ablamın değer verdiği ,değersiz adam :(

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
akadar canım sıkıldı ki burda sizinle paylaşmak istedim benim dünyalar tatlısı cefakar,fedakar ablam yine gönlünü beş para etmez birine kaptırdı,hemde bu sefer biz vesile olduk,tanıdıktır dedik efendidir dedik iki kuruşluk adama beş kuruşluk vasıf yükledik,yazık oda bizim hatrımıza bi görüşeyim dedi.iki ay bu adam ablamı aradı sordu aldı yemeğe götürdü çaya kahveye götürdü bizde sevindik bu sefer oldu diye,meger adam aynı anda bi kaç kişiyi idare ediyormuş en yakın arkadası bu kaektersizi bir sarışınla gece vakti bi kafede yakalamasa biz hala konduramayacaktık,nasıl vicdan azabı çekiyorum anlatamam,görseniz ablam diyom ama benden genç görünür herkes benim onun ablası olduğumu düşünür güzel bakımlı iş güç sahibi,ama bi türlü yüzü gülmedi işte şimdi ben onu nasıl teselli edicem kendi elimle kızı resmen ona bağladım ah koca kafam

Hayırlısı böyleymiş..
İş ciddiye binseydi ve siz bu yapılan terbiyesizlikten habersiz olsaydınız daha mı iyi olcaktı..
Zararın neresinden dönseniz kar..

önce o karaktersiz adama akıl versin allah azcık eline ne geçmiş acaba sorsaydınız böyle kaç kişiyi idare edince ne oluyomus.
sizin bi sucunuz yok canım ya aslında ama gördüğün gibi kimin ne olduğunu anlayamıyosunuz o yüzden ablanı oluruna bırakın kaderiyse zaten çıkacaktır birileri karşısısına zorla olmaz bu işler

Hayırlısı böyleymiş..
İş ciddiye binseydi ve siz bu yapılan terbiyesizlikten habersiz olsaydınız daha mı iyi olcaktı..
Zararın neresinden dönseniz kar..
haklısın aslında,ama ben şimdi ablamı nassıl teselli edicem bilemedim,onuru kırıldı resmen,görseniz adam bide yolda yürürken başını kaldırmaz,sessiz sakin efendi birine benziyodu mahallede kimse konduramaz meger adam aynı anda bi kaç kişiyi idare ediyomuş

Onun için hayırlısı değilmiş, yukarıda yazdığımla bu yazdığımı gerekirse defalarca ablanıza söyleyin..
Canı acır elbet, ama geçer..

Sessiz görünenden korkmak lazım derler demek ki çift karakterli rol yapıyor utanmaz iki yüzlü iyi iş ciddiye binmeden anlaşılmış durum.

Bekarken benide tanistirmislardi ananemler ailesini dahi taniyordu cocugun cok efendi soyle iyi boyle iyi gonlum olmasada bi oturup kahve icmistim ama ne oldugunu anlamam gec vakte kalmadi sukur oda sessiz sakin biriydi ama altta neler yatiyor annemr anlatinca sok olmustu kadin bu isler uzaktan bakmayla olmuyor yani birakin ablaniz kismetini kendi bulsun zamani gelince biri cikacaktir karsisina hayirli biri olsun suan esimle bazi sikintilarimiz olsada hic manevi olarak bi sikintimiz yok cok sukur hersey gecer zamanla duzelir yapilir ama huzur sevgi sadakat hele guven kolay olmuyor iyiki var hayatimda

kendınızı uzmeyın bu onun kaderiymiş. kaderin önüne geçilmez. ınsanlar hata yaparak olgunlaşır. her hatadan ders almalıyız demekkı tanımadan "iyi birisi" dememeliymişiz. sakin olsun ablanız ve kurtulduguna sevınsın ya cocuk felan olunca ogrenseydı.

Haklısınız arkadaşlar birini övmeden önce artık bin kere daha düşünücem,hayır bişey değil bende güvenimi kaybettim insanlara

en çok zarar tanımadıklarından değil tanıdıklarından ya da tanıdığını sandıklarından gelir bu size bir ders olur artık iyice emin olmadan referans olmazsınız artık. geçmiş olsun.

en çok zarar tanımadıklarından değil tanıdıklarından ya da tanıdığını sandıklarından gelir bu size bir ders olur artık iyice emin olmadan referans olmazsınız artık. geçmiş olsun.
Teşekkür ederim ders olmaz olurmu ama ben üzülsem ne fayda ablamın üzülmesine dayanamıyorum

Bu kadar büyütülecek bir mesele değil bu.
Önce siz şu mahvolduk modundan çıkın.
Nasıl teselli edeceğim demek ne demek?
Talihsizlik işte.
Yanlış bir insanla tanışmış.
Gerçek ortaya çıkmış.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..

Zaten tanışma amaçlı görüşmelerine aracılık ettiniz gidip nikahı kıymadınız ki. Yani tanımış da olmalı zaten.

vesile olmuşsunuz kavun değil dibini koklayasınız yol yakınken dönülmüş böyle böyle tecrübe kazanıyor insan işte..

Amin canım benim üzüldüğüm konu benim yüzümden ablamın üzülmesi çünkü çok ısrar etmiştim olması için,o yüzden vicdan azabı yaşadım ama dediğiniz doğru gerçek ortaya çıktı umarım kısa zamanda toparlar kendini.

Vicdan azabı çekecek bir durum yok.
Amaç önemli.
Siz iyi biriyle tanışsın istediniz.
Nerden bilecektiniz böyle olduğunu?
Daha temkinli olursunuz bundan sonra. Bu da size ders olmuş işte..

iyi olur Allah'dan kötü olur kuldan.
bu kadar kendinizi hırpalamayın, ablanıza da destek olun. bak başından ne olduğu anlaşılmış. mahfolduk diye değil, kurtulduk diye bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…