Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ac karnı oluyor.Merak etme canım sadece minyon bi bebek olur eğer ultrason yanılmıyosa..fl bebeğin boyu da ac yi hatırlamıyorum..bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş
Slm kızlar ac ve fl geriden geliyor. Böyle olan varmı. Çok korkuyorum
Canım bnm de 32. Haftamda başladı doğuma kadar devam etti. 47 cm doğdu oğlum.Bnmde 23. Haftadan beri fl 1 hafta bazen 10 gün geride(((
Canım bnm de 32. Haftamda başladı doğuma kadar devam etti. 47 cm doğdu oğlum.
Canım hiö korkma bnm bebeğim gayet sağlıklı rabbime şükür. 2700 kg 47 cm doğdu. 38. Haftamda doktor sezaryen ile aldı. Ona kalsq daha erken alacaktı. İnşallah sende sağ salim kucağına almayı nasip etsin RabbimYa benim hep 1 hafta geride yani ben eşim ızın boyluyuz internette down fln yazıyor bu gidişle erken doğum yapıcam ya neyin nesi ./ testim ve detaylım iyi zaten sonra başladı Rabbim korusun nediyim , 35 E girdim en son dün 34+6 iken 2400 olmuş fl 6.54 cm 33+5 ile uyumlu
Canım hiö korkma bnm bebeğim gayet sağlıklı rabbime şükür. 2700 kg 47 cm doğdu. 38. Haftamda doktor sezaryen ile aldı. Ona kalsq daha erken alacaktı. İnşallah sende sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amin canımmmmCan'ım inşallah senin gibi yüzüm güler şu Aziz mübarek günün hatrına