• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam beni sevmiyor

Benim gözlemlerime gore ablamda hoşgörü ve empati gibi değerler yok.

bir keresin de de annemle kan verip lahvaltiya ablama gidecektik..Size kahvaltiya anneniz ve kardesiniz gelse ne yapardiniz?

Ustelik beni kan da tutuyor.Kotu oluyorum.
Online calisiyor diye kalkamamis pc basindan, geldigimizde annem girdi mutfaga kahvalti hazirladi ben de normalde yardim ederdim ama kan verince kotu oldugum icin dinlendim ama cok uzuldum, biraz erken kalkip hazirlik yapabilirdi cunku annesi kardesi gelince nasilsa hazirlar diye hazira konan bir dusunceyle yasar hep oyle oluo cunku...benim evime gelimce d3 b3n hep hazirlamjs oluyprum her seyi..esinin yaninda oturur o da
Kusura bakmayın ama siz de bir tuhafsınız. Kan tutuyor diyosunuz kan verdiğiniz gün başkasına misafirliğe gidiyosunuz. Kan tutuyorsa, rahatsızlandıysanız evinize gidersiniz.

Üstelik misafirliğe gittiğiniz kişi o sırada çalışıyor. Evden çalışan insanları sanki çalışmıyomuş gibi düşünüp çalıştığı günler onlarla plan yalan bir güruh var onlardansınız sanırım. İlgi alaka bekliyosanız çalışmadığı gün gitseydiniz.

Anlattıklarınıza göre ablanızın size yaptığı bir şey yok. Siz fazla drama queen ve fazla nazlısınız. Sizi nazlamıyo diye kurulmuşsunuz.

Kusura bakmayın ama siz de bir tuhafsınız. Kan tutuyor diyosunuz kan verdiğiniz gün başkasına misafirliğe gidiyosunuz. Kan tutuyorsa, rahatsızlandıysanız evinize gidersiniz.

Üstelik misafirliğe gittiğiniz kişi o sırada çalışıyor. Evden çalışan insanları sanki çalışmıyomuş gibi düşünüp çalıştığı günler onlarla plan yalan bir güruh var onlardansınız sanırım. İlgi alaka bekliyosanız çalışmadığı gün gitseydiniz.

Bana çok drama queen geldiniz.
Misafirlik degil ki bu ablama yakin kan verdigimiz yer kendisi istedi..

Misafirlik degil ki bu ablama yakin kan verdigimiz yer kendisi istedi..
Misafirlik olarak görmüyorsanız çalışan kadının evine gidince kendiniz kahvaltınızı hazırlarsınız. Gayet normal bir şey. Çoooook nazlısınız ablanız sizi nazlamak zorunda değil

Size kahvaltiya anneniz ve kardesiniz gelse ne yapardiniz?
Eğer kırk yılda bir gelinmiyorsa ve o an çalışıyorsam zaten yabancı değil diye hazırlamam. En fazla çayı koyarım. Özen göstermek zorunda değil ki herkes?

O örnek gösterdiğim büyük kardeş de herkese dört dörtlük hizmet etmeye çalışır ki bana abartı gelir. Aynısını ben yapmam. Muhtemelen arkamdan neler diyordur 🤣 aynı şekilde karşılık vermek zorunda mıyım? Mizacım böyle, önceliklerim ve önemsediklerim farklı.

Ablanızı değiştiremezsiniz ama siz de şunu yaptım, karşılık görmeliyim diye hareket etmeyin. Yok öyle bir dünya.

Benim gözlemlerime gore ablamda hoşgörü ve empati gibi değerler yok.

bir keresin de de annemle kan verip lahvaltiya ablama gidecektik..Size kahvaltiya anneniz ve kardesiniz gelse ne yapardiniz?

Ustelik beni kan da tutuyor.Kotu oluyorum.
Online calisiyor diye kalkamamis pc basindan, geldigimizde annem girdi mutfaga kahvalti hazirladi ben de normalde yardim ederdim ama kan verince kotu oldugum icin dinlendim ama cok uzuldum, biraz erken kalkip hazirlik yapabilirdi cunku annesi kardesi gelince nasilsa hazirlar diye hazira konan bir dusunceyle yasar hep oyle oluo cunku...benim evime gelimce d3 b3n hep hazirlamjs oluyprum her seyi..esinin yaninda oturur o da
Ay gerçekten bu tiplerden nefret ederim hiç acimayacaksin sokacaksin lafı bunlara kuserse kussun bir daha cagirdiginda bişey hazirlamayavaksan boşuna çağırma de
İşi varsa cagirmasin o zaman kardesim bu ne ya
Hep yiyici hep yiyici bilirim bu tipleri
Senin psikolojik desteğe ihtiyacın var normalde takmamalisin bu kadar ama çok sevmissin belli

Back
X