bize demiAllah akıl fikir feraset versin.
önce o karaktersiz adama akıl versin allah azcık eline ne geçmiş acaba sorsaydınız böyle kaç kişiyi idare edince ne oluyomus.bize demi
haklısın aslında,ama ben şimdi ablamı nassıl teselli edicem bilemedim,onuru kırıldı resmen,görseniz adam bide yolda yürürken başını kaldırmaz,sessiz sakin efendi birine benziyodu mahallede kimse konduramaz meger adam aynı anda bi kaç kişiyi idare ediyomuşHayırlısı böyleymiş..
İş ciddiye binseydi ve siz bu yapılan terbiyesizlikten habersiz olsaydınız daha mı iyi olcaktı..
Zararın neresinden dönseniz kar..
Onun için hayırlısı değilmiş, yukarıda yazdığımla bu yazdığımı gerekirse defalarca ablanıza söyleyin..haklısın aslında,ama ben şimdi ablamı nassıl teselli edicem bilemedim,onuru kırıldı resmen,görseniz adam bide yolda yürürken başını kaldırmaz,sessiz sakin efendi birine benziyodu mahallede kimse konduramaz meger adam aynı anda bi kaç kişiyi idare ediyomuş
Teşekkür ederim ders olmaz olurmu ama ben üzülsem ne fayda ablamın üzülmesine dayanamıyorumen çok zarar tanımadıklarından değil tanıdıklarından ya da tanıdığını sandıklarından gelir bu size bir ders olur artık iyice emin olmadan referans olmazsınız artık. geçmiş olsun.
Teşekkür ederim ders olmaz olurmu ama ben üzülsem ne fayda ablamın üzülmesine dayanamıyorum
Amin canım benim üzüldüğüm konu benim yüzümden ablamın üzülmesi çünkü çok ısrar etmiştim olması için,o yüzden vicdan azabı yaşadım ama dediğiniz doğru gerçek ortaya çıktı umarım kısa zamanda toparlar kendini.Bu kadar büyütülecek bir mesele değil bu.
Önce siz şu mahvolduk modundan çıkın.
Nasıl teselli edeceğim demek ne demek?
Talihsizlik işte.
Yanlış bir insanla tanışmış.
Gerçek ortaya çıkmış.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..
Amin canım benim üzüldüğüm konu benim yüzümden ablamın üzülmesi çünkü çok ısrar etmiştim olması için,o yüzden vicdan azabı yaşadım ama dediğiniz doğru gerçek ortaya çıktı umarım kısa zamanda toparlar kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?