• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba çok şey mi bekliyorum ?

uskudar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
117
3
68
İstanbul
Hepinize iyi günler arkadaşlar,benim bir sıkıntım var,belki kimisine göre sıkıntı yada dert sayılmaz ama ben huzursuz oluyorum bu durumdan :26:

Nişanlımın bazı huyları,hareketleri sinirimi bozuyor,aileme karşı saygılı,efendi biridir,bana karşı ilgili,günde 3 kere görüşüyoruz,sabahları günaydın diyoruz birbirimize,öğlen yemeğe çıktığında arar,akşamları da genelde saat 10 dan sonra arar konuşuruz saatlerce,buraya kadar herşey normal,güzel ama...ben sevgiden yana eksiklikler hissediyorum,beni sevdiğini söylemiyor,hareketlerim bunu göstermiyor mu diyor,nişanlanana kadar doğumgünümde sevgililer gününde ayrı ayrı çiçekler gönderdi hediyeler aldı, o canımlı balımlı sözler hiç bitmedi ama nişanlandıktan bir süre sonra herşey çok değişti..özel günlerde bir dal çiçek bile almadı.jest falan böyle şeyler artık yok,konuşmalarımızda canım sözü bile kalmadı.normal iki arkadaş gibiyiz sanki çok başka biri oldu,bazen bu durumdan şikayetçi olduğumu söylesem benim için saygı önemli,aşk denen şey geçici dedi,bu laftan sonra herhalde aşk denen sevgi denen şey bizde yok artık ama tek başına da saygı yetmiyor dedim.bende her bayan gibi sevildiğimi bilmek isterim,değerli olduğumu görmek isterim..bazen çevremdekilere özeniyorum,bunun eksikliğini yaşıyorum içimde, 7 aydır nişanlıyız bunun öncesinde geçmişe dayanmış bir arkadaşlığımız var o zamanlar hep duygusal erkek modunda takılırdı şimdi ise böyle anlamıyorum.şu son 2 haftaya kadar bende de hiç eksik olmazdı güzel sözler,jestler ama baktım ki karşılığı yok bende bıraktım herşey karşılıklı sonuçta..ona göre evlenelim yuvamızı kuralım sevgi,aşk olmasada olur dümdüz yaşayalım..benim annemle babam bile aşkı bizden güzel yaşıyorlar..:31: bu yüzden ayrılık olurmu olmazmı bilmiyorum ama bu şekildede yapabileceğime inanmıyorum :19:

Erkekler ne istiyor hiç anlamam.Nişanlandik nasıl olsa artık gitmez gözüyle mi bakıyor.Ne yapmaya çalışıyor belirsiz yada sıkıldı mi artık belirli bir süre sonra erkekler genelde sıkılıyor.Sen onu umursama aradığı zaman bir şekilde geçiştir işim var falan diye konuşmaları kısa tut bir süre bakalım sana tekrar ilgi göstermeye başlayacakmi.

bence çok şey beklemiyorsun olması gereken şeyi bekliyorsun.. ki düşünüyorum böyle bir durum beni de rahatsız ederdi.. herşey yüzüğü takana kadar mıydı diye düşünmeme bile sebep olurdu bu olay..
erkekler evlendikten sonra değişir derler genelde ama siz daha evlenmemişsiniz bile.. bence sizde soğuk davranın yani onun istediği gibi davranmayın kafanıza göre davranın bakalım o rahatsız olacak mı??

Erkekler ne istiyor hiç anlamam.Nişanlandik nasıl olsa artık gitmez gözüyle mi bakıyor.Ne yapmaya çalışıyor belirsiz yada sıkıldı mi artık belirli bir süre sonra erkekler genelde sıkılıyor.Sen onu umursama aradığı zaman bir şekilde geçiştir işim var falan diye konuşmaları kısa tut bir süre bakalım sana tekrar ilgi göstermeye başlayacakmi.

bende anlamıyorum artık,çözemiyorum ona göre de ben onu anlamıyorum,o bana tekrar ilgi göstermeye başlayana kadar belki de herşey için geç olucak bilmiyorum :44:

Son düzenleme:
bence çok şey beklemiyorsun olması gereken şeyi bekliyorsun.. ki düşünüyorum böyle bir durum beni de rahatsız ederdi.. herşey yüzüğü takana kadar mıydı diye düşünmeme bile sebep olurdu bu olay..
erkekler evlendikten sonra değişir derler genelde ama siz daha evlenmemişsiniz bile.. bence sizde soğuk davranın yani onun istediği gibi davranmayın kafanıza göre davranın bakalım o rahatsız olacak mı??

ben artık bırakın soğuk davranmayı ayrılığın sinyallerini bile vermeye başladım..son 2 gündür diyorum ben ayrılmak istiyorum bu şekilde yapamam diye

Ters etki yapsan?

Mesela sen onun iş yerine çiçek göndersen ama bu kaktüs falan olsa? Laf sokan kart yazsan?

Ya da biraz gururuyla oynasan? Yani mesela akşam telefonda konuşurken "biz evlenince ben daha sevgi dolu olduğuma göre, sende sadece saygı olduğuna göre koca ben olucam sen etkisiz elemansın çünkü ahaha" falan desen, tabi bunu kaldırabileceği dozda ayarlasan?

Hatasını anlamaz mı?

Ters etki yapsan?

Mesela sen onun iş yerine çiçek göndersen ama bu kaktüs falan olsa? Laf sokan kart yazsan?

Ya da biraz gururuyla oynasan? Yani mesela akşam telefonda konuşurken "biz evlenince ben daha sevgi dolu olduğuma göre, sende sadece saygı olduğuna göre koca ben olucam sen etkisiz elemansın çünkü ahaha" falan desen, tabi bunu kaldırabileceği dozda ayarlasan?

Hatasını anlamaz mı?

aslında çok güzel olur :52: ama ben öyle yapamam yapsam bile eminim ki haklıyken haksız duruma düşerim..

olması gereken senin istediğin tabi haklısın bu konuda...
biraz çek kendini ilgilenme o aramazsas arama yada konuşurken kısa kes fln...
kaçan kovalanır bu hayatta.....

Çok şey beklemiyosun canım.
Bir kadın için bunlar çok önemlidir,iyi biliyorum.
Ama işte erkeklerin mayasında odunluk mevcut olunca bazen böyle kütükleşebiliyolar.
Hepsinin ağzının ortasına çakıcan bi tane. :9:
Bence şöyle de kendisine "her bayan gibi ilgiye ve sevgiye ihtiyacım var ama senden bunları göremiyorum son zamanlarda,
bu ihtiyaçlarımı nasıl karşılayacağım bilemiyorum" filan. Sinir olur belki kafasına dank eder!

nişanlın seni cepte görüyor üzgünüm ama heyecanı kalmamış...

arkadaşlara aynen katılıyorum,şimdiden odunlaşmasına izin verirsen ilerde hiç yontulamaz bi kütük olur bu gidişle. sen ayrılık olayında ısrarcı ol bakalım,tutuşunca birşeyleri anlar belki :52:

Nişanlımın bazı huyları,hareketleri sinirimi bozuyor,aileme karşı saygılı,efendi biridir,bana karşı ilgili,günde 3 kere görüşüyoruz,sabahları günaydın diyoruz birbirimize,öğlen yemeğe çıktığında arar,akşamları da genelde saat 10 dan sonra arar konuşuruz saatlerce,.....

nişanlanana kadar doğumgünümde sevgililer gününde ayrı ayrı çiçekler gönderdi hediyeler aldı, o canımlı balımlı sözler hiç bitmedi ama nişanlandıktan bir süre sonra herşey çok değişti..

Ben "odun" olduğunu düşünmedim nişanlınızın...

Gün içinde saatlerce görüşüyorsunuz, ailenize karşı da ilgili, bunlar gayet güzel...

Belki doğal hali şimdiki halidir... Nişandan önce canımlı cicimli sözler ve hediyeleri sizi mutlu etmek için, arkadaş, aile tavsiyesiyle, vs. yapmıştır. Bu, sizin gözünüzü boyamak değil ki... Sevgililik döneminde sorumluluk daha azken insanın diline vurur sevgisi, sürekli arayıp konuşmak, güzel sözler söylemek ister. Nişan ve evlilikte bunların azalmasını doğal buluyorum. Neticede günde belli aralıklarla saatlerce görüşüyorsunuz, sizi boşlamış değil ki... Böyle olmasa, size vakit ayırmasa alarm durumuna geçmeniz makul olurdu.

Sevginin gösterilme şekilleri farklı farklıdır. Kimi için sesini kimi için güzel sözünü duymak kafidir. Ben de sizin gibi güzel sözlere önem verirdim eskiden ama zamanla sevginin farklı ifade şekilleri olduğunu gördüm. Şimdi eskisi kadar sık duymuyorum sevgi sözcüklerini ama daha çok sevildiğimi hissediyorum, biz kadınların birbirimize bunu dayattığımızı, duygusallığın, aşkın sözlerden çok daha fazlası olduğunu görebiliyorum artık... Üstelik bana hediye alınmasa bile ben hediye alıyorum çünkü benim kendimi ifade etme tarzım o, karşımdakininse bambaşka... Ben bunu içimden geldiği için yapıyorum, onun içinden gelmesini beklemeden... Siz de detaylara takılmadan tartın kafanızda sizi gerçekten sevip sevmediğini, onunla ömür geçip geçmeyeceğini... Özel günlerde hediyeler, aşk sözcükleri olmadan yapamam diyorsanız, bunlar onu kaybetmekten daha önemliyse sizin için zaten mutlu bir evliliğiniz olmaz ama onu seçtiğinize göre onda tüm bunlardan daha özel bir şeyler vardır ve umarım bunları tekrar fark eder, beraber mutlu olursunuz...

Çok şey beklemiyosun canım.
Bir kadın için bunlar çok önemlidir,iyi biliyorum.
Ama işte erkeklerin mayasında odunluk mevcut olunca bazen böyle kütükleşebiliyolar.
Hepsinin ağzının ortasına çakıcan bi tane. :9:
Bence şöyle de kendisine "her bayan gibi ilgiye ve sevgiye ihtiyacım var ama senden bunları göremiyorum son zamanlarda,
bu ihtiyaçlarımı nasıl karşılayacağım bilemiyorum" filan. Sinir olur belki kafasına dank eder!

[I]çok denedim çok sinir oldu ama yine aynı :50: değişen bişey yok. belki her yolu denemişimdir...[/I]

Son düzenleme:
arkadaşlara aynen katılıyorum,şimdiden odunlaşmasına izin verirsen ilerde hiç yontulamaz bi kütük olur bu gidişle. sen ayrılık olayında ısrarcı ol bakalım,tutuşunca birşeyleri anlar belki :52:

ayrılık konusunda ısrarcıyım ama sonuçlar neler doğurur onu bilemiyorum

Ben "odun" olduğunu düşünmedim nişanlınızın...

Gün içinde saatlerce görüşüyorsunuz, ailenize karşı da ilgili, bunlar gayet güzel...

Belki doğal hali şimdiki halidir... Nişandan önce canımlı cicimli sözler ve hediyeleri sizi mutlu etmek için, arkadaş, aile tavsiyesiyle, vs. yapmıştır. Bu, sizin gözünüzü boyamak değil ki... Sevgililik döneminde sorumluluk daha azken insanın diline vurur sevgisi, sürekli arayıp konuşmak, güzel sözler söylemek ister. Nişan ve evlilikte bunların azalmasını doğal buluyorum. Neticede günde belli aralıklarla saatlerce görüşüyorsunuz, sizi boşlamış değil ki... Böyle olmasa, size vakit ayırmasa alarm durumuna geçmeniz makul olurdu.

Sevginin gösterilme şekilleri farklı farklıdır. Kimi için sesini kimi için güzel sözünü duymak kafidir. Ben de sizin gibi güzel sözlere önem verirdim eskiden ama zamanla sevginin farklı ifade şekilleri olduğunu gördüm. Şimdi eskisi kadar sık duymuyorum sevgi sözcüklerini ama daha çok sevildiğimi hissediyorum, biz kadınların birbirimize bunu dayattığımızı, duygusallığın, aşkın sözlerden çok daha fazlası olduğunu görebiliyorum artık... Üstelik bana hediye alınmasa bile ben hediye alıyorum çünkü benim kendimi ifade etme tarzım o, karşımdakininse bambaşka... Ben bunu içimden geldiği için yapıyorum, onun içinden gelmesini beklemeden... Siz de detaylara takılmadan tartın kafanızda sizi gerçekten sevip sevmediğini, onunla ömür geçip geçmeyeceğini... Özel günlerde hediyeler, aşk sözcükleri olmadan yapamam diyorsanız, bunlar onu kaybetmekten daha önemliyse sizin için zaten mutlu bir evliliğiniz olmaz ama onu seçtiğinize göre onda tüm bunlardan daha özel bir şeyler vardır ve umarım bunları tekrar fark eder, beraber mutlu olursunuz...

ilginiz ve yorumunuz için çok teş.ler, evet aileme karşı çok saygılı birçok konuda titizdir aileme laf gelsin istemez benide gün içinde arar sorar bundan yana da güzel herşey onada lafım yok hakkını yiyemem şimdi...ama bazen sevginin eksikliğini yaşıyorum işte,kaç kere sordum beni seviyormusun diye hiçbişey söylemedi sustu...buda beni düşündürüyor,çok mu zor diyorum sevdiğini söylemek diyorum hayır zor değil diyor..o zaman içinden gelmiyor diyorum yine susuyor,bu susmaları beni hep böyle düşünmeye itiyor..seviyorsa bunu gerçekten bilmek istiyorum..facede ona şiirler güzel sözler paylaşıyorum ne beğeniyor nede bir yorum yapıyor,inanın onunla konuşurken mesajlaşırken sanki normal bir arkadaşla konuşuyorum,beraber gezerken bile ilk elini ben tutuyorum.ilk adımlar hep benden geliyor bende artık böyle olmaktan gerçekten sıkıldım,yoruldum...sanki erkek benim...

bence ara verelim sana olan duygularımdan emin olamıyorum artık tavırların soğuttu beni sanki de görüşme bikaç gun hatasını anlarsa ne ala anlamazsa ondan hayır gelmez. erkek milleti değil mi aah ah:47:

ayrılık konusunda ısrarcıyım demişsiniz.peki nişanlınız tamam ayrılalım derse ayrılığa hazırmısınız?

bunu dile getirdim söyledim ama kabul etmedi dediğim gibi ona göre biz evlenicez yuva kurucaz ama sevgi aşk bu tarz şeylere takılmıcaz,ona göre aşk bir yere kadar...yani biz evlenmek için evleniyoruz,abisi ile yengesine bakıyorum,kadın 2 çocuk dünyaya getirdi,kaç yıldır evliler ama bazen yanlız kaldığımızda ben sevgi aşk nedir bilmem der,pek değerim yok der..böyle olmaktan da korkuyorum [/I]

Back
X