acaba biz çokmu zıtız

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
35
kızlar bazen bakıyorum belki eşimde aradığım şeyleri bulamıyorum belki bütün sorunlar ondan en başta ciddi genelde sert olduğu zamanlar oluyo bağırıp çağırıyo konuşmayı sevmiyo her günümüz aynı geçiyo canım sıkılıyo konuşamayınca sinir oluyorum gurbetteyiz bide bencillikleri var dışarı çıkmıyoruz kolay kolay ben çok ilgi göstersem sıkılıyo kendide çok ilgi göstermiyo yeni evlendik ozamanda öyleydi işten gelirdi otururdu maç siyaset dalardı konuşmazdı ben bişeye ısrear etsem sorsam kızardı oturup ağlardım bazen derdim benimle konuş sohbet edelim tamam haklısın der yapmazdı off en son işte ben kalktım biraz gergindim kahvaltıyı hazırladım sucuk falanda yaptım sofraya oturdum olmuşmu dedim yerken biraz imalı söyledim galiba ama bana göre normaldi sinirlendi bütün sofrayı devirdi noldumu şaşırdım hep böyle yaoıyon dalga geçer gibi soruyosun falan dedi normalmi sizce bütün sofrayı dağıttı heryer battı bende şok oldum bi anda böyle yapıyo ondan sonra ben konuşmaya korkuyorum bu tepkiyi verecek bişey varmı sizce sonra ben sinirlendim öbür odaya gittim kapıya falan vurdum ağladım bağırıp çağırdım bir dğil iki değil ben napıyım kendisi polis belki mesleği zor bilemiyorum illak sorun yaşıyo ama bu kadarıda sizce haksızmıyım bana ben sana bağırıp çağırsamda sen iyi davranacaksın diyo işim zor zaten sen alttan al falan diyo zaten uzaktayım kimsem yok gün boyu konuşacak kimse yok aile yok bide böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…