acaba esıme haksızlık mı yapıyorum?

Hatos1317

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
394
24
318
kızlar durum su sımdı bız esımle ayrı sehırlerdeyız bır yıla yakındır ben baska sehırde o baska sehırde calısıyor.annem bızımle yasıyıor ve maddı konuda her sekılde bıze destek oluyor esım bır sure ıssız kaldı onun borcları ıcın kredı bıle cektı annem.neyse konuya gelelım kız kardesım dogum yaptı ve annem onun yanına gıttı annem gıderken yanında ıkı yuz mılyon parası vardı kız kardesım sagolsun bıraz savruk kadının elındekı parayı bır hafta gıbı kısa bır surede harcamıs annem parasız kaldı benımde maas almama daha cok var bende burda zor durumdaydım esımde onlarla aynı sehırde dedım kı annemın ılacları bıtmıs ıste yesıl cay falan kepek ekmegı falan al bırazda para ver gıt zıyert et dedım hem kardesımde dogum yapmıs annem yanında hastenede gıt yanında kal hasta kadın ıhtıyacı varsa karsıla dedım.gıtmedı benımde tepem attı agzıma gelenı saydım ne vıcdansızlıgını koydum ne bencıllıgını nede nankorlugunu neymıs parası yokmus gıdemezmıs bende dedım kı sen nankorsun o senın ıcın kredı cektı sen bı ellı tl verecek para bualmıyorsun neyse ben buldum gonderdım anneme de ama esıme de cok kırıldım sımdı de bır haftadır konusmuyoruz delı oluyor neymıs ben onu cok kırmısım agır laflar solemısım ama kızlar hakketmemıs mı bu erkek mılletı neden bu kadar kalın kafalı yaa anlamıyorum hemen kendı annesını ortaya getırdı yok onunkı anne degılmıymıs yaaa onun aılesı ıle aynı sehırde yasarken annemle bız yalvarır yakarırı zorla gıderdık yada gonderırdık sımdı uzaklastı kıymete bındı nedense

Haksızlık yaptığını düşünüyorum yazdıklarını baz alarak... sonuçta parası kalmamış olabilir eli boş gitmek istememiştir.. bide neden insan eşine yapılan bir iyiliği yüzüne vurur ki... bu aradaki diyaloğu zedeleyen bir durum.. bence özür dilemelisiniz....

keşke biraz daha sakin davransaydınız.Erkekler parası olmadığı zaman birileriyle görüşmek buluşmak istemezler genelde.Daha fazla üzerine gitmemek hem evliliğiniz hem de sizin için iyi olabilir diye düşünüyorum

fazla abartmışsınız bence.ve bide eşinizden annenizin yanında kalmasını istemeşsiniz..
o erkektir bide hastanede nasıl kalsın ya?
ayrıca eşinize yapılan iyilikleri bir nevi yüzüne vurmuşsunuz.
nasıl bi konuşma ve gerekçe geçti bilmiyorum ama buradan bakarsak hatalı gibisinz

annemde bana kızdı haksızsın dedı galıba ben sucluyum dogrusunuz arkadaslar tskler yorumlarınız ıcın

adam mecbur mu senin annene yardım etmeye hem annen neden sizde kalıyor biraz arıza aile tipi sezdim sizde annen çok karışıyor galiba her işe sende onun ağzına bakıyorsun yok yeşil çay filan :52: allah kocana sabır versin ahhh böyle kıymet bilmez bayanlar yok mu

bence haksız sayılmazsın.annenin sizde kalması hata o ayrı konu da madem beraber yaşıyorsunuz annenin de size maddi yardımları olmuş.eşin de annene biraz yardım edebilirdi.parası yoksa da dediğin gibi çay ve ekmeğini alıp bi ziyarete gidebilirdi.tabi hastanede kalma işi falan saçmaymış.nasıl kalsın.bunun için tartışmış olmakla haksızlık yapmış olmazsın.ama çok ağır konuştuysan hakaret filan ettiysen fazla olmuş

adam mecbur mu senin annene yardım etmeye hem annen neden sizde kalıyor biraz arıza aile tipi sezdim sizde annen çok karışıyor galiba her işe sende onun ağzına bakıyorsun yok yeşil çay filan :52: allah kocana sabır versin ahhh böyle kıymet bilmez bayanlar yok mu

Bu nasıl bir yorum yaaa?

Konu sahibesi : bence biraz haksızlık olmuş, yani biraz ağır olmuş laflarınız... belki parası yoktu, mahçup olmak istemedi... parası varken yapmasa zaten ayıp olur..

Yorumunuz çok kırıcı..Uslubunuz çok ağır...

Aslinda güzel güzel konusmak varken neden insanlari direkt suclayarak ve yargilayarak konusuyoruz ki?Be anlayamiyorum.Bence her insan güzel dilden anlar.Kirilan kalpleri onarmak gercekten zordur.Dil yarasi en acitandir.

eğer hakareetin dozunu kaçırdıysan biraz abartı olmakla beraber haklısın canım..kim ne derse desin..nasilki eşinin ailesinin maddi-manevi desteğe ihtiyacı varken elinizden geleni yapıyorsanız (ki hepimiz yapıyoruz..benimm kayınvalidem hasta mesela bir oturan eltim annesine gidince 1 hafta yanında kalıyorum ve hiç alışık olmadığım abes bir hayat yaşıyorum eşimin hatrı için) senin ailenin desteğe ihtiyacı olduğundada elden gelen yapılmalı..o kadın tarafı önemli değil, erkek tarafı kıymetli gibi bişey yoktur bence..
eğer parası yoktuysa bile bir 50 lira borç bulabilir..kayınvalidesinin kendisine yaptığı kredi çekme vs gibi iyliklere küçük bir jest gibi düşünerek yeşil çayınıda götürebilirdi...
bu tamamen eşin düşünceliliği ile alakalı bence..
hastanede yanında kalma olayı banada saçma geldi..hani baban falan olsa erkek erkeğe bi nebze..benim babam yatarken eşim kaldı yanında..ama hani bayan olunca abes bi durum..
bence bu konudaki haklılığını belirterek sadece abartı hakaret ettiysen onun için özür dileyebilirsin..o da hatasını kabul etmeli..

eğer hakareetin dozunu kaçırdıysan biraz abartı olmakla beraber haklısın canım..kim ne derse desin..nasilki eşinin ailesinin maddi-manevi desteğe ihtiyacı varken elinizden geleni yapıyorsanız (ki hepimiz yapıyoruz..benimm kayınvalidem hasta mesela bir oturan eltim annesine gidince 1 hafta yanında kalıyorum ve hiç alışık olmadığım abes bir hayat yaşıyorum eşimin hatrı için) senin ailenin desteğe ihtiyacı olduğundada elden gelen yapılmalı..o kadın tarafı önemli değil, erkek tarafı kıymetli gibi bişey yoktur bence..
eğer parası yoktuysa bile bir 50 lira borç bulabilir..kayınvalidesinin kendisine yaptığı kredi çekme vs gibi iyliklere küçük bir jest gibi düşünerek yeşil çayınıda götürebilirdi...
bu tamamen eşin düşünceliliği ile alakalı bence..
hastanede yanında kalma olayı banada saçma geldi..hani baban falan olsa erkek erkeğe bi nebze..benim babam yatarken eşim kaldı yanında..ama hani bayan olunca abes bi durum..
bence bu konudaki haklılığını belirterek sadece abartı hakaret ettiysen onun için özür dileyebilirsin..o da hatasını kabul etmeli..

tesekkur ederım benı anlamıssın arkadasım annem kız kardesımın yanında kaldı ben esıme gıt hastanede yat demedım gıt bır zıyeret et gel dedım bu konu yanlıs anlasılmıs arkadaslar annemde bızımle yasıyor neden sacma hasta ve yaslı annenızı kapının onune mı atıyorsunuz sız bunu olumsuz yorum yapanlara yazıyorum demekkı kımsesı olmayan annenızı kapının onune atıyorsunuz neresı sacma annemın bızde kalması cok merak edıyorum

Hem haklısın hem haksızsın...
Daha doğrusu haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendini...
Bir kere yapılan iyiliği yüzüne vurmamalıydın ve ağır konuşmamalıydın...

Haksızlık yaptığını düşünüyorum yazdıklarını baz alarak... sonuçta parası kalmamış olabilir eli boş gitmek istememiştir.. bide neden insan eşine yapılan bir iyiliği yüzüne vurur ki... bu aradaki diyaloğu zedeleyen bir durum.. bence özür dilemelisiniz....

sana katılıyorum, böyle durumlarda hep diyet filmi gelir aklıma adam kolunu kesti koyduya tezgaha :S bi iyiliği ya yaparsın ya yapmazsın ama yapıyosan unutursun yüze vurmak o iyiliğin kıymetini yerle bir eder

valla canım gerçekten parası olupta vermediğini düşünüyorsan kızmakta haklısın diycem ama
yinede yapılan iyilikler yüze vurulmamalı.ayrıca olmadığı için vermemiş heralde.
fazla tepki göstermişsin bence.

hoppppppp kendine gel...:20:

Hastaneye annenizn yanında kalması konusunda haksız olabilrisnz ama para vermesi ihtiyaçlarını karşılaması konusunda tamamen haklısınız
sizin zor gününzde nasıl annenz destekse sizde eşinizde her türlü desteği yapmalısınız annenize karşı . . !
Konu annem olursa bende sert çıkarım eşime üzgünüm :S

Canım sadece biraz öfkeyle kalkmışın, ama bi yerde annen sonuçta o zor durumda kalması senin de tepenin tasını attırmış annenin size yaptıklarına karşı senin bşi yapamaman zoruna gitmiş. ama eminim eşin de çok üzgündür o anda parası olsa ne diye yardım etmesin ki anca eli boş gitmek istememiştir emin ol o daha mahçup olmştur hele dediğin laflardan utanmıştır bence biraz fazla üstüne düşmüşün, konus eşinle sinirden filan yaptığını söyle.

Bencede haksızlık yapmışsınız..Üstelikte gururunu kırmışsınız.

Hiç sevmediğim durumlardan biri, kavga anlarında senin ailen benim ailem konusunun geçmesi, BİRDE yapılan iyiliklerin yüze vurulması..

Annenizin yaptığı iyiliği bu şekilde eşinize yansıtmayın..

İşsizlik problemi yaşayan maddi sıkıntısı olan erkeklerle-eşlerle konuşurken çok dikkatli olmak gerekiyor.

Back
X