Merhaba.Canımı sıkan bir konuda fikir almak istedim.Konu ablamla alakalı.Tedirginliğimin sebebi ile ilgili bilgi sahibi olmanız için biraz ablamdan bahsedeyim.Eşini 2017 yılında kanserden kaybetti.İki oğlu var.Büyük oğlu bu yıl tıp fakültesinden mezun oldu ve eylülde ataması yapılacak.Küçük oğlan da fen lisesi öğrencisi ve onun da geleceği parlak.Ablam kendisi öğretmen ve 51 yaşında.Maddi olarak durumu çok iyi.İki evi ve bir de arabası var.Biriyle tanıştığından bahsetti.Tanıştığı kişi ablamdan 8 yaş küçük ve çocuğu yok.10 yıl önce başından bir evlilik geçmiş 5 ay sürmüş evliliği.Ablama neden boşanmış dedim güya kadın 2.ayında aldatmış.Mantığıma uymayan şeyler anlattı .Adam 43 yaşında mali müşavir ama kendine ait ev araba falan yok.Annesi ve 49 yaşında bekar bir kızkardeşiyle yaşıyor.Benim kafama takılan şey şu.Bu adam kendi yaşıtı veya kendinden küçük bekar biriyle evlenmek varken neden iki çocuklu birini tercih ediyor.Ayrıca kendinin çocuğu yok.Ablamla evlenirse çocuk sahibi olamayacak çünkü ablam 51 yaşında ve çocuk bakamam diyor zaten biyolojik olarak da çok zor artık..Ablama evlenirseniz nerde oturacaksınız dedim.Adam evlenince senin evinde kalırız demiş ablama.Benim düşüncem bu adam ablamın maddi olanaklarından dolayı ablamla görüşüyor.Ama ben ablama bunu diyemedim.Şöyle bir şey de var.Ablam pek evlilik insanı değil.Eniştemle çok problemli bir evlilik hayatı olmuştu .Pireyi deve yapan asabi anlayışsız biri.Evlenerek tatlı aşına zehir katacak.Dertsiz başına dert alacak.Çok konuştum adamla ilgili şüphelerinden bahsettim hiç ikna olacağa benzemiyor.Canım çok sıkıldı.Adam hiç samimi gelmedi.Ablamın gözünün açılması için ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.