• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba eşim fazla kilolarımdan mı rahatsız ?

cnm sen kimsenin yanında dert anlatma.o eltinede fazla güvenme.
bak nasıl sinirlendim şimdi.o eltinmi uydurdu ne yaptı bilemem ama o söyleyen kadınlada münasebetini kes.böle böle dedikodunu yaparn yarın kimbilir neler yapmaz.kimene ya hayret bişey böyle insan çok.kiloya gelince evlenmeseymiş.zorlamı evlendirdiler seni alla alla ya.

bende öyle dusunuorum bazen biliyormusun acaba eltim uydurudumu die

Bence fesat eltinin uydurması .. sırf moral bozmak için..
hem arkadaşının hemde eltinin bulunduğu bir ortamda, bu konuşulanları döksene sen bir ortaya..yüzleşmiş olursun..
arkadaşının böyle birşey söyleyeceği ihtimalini pek vermiyorum..
ne demekmiş, acaba eşi utanıyormu? ondan birlikte çıkmak istemiyor..
kalıbımı basarım ki uydurma..kendisi söyleyemiyor.arkadaşının üzerinden sana laf söylüyor..
hayırlı doğumlar olsun..sen bebeğini sağlıkla dünyaya getir gerisi fasa fiso..elitymiş kiloymuş..halledilir şeyler..:6:

Kendin için zayıfla canım. Erkeklere bakma yani istersen tığ gibi ol niye göbeğin çıktı senin derler. Hatta öyle bir düşüncesi varsa zayıfladıktan sonra bas tekmeyi ehehe :)

eşin doğumuna gelmicekmi canım?
doğum öncesi bu konuları boşver sen
bebeğine konsantre ol
bebeğini 6ay boyunca güzel güzel emzir
ondan sonra ver elini bir diyetisyen
ondan sonra kilolar çatır çatır gitsinde eşinde çatlasın
bunu başabilirisin sanan inanıyorum yeterki iste

hayir gelemicek malesef oda ayri bir dert hicbir seyi paylasamioruz bunuda yasayamicaz birliktee konsolosluk izin vermedi gelmesine

zyıflamakta bişi yok şu an için belki de haklısındır eşin kilolarından rahatsız oluyodur ama hamilelikten sonra bööle bi evrim geçirmiş gibi olsan şöyle bi 60-65 kiloya düşüp acaip bakımlı olsan yapılamayacak şey değilki.uyuz oldum eltine de ama bu söylenecek lafmı? çok ayıp...

bugun konustuk telefonda zaten suan yanimda degil ben almanyada o turkiyede doguma geldim buraya icimde ne varsa soyledim onaaa benden utaniyormusun dedim ???? ve tabiki yine kendi dogrularindan bahsetti yk nie ole dusunuorsun sabahin erkeninde calisiormus demekki ben boyle dusunuorum die kari kizla gezmesi lazimis bekarlik hayati yasicakmis bundan sonra benden beklemezmis boyle biseyy bilmem sacma sacma konustu bende suratina kapatim 87 kilo ile hamile kaldim cnm :(( ama suan ck uzgunum ben hamileyim bu kadininda ruh hali bozuuk demior adam hüccüm edior ve butun laflari sayabilior ck yazik ...

canım herkes eltine dikkat et derken, gidip eşinle eltinin lafı yüzünden tartıştın mı. ne anlamı kaldı dikkat et dememizin o zaman. elalemin lafıyla eşinle tartışma. sanki onun ağzından duymuşsun gibi suçlayınca o da senin canını acıtmaya çalışmış. ayrıca güvensiz ve saldırgan izlenimi verirsin eşine. sakın milletin gazıyla yapma canım bunları. zaten çok ince olmayan adamları daha da kaba yapar bu tür haksız suçlamalar. kendilerini haklı görmeye haksızlığa uğradıklarını düşünmeye başlarlar.

Bence fesat eltinin uydurması .. sırf moral bozmak için..
hem arkadaşının hemde eltinin bulunduğu bir ortamda, bu konuşulanları döksene sen bir ortaya..yüzleşmiş olursun..
arkadaşının böyle birşey söyleyeceği ihtimalini pek vermiyorum..
ne demekmiş, acaba eşi utanıyormu? ondan birlikte çıkmak istemiyor..
kalıbımı basarım ki uydurma..kendisi söyleyemiyor.arkadaşının üzerinden sana laf söylüyor..
hayırlı doğumlar olsun..sen bebeğini sağlıkla dünyaya getir gerisi fasa fiso..elitymiş kiloymuş..halledilir şeyler..:6:
uydurma olabilecegini dusunuyorum...gecenlerde kurstan bir arkadas bana dediki su kadin sana sunu dedi dedi almanca kursunda....iste guzel konusamiyormusum öyle demis...halbuki sinifta en iyilerdenim....gittim sordum yooook öyle birseey demedim dedi....sayet dese bile dememesi gerekmezmi...bazi insanlar cok fesat oluyor...fesatliklarida kendilerini boguyorr iyi oluyor...:52::71:

Back
X