acaba doğum mu basladı acilllll!!!!!

ipekyil

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
53
0
286
İstanbul
selam herkese bi sorum var 39+2 deyim dün agda yaptırdım eve geldikten sonra akşam çamasırımda akıntı gibi açık renkli kan vardı ama ben agda sonrası olduğu için agdadan kaynaklandığını düşündüm çünkü çok tahriş olmustu özel bölgem evde kayınvalideme söledim nişan dedi.sonra bugün bebeğin hareketleri çok azdı doktorum nst ye bagladı bebek iyi dedi ama şimdi kafam karıstı acaba doğuma daha var mı ya da kısa süre sonra baslayacak mı?benim gibi olan var mı?arada kasıklarımda hafif regl agrısı gibi agrı oluyo baska da belirti yok:bbo:

Canım kanamanın nişan olma ihtimali var tabiki ama doktor birşey söylemedi mi? Bebek iyiyse sorun yoktur korkma. Ama eğer nişansa doğumun habercisidir. Bebeğinin hareketlerini takip et ve eğer sancın artar ya da akıntın çoğalırsa hastaneye git bence. Allah yardımcınız olsun. Kolayca sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

ya doktor nişan dedi ama şu veya bu zaman doğum olur demedi hareketleri akşamüstünden beri daha fazla bana hiç doğurmayacakmısım gibi geliyor çünkü kasık agrısından baska belirti yok bakalım beklicez artık

sanirim artik zamani gelmish,sancilarin yarin daha da siddetlenebilir.Nisan geldikten sonra dogum baslayana kadar 3-5 gun de gecebilir diyorlar.Allah bir avazda kurtarsin,sag saglim bebegini kucagina almayi nasib etsin canim.

39+2 olduğuna göre artık doğum sinyalleri başlıyor demektir.. bir an önce hayırlısıyla, sağlıkla sıhhatle doğurda bize yol açılsın gız bacım :lepi:

e bu bahsedilen nişan olduğuna göre sanırım şimdi hastanededir arkadaş. Akşama kalmaz doğururhihoyyyt

Allah SağSalim Kucağına Almayı Nasip Etsin..

ınşallah Bi Avazda Doğurursun :Saruboceq:

Canım mümkün olduğunca sakin ol. Yaşadığın her anın tadını çıkarmaya çalış. Ağrıların bile. Nişan geldikten hemen sonra başlamıyor zaten genelde. Doktorun da tam olarak bilemez zamanını. Dediğim gibi sadece bebeğinin hareketlerini takip et. Ne güzel bak hareketliymiş sağlıklı ve keyfi yerinde demek ki
Belinden gelen sancıların sıklaşınca zamanı yaklaşmıştır. Allah bir avazda kurtarsın inşallah. Sağlıkla alırsın bebeğini kucağına opuyorumnanaktan

nişanın gelmiş hayırlı dogumlar dılerımmmm
benımkı sabah 5 te gelmıstı 11.30 da sezeryana alındım sancılarım tavan yapmıstı...
sende muhtemel bugun yarın dogurursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…