- Konu Sahibi sendemibrutus
Selam Kk 'nın güzel hanımları.. Konuyu uzatmayacağım dedim ama kusura bakmayın uzadı..
Benden 8-9 yaş büyük bir ablam var.Evlli 2 çocuk sahibi.Eşi sorumsuzun önde gideni..Neredeyse 10 yıllık evlililer karısını koluna takıp bir kere baba kapısına getirmiş adam değil.Onun için varsa yoksa beslediği o güvercinler. Öyle çok karı koca ilişkileri olduğunu da sanmıyorum.Ablam 1. cocuktan sonra yatakları bir ayırdı pir ayırdı.2.kez aynı yatağa girdiklerinde de 2.yeğenim oldu.Ablam genelde babamlara tek gelir.Bize 2 saat uzaklıkta bir yerde oturuyorlar.Beni çıldırtan mesele şu. Yurtdışındaki insanlar bile senede bilmem kaç kere vatanlarına geliyor ablam 2 saatlik yoldan baba kapısına gelmiyor.Bayramda geleceğim diye yeğenimi 1 gün önceden gönderdi üstünde bir kat elbise ve bayramda gelmedi hastayım diye.Madem çok hastasın o zaman biz gelelim yani bayramlaşamadık.Sonra seçimden sonra gelicem dedi yine gelmedi o ara yeğenim hala babamlarda ve bir kat elbise.. Annem ben vs kıyafet aldık giydirdik.Mesele kıyafet değil bir insan çocuğundan ayrı bayram yapmaz ya... 3 hafta yeğenim annemlerde kaldı başından atarcasına doğru dürüst arayıp sormadı.. Bir düğün olur mevlit olur ablam gelmez.Mevlit okuttum mevlidime gelmedi.Onun bir şeyi olsa biz koşuyoruz yardıma desteğe.. Haberlide habersizde gitsen bir hazırlık yapmaz.Çok sinirliyim o kadar ki bayramdan beri görüşmüyorum.Kocası son derece sorumsuz ve o adama 2. çocuğu neden yaptın.Birkere ya birkere çocuklarını da karısını da alıp gezmeye götüren bir adam değil.Gece yarılarına kadar dışarda serseri arkadaşlarıyla.. Ablam ona keza bir sorumsuz, umursamaz.Yeğenim 5. sınıfa gidiyor daha okuduğunu anlamıyor.Çocuk çok ilgisiz,sevgisiz...Ablam 2. çocuk olduktan sonra 2.cocuğa güya yoğunlaştık gelin görün bence 2. yeğenimde ilgisiz..Allahın şu sıcağında demiyorki çocuğuma tuvalet eğitimi vereyip bezden kurtarayım 2. yeğenim 3 yaşında hala çişe alıştırmadı.10 yaşındaki yeğenimide camiye vs biryere göndermiyor.O çocuklar dört duvar arasında buyuyor konuşmayı bılmıyor yeğenım ya bana teyze demiyor da ismimle hitap ediyor.Çocuklar eğitimsiz ilgisiz.Diyorum yapmayacaktın 2. cocugu cunku ılk yegenım 5 yasındaydı hala çısını soylemıyordu ablam da cok sorumsuz bılgısz ılgısız... Hastayım hastayım hastayım sımdı bır çocuk daha yap deseler yapar yapta arkadaşım bakamıyorsun ılgılenemıyorsun..Annemler ne badireler atlattı birkere kalk gel bır destek ol.7,5 Aylık hamıleyım bana ıste sen gdersın sen yaparsın dıyor eyvallah ben yapıyorum ama arada sende gel sende evlatsın.. 3 ay okullar tatıl 3 ay boyunca 3 kere dışarı çıkmazlar.Düğünde gelmez mevlıtte gelmez ee bu seferr bayramda da gelmedı ee sen bır evlat olarak ne zaman geleceksın.Ya o kadar sınırlıyım kı aramıyorum bile...Hamıleyım mılletın ablası destek oluyor bana bır eksıgın var mı demiyor.Eniştem bayram da gelmeyi bırak telefonla arayıp aılemın bayramını bıle kutlamamışken ablam enıstemın aılesını arıyor soruyor.. Evine gitsek enıstem hosgeldın demeyı bırak totosunu bıle kaldırmaz demekkı kocasının yaptıkları bıze hoşuna gıdıyor.Ablama çok kızgınım...
Bir de çocuklarını almaya gelmeyip utanmadan otobüse bındırın gelsın dıyor.Yahu bende dedımkı bu ülkede kedıye tecavüz edıyorlar senın çocuğuna ne yapmazlar.Yazıklar olsun sızın gıbı anne babaya.Rabbım keşke sıze çocuk vermeseydı cunku haketmıyorsunuz dedım.Yanı enıstemle ablamın cahıllıklerını sorumsuzluklarını anlatmaya kelıme bulamıyorum.Daha kucucuk çocuğa kola ıcırıyor neymıs erkek çocuğuymuş bıryerı sısermıs bır yerı sısmez de kopmazda..Varsa yoksa abur cubur ya ben yeğenım olduğuna sevınemıyorum bugun benı arayıp hamıleyım dese ben uzulurum o doğacak çocuğa cunku baba sorumsuz anne bılgısız sorumsuz.. Çocuk yapmak marıfet değil sokaktakı kopeklerde yapıyor onu.. Önemlı olan güzel yetiştirmek eğitmek ama gel gör ki eğitim 0. Çok sınırlıyım gerçekten

Bir de çocuklarını almaya gelmeyip utanmadan otobüse bındırın gelsın dıyor.Yahu bende dedımkı bu ülkede kedıye tecavüz edıyorlar senın çocuğuna ne yapmazlar.Yazıklar olsun sızın gıbı anne babaya.Rabbım keşke sıze çocuk vermeseydı cunku haketmıyorsunuz dedım.Yanı enıstemle ablamın cahıllıklerını sorumsuzluklarını anlatmaya kelıme bulamıyorum.Daha kucucuk çocuğa kola ıcırıyor neymıs erkek çocuğuymuş bıryerı sısermıs bır yerı sısmez de kopmazda..Varsa yoksa abur cubur ya ben yeğenım olduğuna sevınemıyorum bugun benı arayıp hamıleyım dese ben uzulurum o doğacak çocuğa cunku baba sorumsuz anne bılgısız sorumsuz.. Çocuk yapmak marıfet değil sokaktakı kopeklerde yapıyor onu.. Önemlı olan güzel yetiştirmek eğitmek ama gel gör ki eğitim 0. Çok sınırlıyım gerçekten
Son düzenleme: