Acaba beni affeder mi?

Crnckkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
113
38
13
28
Kizlar başıma söyle bişey geldi. Yeni biriyle tanıştım. Ilk bulusmamizda ikimiz de birbirimizden elektrik aldık. Ve akşam eve döndüğümde bana, benim hakkımda ne düşündün diye sordu. Ben de, ikimiz de kalici bir iliski olmasini istedigimiz icin, durust olmak adina hayatımda hiç olmadığım kadar açık bir şekilde kalbini ve gururunu kıracak şeyler yazdım. En kötüsü de, hakkında birçok iyi şey dusunmeme rağmen onların bir tanesinden bile bahsetmedim. Ama aynı mesaj içinde, bunlara dikkat edersen ben seni tanımaya devam etmek isterim de dedim. Sonuc, korkunç kırılmış ve artık sevgili olarak görüşmek istemiyor. Günlerdir onlarca mesaj attım, telde de konuştuk. Defalarca çok uzgün oldugumu, cok pişman olduğumu, cok utandigimi söyledim. Olmuyor. Hazmedemiyorum diyor. En son 3 gun once, seni daha fazla rahatsız etmiycem, sen kararını verince yazarsın dedim. Hala bişey yazmadi. Ben de yazamıyorum artık. Arkadaş olarak arayabilirsin ama sevgili olmaz bundan sonra demişti. Ben yine de en son, bir daha yazmiycam dedikten sonra bir daha bişey yazmadim sözümü cignememek ve onu taciz ediyor gibi olmamak için. Ne dersiniz kızlar, affeder mi beni, ben nasıl bir yol izleyeyim? Bu arada söylediklerim; daha temiz kıyafetle gelmeni beklerdim, araban da temiz değildi, sigara kokuyorsun, ben bakımlı erkek severim falan gibi seylerdi. Şimdi bile utanıyorum :olamaz:

İlk buluşmaya pasaklı bir şekilde gelen erkek ne bileyim. Tamam söylemeniz hoş olmamış ama onunda öyle gelmesi hoş değil. İşten sonra buluşmaya gelecek olsa bile once Bi eve uğrasın değişsin ustunu hazırlığını yapsın. Bende rahatsız olurdum bu durumdan ama yızune soylemeezdim orası ayrı. O konuda ayıp etmişsiniz.

söyledikleriniz hoş değil. özenli davranmasını beklediğiniz biri özensiz geldi ise kendinizi geri çekin adamın yüzüne korkuyorsun demeniz hoş olmamış. ayrıca nasıl elektrik aldınız ki madem bu kadar pisti?
O kadar pis değildi. Ben çok özenerek gittim. Onda o özeni gormeyince hayal kırıklığına uğradım. Elektrik almama sebep diğer iyi taraflariydi. Ben çok fevri davranarak onları hiçe sayıp bunları yazıp döktüm

Pis, sigara kokan kıyafetle neden geldi acaba onu merak ettim ben açıkçası. İşten çıkmıştı üstü ondan mı pisti ya da arabayı yıkatacak vakti mi olmadı ? Anlamak için en doğrusu bir süre gözlem yapmanız olurdu. O gün bir şeyler ters gitmiş olabilirdi.

Şimdi daha fazla taciz etmeyin dediğiniz gibi. Adamın sıkıntısı varsa anlayışsız, kaba biri olduğunuzu düşünmüştür ya da cidden size uygun biri değildir. Ki öyle ise ilk buluşmaya böyle geldiyse ileride neler olurdu acaba :)

Yooo utanılcak bir durum yok bence. Iyi yapmissin söylemekle.
Icimı rahatlattiniz. Ki ben ne kadar hassas, kimseyi kirmamaya özen gösteren biriyim. Ona rağmen, hem de onemsedigim birine bunu yapmış olmami aklim almiyor. Zamanlamam ve uslubum yanlıştı sanirim

İyi şeyler neydi?

Sigaradan nefret eden biri olarak izmarit kokan birinden hoşlanamazdım..
Ama açık açık söylemez ilişkiye devam etmez veya edersem de samimiyet ilerleyince uyarırdım..

Belki söyleme tarzınızda sorun olabilir.
Ancak söylediklerinizde ben o kadar utanılacak birşey göremedim?

Tabii ki bende şahsen karşımda özenle gelmiş birini beklerdim.
Arabasının daha temiz olmasını beklerdim.
Sigara kokusuna yapabilecek pek birşey yok, ancak tabii ki o anlamda da biraz özen göstermesini beklerdim.

Niye uğraşıyorsunuz ki onu anlamadım?
Siz rahatsız olduğunuz durumları belirtmişsiniz, üstüne de bi ton özür dilemişsiniz ( bence gerek yoktu) ona rağmen hala karşınızdaki insan "hayır" diyorsa, uğraşmayın.
Affetmesini de beklemeyin lütfen.

Ah
Pis, sigara kokan kıyafetle neden geldi acaba onu merak ettim ben açıkçası. İşten çıkmıştı üstü ondan mı pisti ya da arabayı yıkatacak vakti mi olmadı ? Anlamak için en doğrusu bir süre gözlem yapmanız olurdu. O gün bir şeyler ters gitmiş olabilirdi.

Şimdi daha fazla taciz etmeyin dediğiniz gibi. Adamın sıkıntısı varsa anlayışsız, kaba biri olduğunuzu düşünmüştür ya da cidden size uygun biri değildir. Ki öyle ise ilk buluşmaya böyle geldiyse ileride neler olurdu acaba :)
En büyük hatam o oldu. Bu kadar tezcanli olmama ne gerek vardı. Ikinci bulusmayi bekleseydim keşke. Evet, bana, söyledilerin çok ayıp dedi.

İyi şeyler neydi?

Sigaradan nefret eden biri olarak izmarit kokan birinden hoşlanamazdım..
Ama açık açık söylemez ilişkiye devam etmez veya edersem de samimiyet ilerleyince uyarırdım..
Şimdi bunları söyliyim de iyice kinayin beni. Ama ben bunları hakettim. Adam gibi adamdı. Anlayışlı, düşünceli, güvenilir, sahiplenici, ilgili... çok ayıp ettim çok. Kendime inanamıyorum

İyi yanlarını, beğendiğiniz şeyleri de söyleseniz belki o kadar batmazdı ama iyileri söylemeyip adama bir sürü şey saydırıp "bunları düzeltirsen görüşürüz" demek lütfetmek gibi olmuş.

Ben olsam arkadaş oluruz bile demezdim yine kibarlık etmiş.

Kizlar başıma söyle bişey geldi. Yeni biriyle tanıştım. Ilk bulusmamizda ikimiz de birbirimizden elektrik aldık. Ve akşam eve döndüğümde bana, benim hakkımda ne düşündün diye sordu. Ben de, ikimiz de kalici bir iliski olmasini istedigimiz icin, durust olmak adina hayatımda hiç olmadığım kadar açık bir şekilde kalbini ve gururunu kıracak şeyler yazdım. En kötüsü de, hakkında birçok iyi şey dusunmeme rağmen onların bir tanesinden bile bahsetmedim. Ama aynı mesaj içinde, bunlara dikkat edersen ben seni tanımaya devam etmek isterim de dedim. Sonuc, korkunç kırılmış ve artık sevgili olarak görüşmek istemiyor. Günlerdir onlarca mesaj attım, telde de konuştuk. Defalarca çok uzgün oldugumu, cok pişman olduğumu, cok utandigimi söyledim. Olmuyor. Hazmedemiyorum diyor. En son 3 gun once, seni daha fazla rahatsız etmiycem, sen kararını verince yazarsın dedim. Hala bişey yazmadi. Ben de yazamıyorum artık. Arkadaş olarak arayabilirsin ama sevgili olmaz bundan sonra demişti. Ben yine de en son, bir daha yazmiycam dedikten sonra bir daha bişey yazmadim sözümü cignememek ve onu taciz ediyor gibi olmamak için. Ne dersiniz kızlar, affeder mi beni, ben nasıl bir yol izleyeyim? Bu arada söylediklerim; daha temiz kıyafetle gelmeni beklerdim, araban da temiz değildi, sigara kokuyorsun, ben bakımlı erkek severim falan gibi seylerdi. Şimdi bile utanıyorum :olamaz:

Adamı yerden yere vurup iyi düşünceleri yazmamak garip değilmi..
Sonrada tanımak istiyorsunuz.

kesinlikle söylemekle çok iyi yapmışsın

insan toplum içine çıkan bir varlık olduğu için bakımına temizliğine özen göstermek zorunda

sen uyarma ben uyarmayım ortalığı leş götürsün

İlk buluşmaya pasaklı bir şekilde gelen erkek ne bileyim. Tamam söylemeniz hoş olmamış ama onunda öyle gelmesi hoş değil. İşten sonra buluşmaya gelecek olsa bile once Bi eve uğrasın değişsin ustunu hazırlığını yapsın. Bende rahatsız olurdum bu durumdan ama yızune soylemeezdim orası ayrı. O konuda ayıp etmişsiniz.
Benimde yıllar önceki erkek arkadaşım ilk buluşmaya eşofman giyip gelmişti. Beni de şık bir elbise, ayaklarımda topuklu ayakkabı, saçlar fönlü bir şekilde görünce mahçup olup yanına hiç yakışmadım demişti. :KK53: O günden sonra onu bir daha eşofmanlı görmedim. Benim yanımda giyimine dikkat etti.

Back
X