neyse konuya giriyim geçen kankamla konusuyolardi ve kankama demiski super citi piti kiz geldi acaba evetmi desem kiza felan filan kankamda demiski nasil oyle bisey dusunursun iste o seni cok seviyo vs oda demiski ya bi saatlik is aldatma sayilmiyoki /QUOTE]
Doğumgününüzü,bayramınızı kutlamamış,hele şu alıntı yaptığım kısımdan sonra pek düşünülecek birşey göremiyorum.
mrb kizlar ,
kaç gündür hiç iyi degilim 4 senedir ciktigim biri var ben almanyada o turkiyede yakinda evlenecegiz ama kafam cok karisik o kadar iyi ilgili biriydi ama son zamanlarda ilgisiz duyarsiz vs ne dogum gunumu kutladi nede bayramimi( neyse konuya giriyim geçen kankamla konusuyolardi ve kankama demiski super citi piti kiz geldi acaba evetmi desem kiza felan filan kankamda demiski nasil oyle bisey dusunursun iste o seni cok seviyo vs oda demiski ya bi saatlik is aldatma sayilmiyoki aldatma gonulden olur felan kankam kizmis sonrada sevgilim demiski yapamiyorum cunku benimki herseyi hissediyo ruyasinda gordu falan neyse kankam kapatmis msn ve bunu bana söyledi . bende rüyamda beni bi kizla aldatigini görmüstüm ve sevgilime soylemistim sacmala demisti bana. bide ilgisiz aramiyo sormuyo napcagimi bilemedim ya bende biraz kompleksliyim biraz kilom var guzel guzel vucutlu kizlara gidecek diye korkuyorum ama kankama soyledigine ragmen bilmiyorum kafam cok karisik bu msji bile nasil yazdigimi bile bilmiyorum saka diyemi dusunuyorum ama boyle bi isin sakasida olmaz nolur yardim edin acaba aldatiyomu???
mrb kizlar ,
kaç gündür hiç iyi degilim 4 senedir ciktigim biri var ben almanyada o turkiyede yakinda evlenecegiz ama kafam cok karisik o kadar iyi ilgili biriydi ama son zamanlarda ilgisiz duyarsiz vs ne dogum gunumu kutladi nede bayramimi( neyse konuya giriyim geçen kankamla konusuyolardi ve kankama demiski super citi piti kiz geldi acaba evetmi desem kiza felan filan kankamda demiski nasil oyle bisey dusunursun iste o seni cok seviyo vs oda demiski ya bi saatlik is aldatma sayilmiyoki aldatma gonulden olur felan kankam kizmis sonrada sevgilim demiski yapamiyorum cunku benimki herseyi hissediyo ruyasinda gordu falan neyse kankam kapatmis msn ve bunu bana söyledi . bende rüyamda beni bi kizla aldatigini görmüstüm ve sevgilime soylemistim sacmala demisti bana. bide ilgisiz aramiyo sormuyo napcagimi bilemedim ya bende biraz kompleksliyim biraz kilom var guzel guzel vucutlu kizlara gidecek diye korkuyorum ama kankama soyledigine ragmen bilmiyorum kafam cok karisik bu msji bile nasil yazdigimi bile bilmiyorum saka diyemi dusunuyorum ama boyle bi isin sakasida olmaz nolur yardim edin acaba aldatiyomu???
arkadaşım sen böyle diyerek, bütün ayrı şehirlerde ilişki yaşayan insanların ilişkisini kabul etmemiş oluyosun ve de bu insanların sayısı hiç de azımsanacak kadar az deil...Zaten kararını verdiğini yazmışsın.
Çok doğru yapıyorsun. Böyle bir insanla hayatını devam ettiremezsin.
Ayrıca kısa kısa aralıklarla yüzyüze görüşmelerin olduğu, devamının ise msn ve telefon görüşmeleriyle idare ettirildiği bir duruma ilişki gözüyle bakılmamalı. İlişki böyle olmaz. :umursamaz:
Zaten kararını verdiğini yazmışsın.
Çok doğru yapıyorsun. Böyle bir insanla hayatını devam ettiremezsin.
Ayrıca kısa kısa aralıklarla yüzyüze görüşmelerin olduğu, devamının ise msn ve telefon görüşmeleriyle idare ettirildiği bir duruma ilişki gözüyle bakılmamalı. İlişki böyle olmaz. :umursamaz:[/QUOT
ayrı şehirlerde olupta yılda ya da ayda 1 kere görüşen ve arada mesafe olduğu için msn ve telefonda hasret gidermeye çalışan bir çok insan var o zaman onları yaşadığı ilişki değil mi
herkez ister sevdiğinin yanında olmayı vaktini öyle geçirmeyi ama bazen bir bakıyorsunuz ki mutluluğu burnunuzun dibinde değilde kilometrelerce uzakta birinde buluyorsunuz
bana görede eğer bir ilişki yaşınıyorsa uzak yakın farketmez önemli olan yürekler bir olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?