adam mecbur mu senin annene yardım etmeye hem annen neden sizde kalıyor biraz arıza aile tipi sezdim sizde annen çok karışıyor galiba her işe sende onun ağzına bakıyorsun yok yeşil çay filanallah kocana sabır versin ahhh böyle kıymet bilmez bayanlar yok mu
adam mecbur mu senin annene yardım etmeye hem annen neden sizde kalıyor biraz arıza aile tipi sezdim sizde annen çok karışıyor galiba her işe sende onun ağzına bakıyorsun yok yeşil çay filanallah kocana sabır versin ahhh böyle kıymet bilmez bayanlar yok mu
eğer hakareetin dozunu kaçırdıysan biraz abartı olmakla beraber haklısın canım..kim ne derse desin..nasilki eşinin ailesinin maddi-manevi desteğe ihtiyacı varken elinizden geleni yapıyorsanız (ki hepimiz yapıyoruz..benimm kayınvalidem hasta mesela bir oturan eltim annesine gidince 1 hafta yanında kalıyorum ve hiç alışık olmadığım abes bir hayat yaşıyorum eşimin hatrı için) senin ailenin desteğe ihtiyacı olduğundada elden gelen yapılmalı..o kadın tarafı önemli değil, erkek tarafı kıymetli gibi bişey yoktur bence..
eğer parası yoktuysa bile bir 50 lira borç bulabilir..kayınvalidesinin kendisine yaptığı kredi çekme vs gibi iyliklere küçük bir jest gibi düşünerek yeşil çayınıda götürebilirdi...
bu tamamen eşin düşünceliliği ile alakalı bence..
hastanede yanında kalma olayı banada saçma geldi..hani baban falan olsa erkek erkeğe bi nebze..benim babam yatarken eşim kaldı yanında..ama hani bayan olunca abes bi durum..
bence bu konudaki haklılığını belirterek sadece abartı hakaret ettiysen onun için özür dileyebilirsin..o da hatasını kabul etmeli..
Haksızlık yaptığını düşünüyorum yazdıklarını baz alarak... sonuçta parası kalmamış olabilir eli boş gitmek istememiştir.. bide neden insan eşine yapılan bir iyiliği yüzüne vurur ki... bu aradaki diyaloğu zedeleyen bir durum.. bence özür dilemelisiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?