ACABA CIKARMIII VE KESE KAÇINCI HAFTADA GORUNUR

Beybi24

3 TANE ÇİÇEĞİM VAR BENİM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
183
105
18
33
Merhaba kızlar ben eylül ayınin 12 sinde adet oldum ekimin 12 sinde olmadım 4 gün geçtik ten sonra önce camurgibi akinti sonra hafif kan geldi ama sadece 2 gün sürdü birden kesildi simdide hicbirsey gelmiyor ve o günlerde hesaba katarsak 13 günüm geçmiş oluyo bugun doktora gittim doktor çok acele baktı ultrason eski model zaten küçücük bir şey kese görünmüyor dedi doktor zaten moralim o an çok bozuldu ama hamile olman yüksek dedi ve kan testi verdim sonuç yarın çıkacak moralim çok bozuk diyorumki acaba 2 3 haftalık gebe miyim inşallah oyledir peki kese kaç haftada görünür bide ulturasonun yeni modeli ve eski modeliyle bi alakasi varmidir acaaba kızlar bi cevap verin

Evde test yapsaydın canım. Bugün 13 gün diyosun battan hemen önce varsayalımki döllenme olmuş, 14 gün eder. 14 günde idrarda zaten silikte olsa çıkar. Dr la moralini bozacağına evde test yapsaydın keşke. Dr da bildiğin saçmalamış bu kadar cahilce bi yaklaşım olabilirmi? Elinde bi somut sonuç olmadan nasıl ihtimalle konuşabilirki, gerçketen çok ilginç...

Ca
Evde test yapsaydın canım. Bugün 13 gün diyosun battan hemen önce varsayalımki döllenme olmuş, 14 gün eder. 14 günde idrarda zaten silikte olsa çıkar. Dr la moralini bozacağına evde test yapsaydın keşke. Dr da bildiğin saçmalamış bu kadar cahilce bi yaklaşım olabilirmi? Elinde bi somut sonuç olmadan nasıl ihtimalle konuşabilirki, gerçketen çok ilginç...
Cnm ucuz testlerden yaptım ama cikmadi

Ca

Cnm ucuz testlerden yaptım ama cikmadi

Hayırlısı olsun inşallah canım. Sen içini ferah tut, çok kendini kaptırma kendini her türlü sonuca hazırla. İnşallah güzel haberler alırsın. Yarın sonucunla daha da netleşir zaten durumun.

Amin inşallah çok sağol canm benm

Hcg 1500'ün üzerine çıktığında vajinal olarak görünür.
Eski tip cihazsa görünmeyebilir.

Back
X