Ablamın 2. Köpeği

Acikca kafasina vurdugunu gormedim ama asiri teokiler veriyor mesela kopegin uzerine usumesinndiye hirkasini giydirirken bile sert davraniyor. Veterine sordum acaba darbe aldigi icinmi kafasi boyle dedim bilmiyoruz diyor bu nasil is anlamadim.

Test yapmadan anlaşılmaz ama dediğine göre kafasına darbe almış. Ufak bir çarpma bile zararlı. ne durumda köpek şuan?

Test yapmadan anlaşılmaz ama dediğine göre kafasına darbe almış. Ufak bir çarpma bile zararlı. ne durumda köpek şuan?
Bugun cok daha iyi durumda mamasini yiyebiliyor suyunu iciyor heycandan yerinde duramiyor dusmeden uzun soluku yuruyebiliyor ama oksuruk gibi garip sesler hala var ve kafa sallantisi veya titremesi hala var malesef.. yani ben veterinere acik acik izah ettim ablam yokken neden test yapmiyor bilmiyorum..

Bugun cok daha iyi durumda mamasini yiyebiliyor suyunu iciyor heycandan yerinde duramiyor dusmeden uzun soluku yuruyebiliyor ama oksuruk gibi garip sesler hala var ve kafa sallantisi veya titremesi hala var malesef.. yani ben veterinere acik acik izah ettim ablam yokken neden test yapmiyor bilmiyorum..

Almış canım bi darbe belli. Bence o köpeği elinden almalısın ablan yoksa verme yani bilmiyorum sahiplendir yada bişey yap ama geri götürmemelisin. Çok yazık :(

Hanim efendi olay bir tek bu kopek degil ablamin psikolojik sorunlari var nasil biri oldugunu bilmiyorsunuz goz yumdugumdan degil ben bile kac senedir gorusmemenin uzerine bunlar yasaniyor. Bahsettigim insan normal bir insan olsa aninda tepkimi belli ederim.
o zaman şikayet edip bir an önce o hayvancağızı kurtarmaya bakacaksınız. lütfen buraya da yazın gelişmeleri aklım kalacak yoksa.

Back
X