- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Yiyecekte etten başka bişey geliyolar burdakiler koklayıp gidiyorlar et de var ama malum buz ya kıpırdamıyor içli içli.miyavliyor sütü genelde verdiğimde içiyorlar diğer kedilerYiyecek bir şeyler varsa verin karnı acıkmıştır sütü içmezler genelde
Bende öyle düşündüm ama kıpırdamıyor korkuyorum yaklaşmaya anı harekette tırnak atarsa diye ama busekildede icim gidiyor dayanamıyorum yazıkYoğurt varsa yoğurt tavuk varsa tavuk didip koyun isterseniz. Böyle davranış yorumlamak zor aslında ama hamile bile olabilir doğum sancısı çekiyo ihtimalleri vs.
Böyle düşünme belki de yaşama bağlanması senin dokunuşunla olacak...umudu sensin bilemezsin ki. Bu arada madem içiyorlar sokaktaki çocuklara süt verirken biraz sulandırıp verirsen çok daha iyi olurBende öyle düşündüm ama kıpırdamıyor korkuyorum yaklaşmaya anı harekette tırnak atarsa diye ama busekildede icim gidiyor dayanamıyorum yazık
Oyu oldu bu bilgibtesekkur ederim sulsndiririm tabi bazıları içine ekmek dograyincada süt ile yiyolarBöyle düşünme belki de yaşama bağlanması senin dokunuşunla olacak...umudu sensin bilemezsin ki. Bu arada madem içiyorlar sokaktaki çocuklara süt verirken biraz sulandırıp verirsen çok daha iyi olur
Afiyet bal şeker olsun o zaman onlaraOyu oldu bu bilgibtesekkur ederim sulsndiririm tabi bazıları içine ekmek dograyincada süt ile yiyolar
Apartmandan birinden yardım alıp vetenere götürseniz , yada veteneri arayip bi bilgi alsanız öyle hareket etseniz..Az önce su verdim içiyor ama içerken bile miyavliyor alt tarafına baktin sis gibi ama anlayamadım tam doğum olsa bile ortalikda dogururmuki bunlar bilemedim çok içli miyavliyo gözlerini kasiyor
Apartman 3 katlı üsttekiler evde yoklar 2 aydır ben tekimApartmandan birinden yardım alıp vetenere götürseniz , yada veteneri arayip bi bilgi alsanız öyle hareket etseniz..
Su içerken bile acı çekiyorsa veterinere götürmekte fayda var. Eğer siz götüremeyecek durumda iseniz bu konuda cehaletimi MaruZ görün fakat ankarada 153 ü arayınca belediyeden geliyorlar eğer yaşadığınız yerde de numarası 153 se arayın veya araştırın belediyenin ilgili numarasını mutlaka gelip alıyor kendi çaplarında tedavi ediyorlar.yalnız aciliyetini vurgulamanıZ çocuğun çok acı çektiğini filan inatla söylemeniz gerekiyorAz önce su verdim içiyor ama içerken bile miyavliyor alt tarafına baktin sis gibi ama anlayamadım tam doğum olsa bile ortalikda dogururmuki bunlar bilemedim çok içli miyavliyo gözlerini kasiyor
Maddi sorun varsa da biçok klinik sokak hayvanlarına ya ücretsiz bakıyor ya da %30 indirim yapıyorApartman 3 katlı üsttekiler evde yoklar 2 aydır ben tekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?