- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
- Konu Sahibi Hayalpessimist
Ablanl
Hiç gösterişi sevemiyorum.
Gelinliği kiralaması da en doğrusu çünkü köşede bir yerde durucak. Koyacak yeri olmaz belki de. Ben gelinliğimi satın aldım,kendi kabının içinde 3 senedir yerinde duruyor bikere bile yüzüne bakmadım nasılmış diye :)
Tercih meselesi.
a aynı kafadayım. Eşim tek erkek olmasaydı nikah yapıp bitiricektim valla.düğün dernek,saçma bişey bana göre.Merhaba hanimlar.Ablamla ilgili bir soru paylasmak istiyorum.Ablamla ben biraz zit karakterliyiz.Ben gosterisi severim herseyin en iyisi olsun isterim fln.Pek hos bir durum degil farkindayim.Ablam ise tam tersi.Hersey aman sakin sakin olsun gosterise kacmayalim,sade olsun der.Ablam doktor gayet iyi para kazaniyor.Bu sene evlenicek yazin.Annemler seni o kadar buyuttuk doktor yaptik sen herseyin en iyisine layiksin diyor.Ama ablam kesinlikle dugune karsi cikti oynamayi fln hic sevmez.Nikah yapacaklar sadece.Enistenin ailesine hava hos onlar kabul ettiler.Ben cok guzel bir gelinlik buldum onun icin pahalı ama onlara ucuz yani,ablam bu cok abartılı dedi.cok sade bir sey buldu onu da kiralayacakmis ne gerek varmis 1 kere giyecegin bir seyi almaya.Sonra bunlar istemeye geldiler simdi biliyorsunuz sosyal medyadan fln ev suslenir birsuru masa donatilir resim cektirilir video fln ablam tabiki bunlara ne gerek var telaseye dedi.Cok sade bir tören oldu o gün.Annem neden boyle yapiyorsun diyor fln garip seyler yasiyoruz.Ben evlenirsem kesinlikle boyle olmaz.Sizin var mi boyle tanidiklariniz??
Hiç gösterişi sevemiyorum.
Gelinliği kiralaması da en doğrusu çünkü köşede bir yerde durucak. Koyacak yeri olmaz belki de. Ben gelinliğimi satın aldım,kendi kabının içinde 3 senedir yerinde duruyor bikere bile yüzüne bakmadım nasılmış diye :)
Tercih meselesi.