Ah be canım benimde başıma bu sene geldi böyle bir şey inan başka biri söylese inanmazdım ama benimkide yapmış ben tesadüfen ilişki bittikten sonra öğrendim kocam karımı seviyorum benden uzak dur dediği halde kız ne diller dökmüş anlatamam. Birde kız ondan 10 yaş küçük
merhabalar.ben evliliğimin ilk zamanları eşimi hiç kıskanmadım. çünkü ona çok güveniyordum.ama biranda eşimin bir telefon konuşmasına kulak misafiri oldum.anladım bir kızla konuşuyordu.gayet kibardı.sonra hemen odaya girdim ve gözleri açıldı belliydi panik oldu.sonra tam ben telefonu alacaktım ki telefonu kapattı.aldım zorla elinden kızı işyerinden bi erkek adı ile kaydetmiş.tam ben ararken tekrar telefonu aldı ve simi aldı kırdı.konuşmadım bayağı küstüm ve suçlu olduğunu benden önce sadece eylenmek içi görüştüğü birisi(tabi bununda bi affı yok da) olduğunu ve kızın geçenlerde aradığını kendisinin de sadece merak için konuştuğunu söyledi. zar zor özür diledi ve kabul ettim ama birdaha böyle birşeyin geri dönüşünün olmayacağını söyledim.ondan sonra da yaklaşı 3.5 yıldır falan eşime güvenemiyorum sürekli aklımda bi şüphe oluyor.bayan iş arkadaşlarının falan telefonda numaralarını görünce hemen siliyorum.acayip bi kıskançlık oldu bende.çok sıkıyorum ama ne yapayım biliyorum bu çözüm değil belkide onu daha çok sıkıyorum ve benden soğumasına izin veriyorum.birde eşim okb hastası yani saçma birşeyi kafaya takıyor kurtulamıyor gitti birkaç doktora ama çok fazla ileryeyemedi.bu konudan da ben şöyle etkileniyorum:benimle ilgili sapırsaçma konuları kafaya takıyor ve bana yaklaşamıyor.hep benden uzak duruyor.seviyorum ama belli edemiyorum diyor. doktoruda anlattı bana.normalde de dışarıya çok sıcaktır yakındır ama ben bu ilgisizliğini hep beni sevmemesine ve aldattığına bağlıyorum ne yapacağımı nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum.ama onuda seviyorum. acaba diyorum bebeğimiz olsa tam bi aile olarak görür mü ki bizi. onuda düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?