ACABA BU KEDININ NESI VAR

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.713
53
34
İzmir
Meraba bayanlar bu sabahtan beri apartmanın merdiveninde sürekli miyavlayan bir kedi var büyük ama süt koydum önüne tam içmemiş bile sürekli hep olduğu yerde kıpırdamıyor miyavliyor inmiyorsa aşağı dedim belki kapı kapalı diye çıkarmıyordur açtık yine içerde miyavliyor derdi ne olabilir

Yoğurt varsa yoğurt tavuk varsa tavuk didip koyun isterseniz. Böyle davranış yorumlamak zor aslında ama hamile bile olabilir doğum sancısı çekiyo ihtimalleri vs.

Yoğurt varsa yoğurt tavuk varsa tavuk didip koyun isterseniz. Böyle davranış yorumlamak zor aslında ama hamile bile olabilir doğum sancısı çekiyo ihtimalleri vs.
Bende öyle düşündüm ama kıpırdamıyor korkuyorum yaklaşmaya anı harekette tırnak atarsa diye ama busekildede icim gidiyor dayanamıyorum yazık

Bende öyle düşündüm ama kıpırdamıyor korkuyorum yaklaşmaya anı harekette tırnak atarsa diye ama busekildede icim gidiyor dayanamıyorum yazık
Böyle düşünme belki de yaşama bağlanması senin dokunuşunla olacak...umudu sensin bilemezsin ki. Bu arada madem içiyorlar sokaktaki çocuklara süt verirken biraz sulandırıp verirsen çok daha iyi olur

Böyle düşünme belki de yaşama bağlanması senin dokunuşunla olacak...umudu sensin bilemezsin ki. Bu arada madem içiyorlar sokaktaki çocuklara süt verirken biraz sulandırıp verirsen çok daha iyi olur
Oyu oldu bu bilgibtesekkur ederim sulsndiririm tabi bazıları içine ekmek dograyincada süt ile yiyolar

Yumurta haşlayıp sarisinj verseniz. . Bizim binamizda kedi var ve ben bazen sabah fazladan yumurta haslanip yenmeyince sarısini ona veriyorum o yiyor bi deneseniz .. usuduyse nebilim altına bişi koşanı yer yapın paspasiniz varsa onun üstune yatsın üstünü örtün falan.. su koyun yanina bi kaba. .

Az önce su verdim içiyor ama içerken bile miyavliyor alt tarafına baktin sis gibi ama anlayamadım tam doğum olsa bile ortalikda dogururmuki bunlar bilemedim çok içli miyavliyo gözlerini kasiyor

Az önce su verdim içiyor ama içerken bile miyavliyor alt tarafına baktin sis gibi ama anlayamadım tam doğum olsa bile ortalikda dogururmuki bunlar bilemedim çok içli miyavliyo gözlerini kasiyor
Apartmandan birinden yardım alıp vetenere götürseniz , yada veteneri arayip bi bilgi alsanız öyle hareket etseniz..

Su içerken bile acı çekiyorsa veterinere götürmekte fayda var. Eğer siz götüremeyecek durumda iseniz bu konuda cehaletimi MaruZ görün fakat ankarada 153 ü arayınca belediyeden geliyorlar eğer yaşadığınız yerde de numarası 153 se arayın veya araştırın belediyenin ilgili numarasını mutlaka gelip alıyor kendi çaplarında tedavi ediyorlar.yalnız aciliyetini vurgulamanıZ çocuğun çok acı çektiğini filan inatla söylemeniz gerekiyor

Back
X