Ac ölçüsü ( karın cevresi ölçüsü) geri çıkanlar bakabilirmi?

aslan06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
333
166
103
Kızlar dün kontrolum vardı dr um karın cevresi geriliğimden bahsetti , kaç hafta olduğunu söylemedi. Riski nedir dedim telaşa gerek yok daha sık kontrole gelceksin bol su içeceksin dedi.gözlerimden yaşlar süzüldü diğer konularımada bakarsanız gebeliğimde yaşadığım onca sıkıntı olduğunu göreceksiniz , doktorum sakınlestırmek için mi bilmiyorum ama rahattı bunu söylemek zorundaydım üzülmeyin de endişede etmeyin dedi sonra keske eşinizle özel görüşseydim dedi. Bu durumu yaşayan varmı lütfen yardımcı olun

Canım niye ağlıyorsun üzülme. Benim büyük kızın karın çevresi doğduğu güne kadar geriydi hep. Hastaneden eve ağlayarak gelişlerim eşimi bunaltışlarım zehir ettim son zamanlarımı ve kızım sadece azcık minnak doğdu 2820 gr. Gayet sağlıklı bir bebişti hala öyle rabbime şükür

Karın çevresinin az olması bildiğim kadarıyla kilosunun biraz az olmasından kaynaklı değil mi? Başka bir problemi göstermiyor diye biliyorum. Yanlışmıyım?

merhabalar , şu an ben de benzer bir durum yaşıyorum
sizin nasıl ilerledi bebeğinizin gelişimi? gerçekten zor bir durum ne yapmak gerek bilemiyorum...siz nasıl atlattınız ?

Back
X