acaba aldatıyormu???

h.sahra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
11
0
86
İzmir
yaa arkadaşlarr ( yada ablacıklarımm ) benimm yaklaşık 7aydır birlikte oldugum biri var ve yedi aydır hep el üstünde tuttu beni hic üzmedi cok mutluydu ama bu 1haftada o kadar cok degisti kii ailevi sorunları var biliyorum anlattı ama sırf bu yüzden bana hep surat yapıyoo aşkım bile demiyor 1haftadır neden die sordum icimden gelmio moralim bozuk dedi. sık sık mesaj atmıyo neden die sordum yine neymişş cok mesajlasmak kavga nedeniymiss kavgadan uzak olmak istiyomuss sıkılmıs etrafında kavga görmektenn.. hadi bunları gectimmm ama msn sifresini ve facebook sifresini bana vermio daha gecen ay sifrelerimizi artk ögrenelm fln diodu busaabah ben istedim güvenmiomusun bana olmaz öle sey istersen ayrıl ama genede vermem falan dedii sizce ben mi abartıyorum yoksa gercekten mi normal degil hatta bu nedenden kavga cıkarında yettin canıma bile dedi :gitme:

bi süre görüşme, bırak o istesin görüşmeyi. zaman ver. yoksa yer bu çocuk seni alimallah bu kızgınlıkla

fazla ilgi şımartmış küçük beyi kendini bulunmaz hint kumaşı olarak görüyor şuan..december arkadaşıma katılıyorum yüz verme belli bi süre..hiç düşme üzerine..aklı başına gelince arar zaten..yok hala aynı tas aynı hamam devam ediyorsa da doğru kişi olmadığını anlamış olursun

aslında kendimi tutabilsem mesaj bile atmıcam ama ben dayanamıyorumm sırf mesaj atmamak için hattımı kırdım yrn yenisini cıkartcam galiba zor duruyorum:( ama haklısınız görüsmemek en iyisi

yaa ne işi var şifrelerinizin birbirinizde anlmıyorum ben valla.
adı üstünde şifre; kişiye özel.
kocamda benim şifreleirmi bilmez.

neyse konu o değil.ama yettin canıma hoş bir tabir değil.
rahat bırakın bakalım derdi neymiş küçük beyin, çıkar kokusu yakında..

zaten amacım neler yaptıgına bakmaktı icimi rahatlatmak icin yoksa isteseydim gecen ay sifresini alırdım ama bende en cok yettin canıma lafına taktım bişeyde yapmadım kii yapsam içim gam yemicekk :1no2:

sorunlu bir dönemden geçiyorsa eften püften konular yüzünden üstüne gitmeniz sinir bozucu hakkaten:umursamaz:

"aşkım neden bir hafadır bana aşkım demiyorsunnnnnnnnnnnn sempatiksalakcinni" diye bunaltma çocuğu

senden ayrı bi hayatı var onun

sende onu hayatının merkezi haline getirmekaydirigubbakcemile2

bir ay önce şifre muh yapan birinin şifresini vermemesi çok ilginççki zaten bende bütün şifreler vardır ve benimde ondaa olması gerektiğini düşünüyorummm.....bu benim fikrimm kendine güvenen insanın herşeyi ortada olucağını düşünüyorum....
ama bunlar aldatma belirtisimi oladabilir olmayada bilir....Ayrıca sıkıntı ailesiyle ilgiliyse senin suçun değilse msjlaşmamk bana çok saçma geldi senden moral almak istemesi gerekmezmiydiii???
1 hafta çok erken bunları düşünmen için biraz daha bekle bencee...
kimseye sana kötü davranmasına izin vermeee yoksa önünü alamaz şamar oğlanına dönersinnn..

şifresini istemeniz çok komik. ilişkiniz yürüsede çok sağlıklı olacağını sanmam..

zaten amacım neler yaptıgına bakmaktı icimi rahatlatmak icin yoksa isteseydim gecen ay sifresini alırdım ama bende en cok yettin canıma lafına taktım bişeyde yapmadım kii yapsam içim gam yemicekk :1no2:

valla tatlım kaç yaşındasın bilmiyorum ama şifre alarak içini rahatlatmaya uğraşma.. yapacak olan adam sana bütün şifrelerini verir, arkadan 40 farklı üyelik açar, ruhun duymaz...
anladığım kadarıyla adamı çok sıkmışsın, biraz gevşet. böyle gidersen tırmalar sana diyim... kaçan kovalanır canım, bırak o düşsün peşine yerimseniben

Oncelikle yasiniz kac sizin...Bencede sifre olaylari cok komik arada guvencsizlik oldugunu gosterir bu gibi durumlar..!!!saglikli bir birliktelik degil bu..!

bencede ara vermelisin, baska seylerle ugras kafani dagit
onu hayatinin merkezi yapman hata. Yani sana ozelde bir hayatin olmali.
Sifre olayina gelince o durumda gercekten garip. BUnun soz konusu olmasi bile.
Esimin sifrelerini ben hic bilmem . Yani aklimda tutamam. hatta yaz diyorum bir yerede
unutma. benimkinide kendim bile bazen unutuyorum. yani bunun konu olmasi arada bir guvensizlik oldugunun isareti. kendini tutmaya calis ve arama bence

Yaa ne alakası war güvensizlikle falan..
Bence ilgisi bile yok..
Benim şifremi o bilir onun şifresini ben bilirm..
Aaa sana güvenmiorum hemenccik şifreni bana vericeksin ve ben senin herşeyi takip edicem..
Demek değil şifresini bilmek..
Birbirimize şifremizi verdiğiz zamanda hiç öle güvensizlik var aramzda diye düşünerek olay haline getirmemiştik..
Zaten ikimizin şifreside aynı..

Senin konuna da gelince ewdeki olaylardan çok bunalmış olabilr.
İster istemez sana yansıtıyo olabilr..
Tamam senin suçun değil ama onunda elinde olmayan bişeydir belkide..
Beni şüphelendiren bu kdr uzun sürmesi hata yaptı sna yansıttı daha snra anlayp gönlünü almalydı bence..
O merak etsin seni o ilgilensin birazcıkta..
Herkesin kendince sorunları ve dertleri war..:umursamaz:

sıkıntıları olblr ama sna bu türlü davrnması yanlş bnce bide önce vermek istyp sonra kıvırmasıda saçma..

şifre olyna gelince bzimde btn şifrelerimz aynıdr ikmzde bilriz ve bn istemdm hçbr zmn o bana sölmşti..
facebook gbi gerksz bi yerde de adresmz yoktr sadece msn adresmz vardr buda birbrmzi göreblmek içn..

bunun güvenszlikle bi alakası yok ayrıca katılmıorm ama yapacak insan her şekilde yapr ona katılıorm..

ama şifre biliorz die bunun adını güvenszlik olark adlandıramyz..

şifre olayına komik diyen arkadaşlar daha önceki yorumumda neden almak istedigimi yazmıstım okumadınız heraldee.. ayrıca lap diye bna ndn askım demiosun şeklinde sormadım konuyu kendisi o yöne cekti bende ne yani bilerek mi demiosun gibisinden sordum çünkü burda 7aydır her msjnda aşkım cnm btnm diyen birinden bahsediyordm!!.. ayrıca ztn 2saat önce görüsmek istedigini söyledi yarım saat falan birlikteydik düzgün bi şekilde özür diledi tam içime sinmedi ama aramız düzeldi gibi bişi. yorum atan herkese tesekkürler. ve bi kaç kişi sormuş soranlara, yaşım 20

üstüne fzla düsme tatlım barısmanız da güzel anlattıgın kdryla romantik biriymis sevgilin askım bitanem fln diyip el üstünde tutuyormuss ama asırı bunalıma girmis biraz zaman ver sen sevmese özür dilemez yani sifre knusuna da takılma bazı erkekler böyle bnm kardesimde hic hoslanmazz sifre vermekten sanırım o gecen ay sn istemeyince kırılmıs smdi de trip falan atıyo :)

sıkıntıları olblr ama sna bu türlü davrnması yanlş bnce bide önce vermek istyp sonra kıvırmasıda saçma..

şifre olyna gelince bzimde btn şifrelerimz aynıdr ikmzde bilriz ve bn istemdm hçbr zmn o bana sölmşti..
facebook gbi gerksz bi yerde de adresmz yoktr sadece msn adresmz vardr buda birbrmzi göreblmek içn..

bunun güvenszlikle bi alakası yok ayrıca katılmıorm ama yapacak insan her şekilde yapr ona katılıorm..

ama şifre biliorz die bunun adını güvenszlik olark adlandıramyz..

aynen katılıyorum canımmm biizmde şifrelerimiz aynıdır ve biliriz aynen bizde sormadık sen ve ben ver genel olarak geliştii ayrıcaa bu güvensizlik değill tamamen KENDıNE GÜVENLE alakası varr yanii kendime okadar güvenirimkii gerekirse kendimde sorar alırım KORKMAM VERMEMESıNDEN...

aynen katılıyorum canımmm biizmde şifrelerimiz aynıdır ve biliriz aynen bizde sormadık sen ve ben ver genel olarak geliştii ayrıcaa bu güvensizlik değill tamamen KENDİNE GÜVENLE alakası varr yanii kendime okadar güvenirimkii gerekirse kendimde sorar alırım KORKMAM VERMEMESİNDEN...

saol cnmmm aynen senin dediğin ve bnm savundugum gbi bunun GÜVENSİZLİKLE bi alaksı yok ki biz sıradan arkadaşlar deiliz inşallh ilerde ciddi düşndgmz insanlar tabikide birbirimzin herşeyni bilcez yoksa nasıl bi ömrü paylaşbilrz ki gizli saklı..

Back
X