Ac ve fl haftasına göre geriden gelmesi

mambia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
5.023
2.154
198
35
Slm kızlar ac ve fl geriden geliyor. Böyle olan varmı. Çok korkuyorum

Merak etme canım sadece minyon bi bebek olur eğer ultrason yanılmıyosa..fl bebeğin boyu da ac yi hatırlamıyorum..bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş

Merak etme canım sadece minyon bi bebek olur eğer ultrason yanılmıyosa..fl bebeğin boyu da ac yi hatırlamıyorum..bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş
İnşallah canım ac karnı oluyor.

Canım artık gebeliğinin sonuna gelmişsin. Bunları düşünüp kendini de bebeğini de üzme :) çok önemli bişey olsaydı doktor söylerdi zaten. Bebekte çok ileri gelişme geriliği varsa zaten doktorlar doğum yaptırıyorlar erkenden. İçin rahat olsun. Sen bebeğini kucağına alacağın günün hayaliyle mutlu et kendini :)

Slm kızlar ac ve fl geriden geliyor. Böyle olan varmı. Çok korkuyorum

Başka topikte yazmışsın ac 8 gün fl 2 hafta geriden geliyormuş.
Diğer ölçümlerinin hepsi haftası ile uyumlu mu?
2'li test ve şeker yüklemesi yapılmış mıydı? Sonuç neydi?

2 haftalık fark çok mühim değil. Bacakları biraz kısa olabilir yada bu şekilde büyüyordur. Bacaklar bir sonraki hafta belki daha uzun çıkacak. Bir de bu ölçümler Avrupa yada amerika standartları olabilir. Türkler için uyumlu olmayabilir. Sakin olmaya çalış canım. muhtemelen hiç önemli bir şey değil.

Son düzenleme:
Diğer ölçümler hepsi ile uyumlu canım. İkili testim temiz çıktı şeker biraz sınırı geçti. Tekrar gideceğim doktora bakalım bu sefer ne diyecek

son haftaıarda bu gibi olcumlere takilmayin buyuk farklilikkar ciksa bile.bebis buyudugu icin dogru olcum yapamiyolar.

Bnmde 23. Haftadan beri fl 1 hafta bazen 10 gün geride :((((

Canım bnm de 32. Haftamda başladı doğuma kadar devam etti. 47 cm doğdu oğlum.

Ya benim hep 1 hafta geride yani ben eşim ızın boyluyuz internette down fln yazıyor bu gidişle erken doğum yapıcam ya neyin nesi ./ testim ve detaylım iyi zaten sonra başladı Rabbim korusun nediyim , 35 E girdim en son dün 34+6 iken 2400 olmuş fl 6.54 cm 33+5 ile uyumlu

Ya benim hep 1 hafta geride yani ben eşim ızın boyluyuz internette down fln yazıyor bu gidişle erken doğum yapıcam ya neyin nesi ./ testim ve detaylım iyi zaten sonra başladı Rabbim korusun nediyim , 35 E girdim en son dün 34+6 iken 2400 olmuş fl 6.54 cm 33+5 ile uyumlu
Canım hiö korkma bnm bebeğim gayet sağlıklı rabbime şükür. 2700 kg 47 cm doğdu. 38. Haftamda doktor sezaryen ile aldı. Ona kalsq daha erken alacaktı. İnşallah sende sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Canım hiö korkma bnm bebeğim gayet sağlıklı rabbime şükür. 2700 kg 47 cm doğdu. 38. Haftamda doktor sezaryen ile aldı. Ona kalsq daha erken alacaktı. İnşallah sende sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Can'ım inşallah senin gibi yüzüm güler şu Aziz mübarek günün hatrına

Back
X