- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
3 kiz kardesiz 3umuzde evli ve ayni sehirdeyiz ben baska sehirden buraya tasinali 4 ay olucak bu 4 ay icinde ablamla 2 yildir ayri oldugumuz icin cok gorustuk gidip geldik evlerimizde yakin o calisiyo ben calismiyorum simdi.. yedigimiz ictigimiz ayri gitmedi diyim ben size ben calismadigim icin surekli cagiriyodum bizde yiyip iciyoduk her neyse ama ablam sakadanda olsa ben calisiyorum yoruluyom siz aksama kadar evde napiyonuz diye surekli laf sokuyodu arada atismalarimiz ve alinganliklarimiz oluyodu kardes hali iste sonra hic bisey yokmus gibi devam ediyoduk ama bende evlendim hep calistim sehir degistirdigimiz icin isten ayrildim o yuzden evdeyim hicbirimizin cocugu yok ablamla ben 2 2.5 senelik kardesimde 6 aydir evli en son gecen aksam kardesimin evine gittik o biraz uzakta. hep beraber yatiya (esi gorevde yalniz kalmasin dedik) ben gitmek istemiyodum ama ablam dedi diye tamam dedim herneyse cok detaya girmiyim sen ablama en ufak bi laf soyle ortalik ayaga kalkiyo ki soyledigim laflarda hic kincilik yadaa laf sokma yok en son orda iste ben 2 senedir yalnizim ben 2 senedir ac kalmadim diye kavga etmeye basladi benim esim ve kendi eside var neymis biz ona kendine yetemiyo evine bakamiyo yemek yapamiyo falan diye soyluyomusuzki boyle bisey yok kendi kafasinda kurmus kurmus iste bundan sonrada gorusmeyiz kardes deyip kimseye sirtini yaslamicakmisin ben bunu anladim diye bagiriniyo agzim acik kaldi kucuk kardesim aglamaya basladi eniste kusura bakmayin ben utaniyorum diye enistemle esimde kardesiz aramiza karistirmiyoz diye konuscaklardi konusamadilar ablam siz karismayin diye onlarada bagirdi enistem kizdi tabi ona sonuc olarak o gece orda kaldik sabahta kalkmis kahvalti hazirlamis ama hic konusmadik su an konusmuyoruz ben anlamiyorum bu kizin psikolojisimi bozuk ne istiyo biz bi ablamizi idare edemicezmi nasil davranmam gerektigini gercekten cozemedim sonrada barisinca ben ne dedim.onlari benmi dedim.hatirlamiyorum diyo gercekten cok yoruldum soyledikleri aklimdan cikmiyo bunlar unutulurmu bilmiyorum bi yandanda hep bizle olup vakit gecirmek istiyo ucumuz bi araya gelince hep buna benzer seyler yasaniyo lutfen bi cikar yol gosterin bana napmaliyim uzun oldu kusura bakmayin sagolun simdiden..