• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba ben mi çok alınganm?

Canım evet seninki baya zormus bide akraba olunca insan tahammül etmek zorunda kaliyo birazda sonuçta kopamiyosun. Ilk sert çıkışidi bu yani birbirmizi falan çok idare ederiz normalde alingan oldugumuda bilir dikkat eder aslında ama evet arada olabilir uygun bi ortam olursa sakayla karisik soylemeye karar verdim :))

Tamam o zaman sknti yok sevindim ilk defa olmasina :) eger ilerde tekrar yasarsan dedigim gbi neden bu kdr gerginsin bak kiriosun de inan direk drgisir yumusar farkina varir yani bole icine atip gunlerce uzulmeye degmez :)

___dega___

Kızlar meraba. Ben bir konuya çok alındım ve bunu sizle paylaşmak istiyorum. Buyutulecek birşey değil aslında belki ama biraz hassasim sanırım :(
Bu hafta benim doğum gunumdu ve kutlamak için arkadaşlarımla dışarı çıktık benim haberim yoktu kutlanacagindan bana süpriz yapmışlar arkadaşlarım. Kutlarken çok eğlendik gayet güzel geçti. Çıkınca da arabayi koydugumuz yeri unuttuk biraz onu aradik falan arkadaşım merve de biraz gergin bir insandir arabayi bulamayinca biraz gerildi. Sonra bulduk giderken de yolları da çok iyi bilmedigimiz için yolu da karistirdik bende telefonda konusuyordum yolu karistirdigimizi soyledim konuştuğum kişi tarif etsin diye merve ona kizdi yani bana biraz ters çıktı ve ben çok alındım. Bana böyle sert cikilmasindan hiç hoslanmam ama ona soyleyemiyorum aslında haberi olsun istiyorum ama kırmak da istemiyorum yakınız aslında baya ama ben böyle alindigim şeyleri kimseye anlatamiyorum sizce alinganlik mi yapıyorum soylemem gerekir mi kızlar şimdiden teşekkür ederm.

arkadaşınız merve nerede susup nasıl konuşacağını pek bilmeyen "gergin" bir insan kanımca, söyleyinn içinizden geçenlerii. kırmazsınız bence

Konus sekerimmm...insanlar konusarak anlasir.ben kirildimmi arkadaslarima direk solerim.asla icime atmam.ki birdaha bunu yapmasin..ki iliskimiz bitmesinnn ama toplum icinde ve onun yaptigi gibi herkezin icinde degil.basbasayken kirici olmadan...hatalar insanlar icinn.

Ayy canimm uslubun cok seker gercekten cok guldum :)) evet bulustugmuzda boyle sakayla karisik soylemeye karar verdim zaten istesem de sitemli bi şekilde diyemem :)

O sana saka mi yapti? Hayir. Oyleyse sen neden saka yapiyorsun? Hem sakayla karsilik verirsen azarlama davranisini tekrarlar. Bence ciddi bir sekilde soylemelisin.

Tamam o zaman sknti yok sevindim ilk defa olmasina :) eger ilerde tekrar yasarsan dedigim gbi neden bu kdr gerginsin bak kiriosun de inan direk drgisir yumusar farkina varir yani bole icine atip gunlerce uzulmeye degmez :)

___dega___

Evet yaa ben işte bu zamana kadar hiç soyleyemiyodum hoslanmadigim seyleri içimde biriktirip bi anda iletisimi kesiyorum oda daha kotu gercekten dediginiz gibi yapicam :)

arkadaşınız merve nerede susup nasıl konuşacağını pek bilmeyen "gergin" bir insan kanımca, söyleyinn içinizden geçenlerii. kırmazsınız bence

Evet gerildigi zaman hic dikkat etmiyo arada onlara gidiyorum ailesine karşı da oyle. Evet soylemeye karar verdim bende bulustugmuzda :)

Konus sekerimmm...insanlar konusarak anlasir.ben kirildimmi arkadaslarima direk solerim.asla icime atmam.ki birdaha bunu yapmasin..ki iliskimiz bitmesinnn ama toplum icinde ve onun yaptigi gibi herkezin icinde degil.basbasayken kirici olmadan...hatalar insanlar icinn.

Evet insan içine attikca tahammul etmesi zorlaşıyo dimi bana oyle oluyo en ufak biseyden sinirim bozuluyo falan :) öyle olmamasi için konusucam bende soylesem mahcup olur zaten tekrar sert cikiscagini dusunmuyorum:)

O sana saka mi yapti? Hayir. Oyleyse sen neden saka yapiyorsun? Hem sakayla karsilik verirsen azarlama davranisini tekrarlar. Bence ciddi bir sekilde soylemelisin.

Oyle mi evet aslında çok haklisiniz. Gercekten alindigimi bilse daha iyi olur en azından bana karsi biraz daha dikkat eder

Ben olsam bu kadar kafaya takmazdım..
Bazen herkes sinirleri gergin olduğunda , istemeden de olsa başkalarının kalbini kırabiliyor..
Boşverin..

Back
X