Ablam niye böyle??

Hayalpessimist

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
50
17
8
35
Merhaba hanimlar.Ablamla ilgili bir soru paylasmak istiyorum.Ablamla ben biraz zit karakterliyiz.Ben gosterisi severim herseyin en iyisi olsun isterim fln.Pek hos bir durum degil farkindayim.Ablam ise tam tersi.Hersey aman sakin sakin olsun gosterise kacmayalim,sade olsun der.Ablam doktor gayet iyi para kazaniyor.Bu sene evlenicek yazin.Annemler seni o kadar buyuttuk doktor yaptik sen herseyin en iyisine layiksin diyor.Ama ablam kesinlikle dugune karsi cikti oynamayi fln hic sevmez.Nikah yapacaklar sadece.Enistenin ailesine hava hos onlar kabul ettiler.Ben cok guzel bir gelinlik buldum onun icin pahalı ama onlara ucuz yani,ablam bu cok abartılı dedi.cok sade bir sey buldu onu da kiralayacakmis ne gerek varmis 1 kere giyecegin bir seyi almaya.Sonra bunlar istemeye geldiler simdi biliyorsunuz sosyal medyadan fln ev suslenir birsuru masa donatilir resim cektirilir video fln ablam tabiki bunlara ne gerek var telaseye dedi.Cok sade bir tören oldu o gün.Annem neden boyle yapiyorsun diyor fln garip seyler yasiyoruz.Ben evlenirsem kesinlikle boyle olmaz.Sizin var mi boyle tanidiklariniz??

Tercih meselesi bazı insanlar bu tür şeyleri sevmezler saygı duymak lazım bence boşver kendi düğününde yaparsın sende

Ablan karşı tarafa hiç masraf çıkarmıyor bildiğin bedava gelin alıyorlar .ama ilerde ablan pişman olucak

Tamamen ablanızın istekleri bunlar. Sadelikten yana olabilir. Ben kiralamadım ama gelinliğim sadeydi. Kendi annemle bile tartıştık bu çok sade diye... ama bence çok zarifti. Maddi imkansızlıklar olsa neyse de, imkan varken de istemiyorsa kendi tercihidir. Siz daha cafcaflı yaparsınız ona da ablanız karışamaz. Mesela ablanız size ay bu çok abartı sadesini al dese siz alır mısınız? Olaya o açıdan bakın belki ablanızı anlarsınız. Hiç büyütüp gerilmeyin karşılıklı. ;)

Aynen karsi taraf diyor mudur ki bedavadan aldik diye ben sinir oluyorum ya
Ben seni çok iyi anlıyorum seni ablanı kendinden bile çok düşünüyorsun o çok iyi bir gelinlik giysin hak ettiği gibi düğünü olsun istiyorsun ama ablan pek oralı değil. Karşı tarafın demez benim Annem ne yaptı ne yapmadı o yoksullukla durum yokken bile ama kimse demez valla şunu bile eksik etmedi nankor insanoğlu ablanda pişman olucak çünkü kimse kimseyi düşünmuuor

Ablan gayet normal. Istemede ne evin süslemesi?? Ben de düğün sevmem , abartılı gelinlik sevmem. Evlenirken tabiiki nasıl mutlu nasıl rahat olacaksam öyle olsun isterim, sosyal medya için yaşamıyorum. 5 yıldır çok mutlu bir evliliğim var, esim bedavaya kız aldım diye düşünmez, gayet kiymetimi bilir ,özel gunlerde olsun ,tatil olsun beni mutlu etmek için çabalar.

Ben sacma ya da tuhaf bulmadim acikcasi. Tercih meselesi birakin da dugunune evine gelinligine o karar versin gonlunce. Siz de sizinkileri gosterisli yaparsiniz.

Ablanız gayet normal. Anormal olan günümüz gelinleri. Altın,takı,gelinlik,isteme,söz,nişan,kına,düğünnnn ohooo... insana hep masraf ve dert bunlar. Ablanız bu saçmalığın farkına varmış ki bunlarda gözü yok. Demekki onun için önemli olan insanlara gösteriş yapmak değil gerçek bir aile kurmak :)

Bende sadeliği severim düğün yapmam bana kalsa istemedede abartmak mantksz gelinlik güzel olsn isterim tabi ama satın almak şart degil. Eşyalarım falan en lüksü olsn isterim ama sade olsn şık olsn. Sadelik güzeldir candır.

Back
X