acaba beni sevmiyor mu?

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
kızlar sevgilim avrupada okuyo bu yüzden yalnızca tatillerde görüşebiliyoruz. o avrupadayken sürekli mesajlaşyorduk. 8. ayımıza girdik git gide msjlar azalmaya başladı eskiden sırf konuşmak için uyumazken şimdi bi iyi geceler bile diyemeden uyuya kalıyor :( çok üzülüyorum. bugünde yeter amacın ne senin hergün böyle kısa cevaplar veriyosun konuşmak istemiyosan söyle diye baya bi tartıştım acaba beni artık sevmiyomu ? ne yapmalıyım çok mutsuzum :(

Canım merhaba..ilişkinizde tutumlarınız nasıl bilmiyorum ama sevmemekle alakası oldugunu sanmıyorum.Cünkü uzaklık bi süre sonra eskisi kadar tat vermeyebiliyo..yani bunu sakın yanlıs anlama sevgisinin azalmasıyla alakası yok sadece uzaklıgın biraz daha ilişkiyi yordugundan bahsediyorum.ona güzellikle eskisinden neden daha az ilgilendigini yada neden eskisi gibi olamadıgınızı sormaya calıs ama sakın bunaltma derim.Kavga etmeden halledersen hiç bi problem olcagını sanmıyorum.seviyosa 1 ayda kapatılabilcek bi konu oldugun sanmıyorum :)

Canım merhaba..ilişkinizde tutumlarınız nasıl bilmiyorum ama sevmemekle alakası oldugunu sanmıyorum.Cünkü uzaklık bi süre sonra eskisi kadar tat vermeyebiliyo..yani bunu sakın yanlıs anlama sevgisinin azalmasıyla alakası yok sadece uzaklıgın biraz daha ilişkiyi yordugundan bahsediyorum.ona güzellikle eskisinden neden daha az ilgilendigini yada neden eskisi gibi olamadıgınızı sormaya calıs ama sakın bunaltma derim.Kavga etmeden halledersen hiç bi problem olcagını sanmıyorum.seviyosa 1 ayda kapatılabilcek bi konu oldugun sanmıyorum :)

merhaba canım ya malesef şu anda tartışıyorum lafımı anlamadıkça deliye dönüyorum uzaklık diyorsunuz ama geçen hafta türkiyedeydi o zaman hep görüşüyoduk yine böyleydi

merhaba canım ya malesef şu anda tartışıyorum lafımı anlamadıkça deliye dönüyorum uzaklık diyorsunuz ama geçen hafta türkiyedeydi o zaman hep görüşüyoduk yine böyleydi

Hııım :// Yanlıs anlamayın yaşınız kaç ? ilişkinizin ciddiyeti ne durumdaydı acaba ?

mesajların zamanla azalması normal bence.

anlattığın kadarından seni sevip sevmediğini anlamak biraz güç

Ne zaman dönecek yurtdışından? Yani eğer ki yanında bile öyle davranıyorsa belki de farklı ortam insanlar onu uzaklaştırmıştır senden..Gözden geçirip güzelce konuşmakta fayda var..

8 ayda azalması normal değil bence.
başka birine takılmış olabilir diye geçiyor aklımdan.
konuşurken sana karşı nasıl. değişiklik var mı.

8 ayda azalması normal değil bence.
başka birine takılmış olabilir diye geçiyor aklımdan.
konuşurken sana karşı nasıl. değişiklik var mı.

yine çok iyimser ama dediğiniz gibi 8 ayda bu kadar değişmesi banada çok garip geliyor normalde msj ına cevap vermeseydim 100 kez arardı merak ederdi artık çok umursamaz:14:

o zaman yapacağın şey şu canım,
sık aramayı kes.
aradığında da normal konuş.
hiç mesaj yazma. onun yazdıklarına cevap ver. normal cevaplar.
kızdığını yada bozulduğunu belli etme.
bazen o aradığında iki cümle sonra bişey uydur kapatmam lazım canım ben seni biraz sonra arayayım de ama arama.
bişey yokmuş gibi güzel güzel konuş ama. kapris yada misilleme yaptığını düşünmesin.
sadece o da senin değişmeye başladığını düşünsün.
merak etsin.
merak etmesi iidir aklı sede kalsın yani:1:

sık aramayı kes.
bazen o aradığında iki cümle sonra bişey uydur kapatmam lazım canım ben seni biraz sonra arayayım de ama arama.
bişey yokmuş gibi güzel güzel konuş ama. kapris yada misilleme yaptığını düşünmesin.
merak etsin.

canım valla sen benim kafadan çıktın :)))) biz şimdi tartıştık ve ben msj atmayı kestim bana msj atmış bak sende konuşmuyosun diye bende cevpa yazmadım hala böle devam edeyim dimi ?

yok ayol yazhemen.
canım banyodaydım yeni gördüm yaz bari.
dedim ya misilleme sanmasın.
normal devam et. çaktırmadan yapıcaz.

Son düzenleme:
sen her zamanki gibi davran.
arasıra şaşırt. azıcık.
birazdan arayayım deyip aramamak en iyisi.
sonra sorcak neden aramadın diye, aaaa tamamen unutmuşum de mesela.
o an bir arkadaşının bi işyle meşgulmüşsün diyelim. bul bişey artık.
o arkadaş kız mı erkek mi belli olmasın.
arkadaşın adını soracağından eminim:9:
gargaraya getir isim verme, aman bizim şaşkınlardan biri de.

sık aramayı kes.
merak etsin.

rouges'in reçetesi %80 çözümdür
bkz.: tecrübe
kolay gelsin tatlım :34:

bu konuyu sevdim gençlik zamanlarımı hatırlattı bana.
çıkmam lazım.
benim koca bilgisayarda film izlemek için hazırlık yapıyor.
sonra bakıcam bu konuya. gelişmeleri merak ettim.
iyi geceler canım.

çıkmam lazım.
iyi geceler canım.

çıkmam lazım.
iyi geceler canım.

bana resmini göndermiş yaa ne dicem ben :/

canım ben de bi süre yurt dışına eğitim için gittim de ordan biliyorum. bizim türk arkadaşlar orada resmen sapıtıyodu. orayı sanki çapkınlık yapmak için bir nimet gibi görüyorlardı. hatta bu yüzden sevgilileriyle araları da bozulmuştu soğukluk girmişti. orada sürekli gece gündüz barda kızlarla flört ettikleri(tabi türk kızları da yabanıcı erkeklerle flört ediyodu sadece erkekler yapıyo diye birşey yok)için asıl sevgililerini sallamıyolardı gidince arayı düzeltiriz nasılsa şimdi hayatımı yaşayayım bi daha ne zaman buralara gelicez diyolardı.

tabi senin sevgilinin durumu farklı olabilir benim çevremdekiler böyleydi.
belki uzaklık girince aramaktan filan sıkılmıştır ama faceten filan da mı yazışmıyosunuz ben her gün facete sabaha kadar yazışıyodum erkek arkadaşımla

Back
X