mrb kizlar ,
kaç gündür hiç iyi degilim 4 senedir ciktigim biri var ben almanyada o turkiyede yakinda evlenecegiz ama kafam cok karisik o kadar iyi ilgili biriydi ama son zamanlarda ilgisiz duyarsiz vs ne dogum gunumu kutladi nede bayramimi
( neyse konuya giriyim geçen kankamla konusuyolardi ve kankama demiski super citi piti kiz geldi acaba evetmi desem kiza felan filan kankamda demiski nasil oyle bisey dusunursun iste o seni cok seviyo vs oda demiski ya bi saatlik is aldatma sayilmiyoki aldatma gonulden olur felan kankam kizmis sonrada sevgilim demiski yapamiyorum cunku benimki herseyi hissediyo ruyasinda gordu falan neyse kankam kapatmis msn ve bunu bana söyledi . bende rüyamda beni bi kizla aldatigini görmüstüm ve sevgilime soylemistim sacmala demisti bana. bide ilgisiz aramiyo sormuyo napcagimi bilemedim ya bende biraz kompleksliyim biraz kilom var guzel guzel vucutlu kizlara gidecek diye korkuyorum ama kankama soyledigine ragmen bilmiyorum kafam cok karisik bu msji bile nasil yazdigimi bile bilmiyorum saka diyemi dusunuyorum ama boyle bi isin sakasida olmaz nolur yardim edin acaba aldatiyomu???
kaç gündür hiç iyi degilim 4 senedir ciktigim biri var ben almanyada o turkiyede yakinda evlenecegiz ama kafam cok karisik o kadar iyi ilgili biriydi ama son zamanlarda ilgisiz duyarsiz vs ne dogum gunumu kutladi nede bayramimi