Ac ekmek mi yoksa hemen imdi lmek mi gzel?

• Konu Sahibi Konu Sahibi barbie0101
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

barbie0101

Ziyaretçi
Böyle sürekli acı çekmek sizce güzel bişeymi hep bişeyler yoluna girecek diye beklemek ama girmemesi ve hayal kırıklıkları ben çok denedim ölmeyi ama olmadı sadece öldürmekten korkuyorum kendimi günahından affedilmeyeceğimi bilidğimden ama böyle yaşanmıyorrr

canim hayat yasamak herseye ragmen cok güzel sorunun nedir bilmiyorum ama hic birsey icin ve hic kimse icin ölmeye degmez..

ölüm hic bir zaman cözüm degildir öldürmekte öyle
ama konuyu biraz daha acsan belki yardimci olabiliriz akil akildan üstün demisler

cnm neden öle düşünüyosun hiç bir zaman ölmek çözüm değil !!!

sorunun ne bilmiyorum ama dünyada ölümden başka herşeyin çaresi var yeter ki aramayı bilelim.

sen ölünce hiçbir şey değişmeyecek hayat bildiği gibi akıp gidecek dünya yine dönecek

kimse senin kıymetini öldükten sonra anlamayacak hoş anlasalar da sana ne faydası olacak ?

dünya sana dikenini yolladıysa sevin yakında gülünü de yollayacaktır diye bir söz var ulu bir kişinin çok hoşuma gider.

yalnızca şunu aklından çıkarma yaşamak zorundasın sana verilen ömrü ama yollarını sen çizeceksin yeter ki umutlu ol kendine güven ve dua et

Hep normal insanarın hayatına imrendim benim hiç ne normal bi ailem nede normal bi eşim olmadı tek hayalim bi bebeğimin olmasıydı allah bi türlü nasip etmedi iikide olmamış benimle beraber perişan olacaktı eşim uyuşturucu bağımlısıydı ama kurtuldu daha önce eşimin ailesinden çektimlerimle ilgili konuda açmıştım ve hamilelikle ilgili... Neyse şimdi sorun çok benim kaderimin aynısına kardeşimin yaklaşmış olması benim yaptığım hataları yapıyor ve ben önüne geçemiyorum halimi görüyor ne kadar acı çektiğimi ama anlamıo eşim şimdiye kadar hiç çalışmamış hep baba parasıyla geçiniodu ama şimdi babasıda yok öle ortada kaldım annemlerdeyim oda annesinde ve uzun zamandır.. Annem bi sigaranın lafını bile eden bi insan çalışmak istiyorum işede giremiyorum kolumdaki dövme yüzünden kimse işe almıo bıktım böle yaşamaktan evde huzur yok annem hep sölenio para yok şu yok bu yok kimse para vermio hep bana atıo lafı kardeişm deseniz çok asi çalışıo çok hata yapıo ben kaldım böle ortada ne yapacağımı bilemeden burda yaşamak istemiorum artık hiç kimseyi hayatımda istemorum herkesten nefret ediyorum hep iyi oldum diye kaybettim herşeyimi çekmediğim çile kalmadı bu yaşımda benim yerimde başkası olsa çoktan ölmüştü tabi buraya yazamadığım o kadar korkunç şey varki eşim yüzünden zamanında vuruldum ailem yaptı o zaten ayrı bişi hiç aklımdan çıkmıo o an hep gözümün önüne gelio ne desem boş kıslar zaten artık biliyorum ne bi evim olacak nede bebeğim nede ailem düzelecek herşey dahada kötü oluo anladım bunu şaşırdım kaldım allah şahidim olsun kendimi zor tutuyorum yanlış bişi yapmayım diye

İşe kabul edilmeme sorununuz sadece kolunuzdaki dövme ise uzun kollu giyinin arkadaşım..
Eşinizle de evleri ayırmışsınız bir an önce boşanın da hayatınza bir yön verin..
Sürekli şöyle olmuştu,böyle yaptılar ile hayat geçmez..
Artık önünüze bakın..
Gerekirse temizliğe gidin ama kendi sigara paranızı kendiniz kazanın..

yaşadıkların kolay değil canım ama hayata tutunmak zorundasın.

kötü düşünürsen kötülükler seni bulur inan bana

bak mesajının başında bile normal insanların hayatlarına özendim demişsin.

başına talihsiz şeyler gelmiş olabilir hayat istediğin gibi gitmemiş de olabilir

ailenle de sorunlar yaşamışsın ama ailelerimizi biz seçmiyoruz bu da kader işte ama istersen eğer ve gönülden inanırsan hayatını düzene sokabilirsin

hiçbir şey seni yıldırmasın

öncelikle var gücünle iş aramaya koyul kolundaki dövme ile ne alaka anlamadım ama herhalde herkes dövme yüzünden işe almamazlık etmez seni.

olmadı evden yapabileceğin bir iş bulmaya çalış başlangıç için sadece bir yandan da dışarıda iş aramaya devam et.

önce bir kendine güvenini tazele ama yapabilirsin yeter ki kuvvetli ol kimseden destek beklemeden de ayakta durabilirsen başarabilirsin kendine acıma sakın acıma aciz görme kendini o zaman herkes seni ezer o insanların dediklerine bir süre sonra kendin bile inanmaya başlarsın.

Allah o gözleri sana başkalarının kahrı için. kendine acıyıp ağlaman için vermedi

hayatta senin de yerin var hayata karış ve mücadele et canım

nasıl eşin yüzünden vuruldun anlamadım canım neden kendine yeni bir sayfa açmıyorsun işe gir çalış nasıl kolundaki dövme yüzünden kimse işe almıyor anlamadım o zaman uzun kollu giy kapat dövmeni yani bu çalışmak için bahane değil annemde istemiyor madem kendi ayaklarının üzerinde dur eşindende boşan yani bir sürü çözüm var ölmek değil çözüm biraz mücadele çaba çok şeyler yaşamışsın ama hayat yenede güzel

Ben Laale ablama katiliyorum.
Biran önce hayatinizin bir yerinden tutunmaniz lazim, bi hareket gerekiyor.
Sanki ortada siz, ve etrafinizda problemler, dönüp duruyorsunuz.
Kolunuzu bi uzatin o cemberin icinden cikacaginiza eminim.
Hic bir aci ömürlük degildir. Ama caba göstererek kurtulmaniz lazim.
Esinizle ayri evlerde kalipta hala evli olmanizin bir anlami var mi? Evlilige biraz ara vermis olabilirsiniz, insallah düzelir hersey, ama düzelmezse kendinizi yormayin daha fazla olurmu.
Ölümü aklinizdan cikarin, care olsa zaten Allah ölümü yasaklamazdi insanogluna.

Sevgiler.

çok zor dönemler geçirmişsin ama daha fazla kendine acıyarak geçirme ömrünü
bi yerden başla bi müddet uzun kollu giyin para kazanmaya başlayınca sildirirsin ailenide terk etme zaten çalışacağın için kimse seni göremez fazla.ama en azından ailen yanında olmuş olur tehlikelerden uzak durmuş olursun.
bi yerden başlaman lazım

kötü şeyler yaşamışsın ama bunları sanal ortamda bi bloga dökersen kimliğini gizleyerek.. bazı insanlara yol gösterebilirsin biliyor musun? yaşamını anlatırsın yaptğın hatalarını... hem kendin rahatlarsın hem bazı yaşamlara yol gösterirsin...
ölmek çare değil,öldürmek hiç değil
her sıkıntısının sonu var şekerim zemuszemus

kaç yaşındasın merak ettim..30dan aşağıdasın gibi geliyor bana..
şunu anlamadım bide ..kolunda dövme var diye mi seni işe almıyorlar ??!
öncelikle inancının olması çok güzel birşey ..zaten insanı hayata bağlayan birşey olmalı...
etrafındaki insanlara şöyle bir baksan hiçbiri mutlu değildir hepsi birşeylerden şikayetçidir..
5 para etmez de bir kocan varmış anladığım kadarıyla boşanamıyormusun? belki çok daha güzel bir evlilik seni bekliyordur olamaz mı ?
işe giremiyorsan okul okumayı deniyemiyormusun veya meslek kursu falan ?
kardeşine de gelince insanların çoğu böyle oluyor illaki kendileri yaşamadıkça yaptıkları hatanın farkına varmazlar..o da hataya düşüp anlıyacak demekki..heleki gençlikte hata yapmaya bayılıyor(!) insan..

ölmek çok kolay canım gerçektende ama ya geride kalanlar benim eşim ben hamileyken intihara kalkıştıüstelik yanında ben yoken eşimi tatile gönderdim intiharyla şok oldum düşünsene ya ölseydi bebegim babasız büyütecektim ben ne bnalımlar yaaşdım ama ölmedim ki eşim bana neler yaptı neler kafayı sıyırmaktan son anda döndünm hayatın tadına var bence hiç kimse için ölmeye degmezzzzz

allah yardimcin olsun ablacim. insallah bu dönemleride atlatir herseyi geride birakirsin.
kendine tertemiz bir sayfa ayir su hayatta. bebeginin olmamasini dert etme. ilk önce kendi sagligini düsün-

allah sana eziyet edenlerin cezasini verir elbet. ve seninde mükafatini!!! 7

unutma ILAHI ADALET vardir. sen yeterki allahin adaletine güven. O hic kimsenin hakkini kimseye koymaz. sen sabret ablacigim ama hicbir zaman ölümü düsünme. hayat herseye ragmen cok güzel ve yasamaya deger. artik kendi kararlarini kendin ver.

bence ilk adim senin is bulup tedavine bakman ve sonrada sirf senin oldugun yeni bir hayat kurman

ben 23 yaşındayım boşanmak öle kolay değil bu adamdan ama bugün bi karar aldık bi arkadaşla boşanma davası açtığımızda onun evinin adresini vermeceğiz boşanma celbi için başkasına gidecek o gelmezse ve haberi olmazsa belki daha kolay olabilir her seferinde tehditleri var çünkü dövme meselesine gelince benim tek mesleğim muhasebe başka iş bilmem anlamamda evde bişi demiş bi arkadaş keşke burda yapabileceğim bi iş olsa ama yok dışarda kış geldi şimdi dün bi çok yere başvurdum iş için cevap gelir bugün yarın... artı bişi daha arkadaşlar hepiniz belki normal insanlarla evlli olabilirsiniz allah hiç birinzin yuvasını bozmasın ama siz belki eşinizden boşanmak istediğinizde öle kolayca boşanabilirsiniz ama ben öle hemen boşanamam o kadar kolay değil keşke söylenildiği gibi kolay olsaydı keşke.... siz haklısınız bi yerden başlamak lasım ve ben dün başladım umarım herşey yoluna girer bir daha evlenmek mi aslaaaaa

insanlar hayata bir kez geliyor tatlim ve bu hayati en iyi en guzel sekilde yasamak gerek amaa tek bir sart var! Allaha layik kul olarak yasamak ve olmek gerisi bos!, el ne der, yada sevmedigim insanla yasamak zorunda kaliyorum, ne bilim bunu daha cogalta biliriz senin sorununu bilmedigim icin ama tatlim sunu aklindan hic cikarma SIKINTISIZ DERTSIZ INSAN YOK BU DUNYADA HAYAT BIR SINAV BU SINAVINI EN GUZEL SEKILDE VERIP BASARA BILDIGIN KADAR !!! gorevini tamamlamali insan.....

takma kafana hic birseyi ve mutlu olabilmek icin SINIRLARINI zorlaa!!!

Tatlim mesajimi yazdiktan sonra okudum bu yazdiklarini ..
o kadar gencsinki hayatin henuz basindasin Allahtan dilegim hayat sana guzelikler getirsin bundan sonra ! ,,,
Ben suna cok inanirim, bazi seyler olur hayatimizda bizde " bu olay neden basima geldi nerde yanlis yaptim " diye uzulur kahroluruz ama zaman gosterirki o olay bizim icin hayir olmustur ve yilar sonra yada bir kac dakika sonra iyiki basima bunlar geldide bende simdi bunlari yasiyorum diye dusunuruz .. eminimki sende ilerde basina ne gelirse gelsin senin hayrin icin geldigini bir gun anlayacaksin .. insallaha ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…