- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Mantıklı değil biliyorum o zamnlarda kaybettiğim özgüvenim bütün hayatımı etkiliyor şuan.Neden takılıp kalmayı tercih ediyorsunuz ki?
Siz istemediğiniz sürece kimse size zarar veremez. Hala geçmişte yaşayıp şu an eksikliğini hissettiğiniz bazı şeylere gerekçe arıyorsunuz gibi geldi bana.
Geçmiş geçmişte kaldı. Şöyle olmuştu diye düşünerek de değiştirilemiyor olanlar malesef. Sahi bu günü de geçmişi düşünerek zayi mi edeceksiniz? Mantıklı mı?
Özgüvenimi kaybettimYani ablan yanlış yapmış ama ben çok daha büyük şeyler bekleyerek açtım başlığı. Unut gitsin ya Ne önemi var o zamanlar ne dusundugununin
Tamam kaybettiniz, tamam ablanız yüzünden ee? Peki şimdi nolucak? :) bu böyle çözülmez ki. Bence ben özgüvensizim ve bunun sorumlusu da benim diyip nasıl düzeltebilirim diye kolları sıvayın. Sizin yaşadıklarınızı başkası yaşasa belki etkilenmeyecekti bile.Özgüvenimi kaybettim
GülümsettinizTamam kaybettiniz, tamam ablanız yüzünden ee? Peki şimdi nolucak? :) bu böyle çözülmez ki. Bence ben özgüvensizim ve bunun sorumlusu da benim diyip nasıl düzeltebilirim diye kolları sıvayın. Sizin yaşadıklarınızı başkası yaşasa belki etkilenmeyecekti bile.
Önemli olan olmuşu kabullenip bunun için ne yapabilirim noktasından işe başlamak. Yoksa yaşlanınca "bir gün görmedim" teyzelerden olursunuz mazallah
Cogu ailede yasanan problemler... insanin akli basina geldiği bir yas var ve ablaniz su an için iyiyse kardeslik bağlarınızi koruyun. Kimse size cirkin dedi diye cirkin olmazsiniz. Herkesin becerileri yetenekleri farklıdır. Siz de cok fazla bu tarz seyleri sallamayin derim cocukluk cocuklukta kalmistir. Insanlarin zaten aile arasi benzerlik aramasi her zaman tuhaf gelmiştir. Siz sizsiniz etiketinizi siz belirleyin baskalarinin yapıştırmasina izin vermeyin.Parçalanmış bir ailenin çocuklarıydı biz. Ve ben hassas bir kişilğe sahibim. Her yerde ablamla karşılaştırıldım. Ablamın sen çirkinsin demesine arkadaşlarımınyanında bile maruz kaldım. Gece eve geç gelirdi annem ona bir şey diyemedikçe bana sarardı. Ablamla bizi birbirimez benzetince birisi ben ona benzemiyorum derdi. Beni hep bir aşağılama derdi içindeydi. Tabi bu sıralarda içimde fırtınalar kopardı hassas kişiliğimin de etkisiyle bu durumlardan çok daha etkilendim. Şimdi evlendi gitti ara ara bize geliyor ama ben onu görünce o günlerinm hatrıma geliyor. Çok hırpalandım şimdilerde kendimi ifade ermekte bile zorlanıyorum. Şimdilerde bana iyi davranıyor ama ongünleri unutamıyorum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?