B
barbie0101
Ziyaretçi
- Konu Sahibi barbie0101
-
Hep normal insanarın hayatına imrendim benim hiç ne normal bi ailem nede normal bi eşim olmadı tek hayalim bi bebeğimin olmasıydı allah bi türlü nasip etmedi iikide olmamış benimle beraber perişan olacaktı eşim uyuşturucu bağımlısıydı ama kurtuldu daha önce eşimin ailesinden çektimlerimle ilgili konuda açmıştım ve hamilelikle ilgili... Neyse şimdi sorun çok benim kaderimin aynısına kardeşimin yaklaşmış olması benim yaptığım hataları yapıyor ve ben önüne geçemiyorum halimi görüyor ne kadar acı çektiğimi ama anlamıo eşim şimdiye kadar hiç çalışmamış hep baba parasıyla geçiniodu ama şimdi babasıda yok öle ortada kaldım annemlerdeyim oda annesinde ve uzun zamandır.. Annem bi sigaranın lafını bile eden bi insan çalışmak istiyorum işede giremiyorum kolumdaki dövme yüzünden kimse işe almıo bıktım böle yaşamaktan evde huzur yok annem hep sölenio para yok şu yok bu yok kimse para vermio hep bana atıo lafı kardeişm deseniz çok asi çalışıo çok hata yapıo ben kaldım böle ortada ne yapacağımı bilemeden burda yaşamak istemiorum artık hiç kimseyi hayatımda istemorum herkesten nefret ediyorum hep iyi oldum diye kaybettim herşeyimi çekmediğim çile kalmadı bu yaşımda benim yerimde başkası olsa çoktan ölmüştü tabi buraya yazamadığım o kadar korkunç şey varki eşim yüzünden zamanında vuruldum ailem yaptı o zaten ayrı bişi hiç aklımdan çıkmıo o an hep gözümün önüne gelio ne desem boş kıslar zaten artık biliyorum ne bi evim olacak nede bebeğim nede ailem düzelecek herşey dahada kötü oluo anladım bunu şaşırdım kaldım allah şahidim olsun kendimi zor tutuyorum yanlış bişi yapmayım diye
Böyle sürekli acı çekmek sizce güzel bişeymi hep bişeyler yoluna girecek diye beklemek ama girmemesi ve hayal kırıklıkları ben çok denedim ölmeyi ama olmadı sadece öldürmekten korkuyorum kendimi günahından affedilmeyeceğimi bilidğimden ama böyle yaşanmıyorrr
ben 23 yaşındayım boşanmak öle kolay değil bu adamdan ama bugün bi karar aldık bi arkadaşla boşanma davası açtığımızda onun evinin adresini vermeceğiz boşanma celbi için başkasına gidecek o gelmezse ve haberi olmazsa belki daha kolay olabilir her seferinde tehditleri var çünkü dövme meselesine gelince benim tek mesleğim muhasebe başka iş bilmem anlamamda evde bişi demiş bi arkadaş keşke burda yapabileceğim bi iş olsa ama yok dışarda kış geldi şimdi dün bi çok yere başvurdum iş için cevap gelir bugün yarın... artı bişi daha arkadaşlar hepiniz belki normal insanlarla evlli olabilirsiniz allah hiç birinzin yuvasını bozmasın ama siz belki eşinizden boşanmak istediğinizde öle kolayca boşanabilirsiniz ama ben öle hemen boşanamam o kadar kolay değil keşke söylenildiği gibi kolay olsaydı keşke.... siz haklısınız bi yerden başlamak lasım ve ben dün başladım umarım herşey yoluna girer bir daha evlenmek mi aslaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?