ablamın nısanlısı ablamı evlı bı kadınla aldatıyomus 3 yıldır ustelık kız nısanlıykende bırlıktelermıs evlenmıs hala bırlıkteler konusmaları face gorusmelerı herseye ablamda bende sayıt olduk hatta kayıt altına aldım sonuc olarak ayrıldılar ama benım hala ıcımde ablama yapılan bu ıgrenclıgı hazmedememe var ıcımden kadının kocasına herseyı anlatmak gelıyo kı bızım kısıde yesın dayagını ama yok obur tarafım allahından bulsun dıyo
ben boyleysem ablacımın durumunu hec dusunemıyorum acıkcası nasıl yardımcı olurum bunu nasıl atlatır kısmındayım ama ılgılı sahıslarada cok kızıyorum
anlatabıldımmı bılmıyorum sımdı 1 ablama nasıl yardımcı olmalıyım
2 herkesın yaptıgı yanınan karmı kalmalı 3 nısanda takılan 2 3 parca seyıde ıstıyo bızımkı
bu arada bızımkıler tayın yaptırmak ıcın nıkah yapmıslardı bosandılar anlasmalı protokolle baglı olarak
ben boyleysem ablacımın durumunu hec dusunemıyorum acıkcası nasıl yardımcı olurum bunu nasıl atlatır kısmındayım ama ılgılı sahıslarada cok kızıyorum
anlatabıldımmı bılmıyorum sımdı 1 ablama nasıl yardımcı olmalıyım
2 herkesın yaptıgı yanınan karmı kalmalı 3 nısanda takılan 2 3 parca seyıde ıstıyo bızımkı
bu arada bızımkıler tayın yaptırmak ıcın nıkah yapmıslardı bosandılar anlasmalı protokolle baglı olarak
Son düzenleme: