Ablasıyla tanışma

Melody02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1
0
1
30
Merhabalar sevgilimle 6 senelik bi birlikteligimiz var uni okuyoruz. Bu 6 senelik iliskimizde ayrilmamiz da olmuştu. Asıl konum ablasi erkek arkadasima yarin bize gelin demis. Daha once hic tanismadim konusmadim. Cok utanirim kipkirmizi olurum bu durumlarda. Bahane de bulamadim. Simdiden heyecan bastirdi nasil tanisicagimm:( bide annemin de haberi olmucak. Iliskimi az cok biliyor ama ablasiyla tanisacagimi bilse hayir diyebilir ve anneme demeyede utaniyorum. Ya nasil yapicam cok heycanliyim bu durumlardan gecmis olanlar yardimci olabilir mii?

Aman ben 4 aylık sevgiliyken abla, hala ve hala kızı ile tanışıp kombo yapmıştım. Güzel giyin, hafif bir makyaj ve yüzünde olumlu bir ifade ile git. 6 yıllık sevgiliymişsiniz. Neden çekiniyorsun ki.

Kibar ol ama yine de mesafeni koru. Hani kendini sevdirmek için gereksiz samimiyetlere girme, itici oluyor o. Güzel bir pastaneden pasta yaptırıp falan götürebilirsin, hoş bir jest olur. Kendin ol, neysen o.

Altı yol olmuş karşılaşmadınız mı sokakta vs

Herhangi birisine nasıl davranırsanız ona da öyle ol çok samimi ya da çok soğuk olma

Çekinicek bi şey yok, sen olumlu yaklaşırsan o da sana olumlu yaklaşıcaktır. Güler yüzlü olmaya çalış :)

Kendin gibi ol ama cok aşırı da rahat davranma. hanim hanimcik giyin makyaji abartma. giderken elin dolu git bi pasta yada saksida bir cicek.. cok uzun tutma oturmayi.
Bende 7. senede tanismaya gitmistim annesiyle.. annem bilmiyordu tabiki nisanliyim hala da bilmesini istemem :)

Ablasiyla çok samimi olma cok ta soğuk davranma. Ayrıca 6 yıl olmuş hala tanismadiniz mii ? Şimdiden samimi davranirsan ilerde herseyine karışır durur. İyiki senin görümce adayı davet etmiş. Benim görümce adayım bu zamana kadar davet bile etmedi . Cok ta meraklı değilim zaten :D

Merhabalar sevgilimle 6 senelik bi birlikteligimiz var uni okuyoruz. Bu 6 senelik iliskimizde ayrilmamiz da olmuştu. Asıl konum ablasi erkek arkadasima yarin bize gelin demis. Daha once hic tanismadim konusmadim. Cok utanirim kipkirmizi olurum bu durumlarda. Bahane de bulamadim. Simdiden heyecan bastirdi nasil tanisicagimm:KK43: bide annemin de haberi olmucak. Iliskimi az cok biliyor ama ablasiyla tanisacagimi bilse hayir diyebilir ve anneme demeyede utaniyorum. Ya nasil yapicam cok heycanliyim bu durumlardan gecmis olanlar yardimci olabilir mii?
annen haklı

Kızarcak bozarcak bir durum yok.
Ayrıca öyle emrivaki yapması hoş olmamış.
Anneme söyledim ve bunun erken olduğunu söyledi başka zaman gideriz de.

Annenden saklamanı gerektirecek bi durum yoksa söyle. Hatta karşı taraf söylediğini bilsin.
Annenden gizli gelmişsin durum hoş değil. İzin vermezsede gitmezsin somuçta annen bırakmamış;)bize ayıpmış gibi geliyor ama böyle davranınca çok kıymetli oluyor insan

annenden gizlemesen daha iy sanki. bole gizli sakli olqcak isler deil ki bunlar. icin daha rahat eder. seni strese sokan durumlardan biri de bu

yarın gelin nedir ya müdür gibi

bence gitme.

düzgün bir şekilde çağırsın, "müsaitse tanışmak için çaya çağırıyor." vs gibi

sevgilin yarın gelsin nedir ya, insanların patronları böyle çağırmıyor yanına. ben olsam gitmem. :63:

Merhabalar sevgilimle 6 senelik bi birlikteligimiz var uni okuyoruz. Bu 6 senelik iliskimizde ayrilmamiz da olmuştu. Asıl konum ablasi erkek arkadasima yarin bize gelin demis. Daha once hic tanismadim konusmadim. Cok utanirim kipkirmizi olurum bu durumlarda. Bahane de bulamadim. Simdiden heyecan bastirdi nasil tanisicagimm:KK43: bide annemin de haberi olmucak. Iliskimi az cok biliyor ama ablasiyla tanisacagimi bilse hayir diyebilir ve anneme demeyede utaniyorum. Ya nasil yapicam cok heycanliyim bu durumlardan gecmis olanlar yardimci olabilir mii?

Annenden saklamanı gerektirecek bi durum yoksa söyle. Hatta karşı taraf söylediğini bilsin.
Annenden gizli gelmişsin durum hoş değil. İzin vermezsede gitmezsin somuçta annen bırakmamış:KK66:bize ayıpmış gibi geliyor ama böyle davranınca çok kıymetli oluyor insan

kesinlikle katılıyorum
ailenden gizli saklı gitmen ile annenin haberi olarak gidip/gitmemen, onların gözünde farklı durur bence de

sen saklayarak annene saygısızlık etmiş olacaksın
ve sonra, ileride birgün onlardan ailene saygı göstermelerini bekleyeceksin

hem 21 yaşındasın daha
15 yaşında başlayan 6 yıllık bir ilişki....
bence annene söylemeden gitme

yaw belki kadın cümleyi gayet neşeli, olumlu söylemiştir
kendi kardeşiyle resmi konuşmaz ki insan, aklına gelmiş söylemiştir o an
cümlelerin sonuna koyduğumuz ikon bile cümlenin anlamını değiştirirken, ses tonunu vs duymadan nasıl kötü bir şekilde söylendiğinden emin olabiliyorsunuz ki?

örnek:
Emre, yarın sevgilini de al bize gelin:KK59::kahve:
Emre, yarın kız arkadaşını da al bize gelinHoppa:KK19::KK36:

Bize gidip gitmemek konusunda bir şey sormamışsin nasıl davranıyim diye sormuşsun ama arkadaşım söylemeden geçemeyecegim bence buna gerek yok. Tanıssan inan ilişkiye yeni bir tartışma konusu eklenecek. Gorumce sevmem. (bence)

kesinlikle katılıyorum
ailenden gizli saklı gitmen ile annenin haberi olarak gidip/gitmemen, onların gözünde farklı durur bence de

sen saklayarak annene saygısızlık etmiş olacaksın
ve sonra, ileride birgün onlardan ailene saygı göstermelerini bekleyeceksin

hem 21 yaşındasın daha
15 yaşında başlayan 6 yıllık bir ilişki....
bence annene söylemeden gitme
Aynen öyle sonra çok pişman oluyor insan. Çok gördüm. Evliliğimde kv kpin bana aileme saygısı varsa eğer bu yalnızca benim arada kurduğum siyasettendir. Aileni onların nezdinde yüksekte tutacaksın sözlerini dinleyeceksin ki onlarda ailenden çekinsinler saygı duysunlar sen şimdi gizlersen ilerde anneni hiçe saymalarına engel olamazsın

Daha yenimi tanisicaksin ablasiyla.. tuhaf 6 sene sonra ilk kez.. makyaji abartma sakin, rahat edebilecegin kiyafetler tercih et, yapmacik olma dogal ol cnm.. ablasi dedinya orada bir durakladim.. benim eski gorumce geldi aklima.. kadin resmen annesiyle bir olup huzurumuzu bozdu.. maalesef sirf kv ve kp bozmuyor bazi seyleri, bu gorumcelerde bozabiliyor..

Bende ilk esimin ablalariyla tanismistim ve bizimki aniden olan biseydi bulustuk ve ablasi aradi gelin gorelim diye gidene kadar ölecegim sandim. Gittik gayet guzel karsilandim birazda karsi tarafa bagli sen ne yaparsan yap karsidaki uyuz olursa ogrenc bir gun gecirirsin. Sen kendin gibi ol biseyler hazirlarken yardimci ol agir basli cicis kiz modun da takil:KK39:

Back
X