acaba aldatıyormu???

saol cnmmm aynen senin dediğin ve bnm savundugum gbi bunun GÜVENSİZLİKLE bi alaksı yok ki biz sıradan arkadaşlar deiliz inşallh ilerde ciddi düşndgmz insanlar tabikide birbirimzin herşeyni bilcez yoksa nasıl bi ömrü paylaşbilrz ki gizli saklı..

kesinlikleee...

Tek diyeceğim bir gerçek var..bu zamanda yada evveliyatta...kendini ağırdan satan kızlar değer görüyor...nekadar sevsende ne kadar onun için bişeyler yapılsada kaybedenler oluyorsn!!!

AMa daha erken diyebilirm..Bence izle ve gör...VE fazla üstüne düşme..Unutma bu dünyada senden değerli bir sen yok..

Üff kızlar bu erkeklere öyle yüz veriyorsunuz ki, bırakın onlar dolansın peşinizde kadın olun şımartmayın erkekleri.

ttalım arkşlara katılıyorumm birazz özlet kendini senin deerini anlması için ona yoklugunda düşünme fırsatıı ver ama buu süre uzarsada anlakii başka biri varr bahane olarakta bunalımda oldugunu sölüyor .şifre olayıda eger bi insan şifresini vermiyosa demekki senden saklayacak bişeylerii vardırr bunu bill

açıkcası benim de sorunlarım olduğunda aşkımdan uzaklaşıyorum.
telefonda konuşmak dahi istemiyorum.
onu sevdiğimi bile söyleyemiyorum.

hani onu sevmediğimden falan değil , deli gibi seviyorum ama moralim bozukken ona yansıtmak üzmek istemiyorum. biraz yatıştıktan sonra konuşuyoruz zaten.

belki o da öyledir. o zaman benim sevgilimde düşünsün bu kız aşkım demedi sevdiğini söylemedi diye...
yok öyle bişey bence sen zamana bırak. acele etme.. en önemlisi de sakin olmaya çalış..
bi süre sonra zaten senle paylaşacaktır.. bir de bazı erkekler herşeyi anlatmak paylaşmak istemezler. zor zamanlarında uzaklaşabilirler..

sende üstüne gitme onun, yanında olmaya çalış beni sevmiyo musun aşkım demedin gibisinden konuşma...

bir de şifre konusunda şu aralar üstüne gitme.. zaten sorunlarını anlatınca seviyorsa eğer aldatma gibi bişey yoksa verir zaten kendisi söylemiş...

yine zaman ne diyim...

düne kadar şifrelerimizi öğrenelim die ayılıp bayılıyosa,ama 1 haftada dier tavırları dahil 360 derece döndüyse bu işin içinde bir bit yeniği ararımCADIARZU

İnsanın sorunları olduğunda en çok sevdiklerine yansıtıyor. Bence bu dönemde onu sorularla bunaltmak yerine birazcık destek olmalısın. Bu döenmde dengesizlikler yapmasıda normal bu dönemlerden bende geçtim biliyorum ailesel sorunalrsa heleki bu iyice kapana sıkışır insan eve git sorun sevgilinin yanına git sorun.. Tabiki diyorsunki ben çekmek zorunda mıyım onu? Bu dönemde çok sabırlı olup onu bunaltmaman o aramadan aramaman sana tavsiye edebileceğim en önemli şey.. Belkide böyle bi dönemde senin ondan şifresini istemen kırdı onu ben nelerle uğraşıyorum sevgilimin bana dediğine bak diye düşünmüş bile olabilir...

yaa ne işi var şifrelerinizin birbirinizde anlmıyorum ben valla.
adı üstünde şifre; kişiye özel.
kocamda benim şifreleirmi bilmez.

neyse konu o değil.ama yettin canıma hoş bir tabir değil.
rahat bırakın bakalım derdi neymiş küçük beyin, çıkar kokusu yakında..

bu sifre meselesini bende anlamyiorum. sacma herkezin özeli var. aldatmak isterse zaten aldatir ne bileyim kendine baska bi hesap acar veya baska bi tel hatti kullanir ama yapacagini yine de yaparr.
ilgi göstertme buna bence birak ne olcak...

Back
X