merhaba meleklerim size bu saatte tüm içtenliğimle yazıcam lütfen cevaplarınızla fikir verin destek olun 3.5 yıllık evliyim 38günlük bebeğim var bebek dolayısıyla uyku düzeenim olmadığından aksam erken saattte uyumustum esimin laptopla diğer odada olduğunu görünce bişeyler olduğunu anladım fakat basamadım gizli sekmeden girmiş uyku tuttmadı geçmişe iyice bakınca bir yıl once ki aramaları gördüm tam anlamıyla beynımden uruldum cok afedersınız kötu sitelere girilmiş onun dışında yok guzel bacaklı mankenler yok hadisenin innanın cıplak resimleri falan off zor yazıyorum ee erkek tabi dersenız ben eşimi hiç böyle bilmezdim suan soktayım benden baskasına bakmaz benden baskasını guzel bulmaz acık gıyınmıs bırını gorse ttovbe der basını cevirir zannederdim ona olan tum askım bunun eminliği uzerine kuruluydu.esim ttanıdıgım kısı degilmiş.bu aramaların kagası ayrıca yapıcam da malum hamılelık dogum ozel haayatımız yok hiç para harcamayan esim fazla para harcamaya basladı her izin gunu dısarda dogumdan beri cok tuhaf bizle hic ılgılenmıyor acaba aldatıyor mu telefonda bilgisayarda hiç bir gösterge yok ben cok uzgunum sutum kesilecek diye korkuyorum ALLAH böylelerini nasıl biliyosa öyle yapsın koca dediğime bak