerler yok.
bir keresin de de annemle kan verip lahvaltiya ablama gidecektik..Size kahvaltiya anneniz ve kardesiniz gelse ne yapardiniz?
Ustelik beni kan da tutuyor.Kotu oluyorum.
Online calisiyor diye kalkamamis pc basindan, geldigimizde annem girdi mutfaga kahvalti hazirladi ben de normalde yardim ederdim ama kan verince kotu oldugum icin dinlendim ama cok uzuldum, biraz erken kalkip hazirlik yapabilirdi cunku annesi kardesi gelince nasilsa hazirlar diye hazira konan bir dusunceyle yasar hep oyle oluo cunku...benim evime gelimce d3 b3n hep hazirlamjs oluyprum her seyi..esinin yaninda oturur o da
Üstelik misafirliğe gittiğiniz kişi o sırada çalışıyor. Evden çalışan insanları sanki çalışmıyomuş gibi düşünüp çalıştığı günler onlarla plan yalan bir güruh var onlardansınız sanırım. İlgi alaka bekliyosanız çalışmadığı gün gitseydiniz.
Anlattıklarınıza göre ablanızın size yaptığı bir şey yok. Siz fazla drama queen ve fazla nazlısınız. Sizi nazlamıyo diye kurulmuşsunuz.