• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba eşimi çokmu sıkıyorum? benimkisi hastalık? mı tepki mi?

bebeeek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
132
2
46
Ankara
merhabalar.ben evliliğimin ilk zamanları eşimi hiç kıskanmadım. çünkü ona çok güveniyordum.ama biranda eşimin bir telefon konuşmasına kulak misafiri oldum.anladım bir kızla konuşuyordu.gayet kibardı.sonra hemen odaya girdim ve gözleri açıldı belliydi panik oldu.sonra tam ben telefonu alacaktım ki telefonu kapattı.aldım zorla elinden kızı işyerinden bi erkek adı ile kaydetmiş.tam ben ararken tekrar telefonu aldı ve simi aldı kırdı.konuşmadım bayağı küstüm ve suçlu olduğunu benden önce sadece eylenmek içi görüştüğü birisi(tabi bununda bi affı yok da) olduğunu ve kızın geçenlerde aradığını kendisinin de sadece merak için konuştuğunu söyledi. zar zor özür diledi ve kabul ettim ama birdaha böyle birşeyin geri dönüşünün olmayacağını söyledim.ondan sonra da yaklaşı 3.5 yıldır falan eşime güvenemiyorum sürekli aklımda bi şüphe oluyor.bayan iş arkadaşlarının falan telefonda numaralarını görünce hemen siliyorum.acayip bi kıskançlık oldu bende.çok sıkıyorum ama ne yapayım biliyorum bu çözüm değil belkide onu daha çok sıkıyorum ve benden soğumasına izin veriyorum.birde eşim okb hastası yani saçma birşeyi kafaya takıyor kurtulamıyor gitti birkaç doktora ama çok fazla ileryeyemedi.bu konudan da ben şöyle etkileniyorum:benimle ilgili sapırsaçma konuları kafaya takıyor ve bana yaklaşamıyor.hep benden uzak duruyor.seviyorum ama belli edemiyorum diyor. doktoruda anlattı bana.normalde de dışarıya çok sıcaktır yakındır ama ben bu ilgisizliğini hep beni sevmemesine ve aldattığına bağlıyorum ne yapacağımı nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum.ama onuda seviyorum. acaba diyorum bebeğimiz olsa tam bi aile olarak görür mü ki bizi. onuda düşünüyorum.

e$înle Aranda saglikli bi ili$ki kurmadan bebek du$unme lutfen ..
e$inin aldatip aladatmadgiini biz bilemeyiz ki :44:

Yani tabiki bilinmez ama mesela gelir arkadaşları ile ilgili falan herşeyi anlatır. Yani derler ya ağızında bakla ıslanmaz aynı öyle ama yinede haklısın bilinmez.ama bende çok şüpeciyim onuda biliyorum bazen bırak şüphe etmeyi diyorum güven biraz kendine diyorum ama sonrada aklıma hemen o telefon olayı geliyo ve belkide ben denkgelmeseydim devam edecekti diyorum böyle böyle kendimi sömürüyorum.

Güvenmemekte çok haklısınızda, eşinizin sizi aile görmesi için çocuk kavramını alet etmeyin.

Ah be canım benimde başıma bu sene geldi böyle bir şey inan başka biri söylese inanmazdım ama benimkide yapmış ben tesadüfen ilişki bittikten sonra öğrendim kocam karımı seviyorum benden uzak dur dediği halde kız ne diller dökmüş anlatamam. Birde kız ondan 10 yaş küçük

Ah be canım benimde başıma bu sene geldi böyle bir şey inan başka biri söylese inanmazdım ama benimkide yapmış ben tesadüfen ilişki bittikten sonra öğrendim kocam karımı seviyorum benden uzak dur dediği halde kız ne diller dökmüş anlatamam. Birde kız ondan 10 yaş küçük

nasıl yani o kadın dil dökmüş eşin de peşinden mi gitti boşandınız mı..ayy ben bundan korkuyorum işte ya eşime çok güveniyorum ama aklını çelerler mi diye de düşünüyorum..ama sağlam karekterli olan yapmaz yaaa ne biliyim

merhabalar.ben evliliğimin ilk zamanları eşimi hiç kıskanmadım. çünkü ona çok güveniyordum.ama biranda eşimin bir telefon konuşmasına kulak misafiri oldum.anladım bir kızla konuşuyordu.gayet kibardı.sonra hemen odaya girdim ve gözleri açıldı belliydi panik oldu.sonra tam ben telefonu alacaktım ki telefonu kapattı.aldım zorla elinden kızı işyerinden bi erkek adı ile kaydetmiş.tam ben ararken tekrar telefonu aldı ve simi aldı kırdı.konuşmadım bayağı küstüm ve suçlu olduğunu benden önce sadece eylenmek içi görüştüğü birisi(tabi bununda bi affı yok da) olduğunu ve kızın geçenlerde aradığını kendisinin de sadece merak için konuştuğunu söyledi. zar zor özür diledi ve kabul ettim ama birdaha böyle birşeyin geri dönüşünün olmayacağını söyledim.ondan sonra da yaklaşı 3.5 yıldır falan eşime güvenemiyorum sürekli aklımda bi şüphe oluyor.bayan iş arkadaşlarının falan telefonda numaralarını görünce hemen siliyorum.acayip bi kıskançlık oldu bende.çok sıkıyorum ama ne yapayım biliyorum bu çözüm değil belkide onu daha çok sıkıyorum ve benden soğumasına izin veriyorum.birde eşim okb hastası yani saçma birşeyi kafaya takıyor kurtulamıyor gitti birkaç doktora ama çok fazla ileryeyemedi.bu konudan da ben şöyle etkileniyorum:benimle ilgili sapırsaçma konuları kafaya takıyor ve bana yaklaşamıyor.hep benden uzak duruyor.seviyorum ama belli edemiyorum diyor. doktoruda anlattı bana.normalde de dışarıya çok sıcaktır yakındır ama ben bu ilgisizliğini hep beni sevmemesine ve aldattığına bağlıyorum ne yapacağımı nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum.ama onuda seviyorum. acaba diyorum bebeğimiz olsa tam bi aile olarak görür mü ki bizi. onuda düşünüyorum.

canım çok haklısın ben de olsam aynı senin gibi olurdum güven b,r kere kırıldı mı geri gelmesi zor..ama napıcaksın seviyomuşsun da yuvanı dagıtmaktan sa aklını dağıt sen bi pisikoloja git canım bu durumdan nasıl kurtulurum ne yapmam lazım diye uzman yardımı al..ben olsam anca öle rahatlardım kendini yiyip bitirme

Güvensizlik çok büyük sorun hakkaten:26: Kocan yani neden böyle bişey yapmış ki:26: Onu sıkmak yerine bence oturun konuşun.Sıkmak daha büyük probleme yol açar.:26:

Güvensizlik ne kötü bi duygudur.aklın hep onda olur acaba şuan nerde napıyo...erkekler neden böle neden gül gibi karılarını bırakıp elin kadınlarına bakarlar.aldatan erkeklerin o organlarını kesecekler aslında;)) ne gzl olur;)

Bende de öyle oldu. Nışanlılığımızdan 2 hafta sonra nışanlımn telefonunda başka kadına yazılmış özledim seni falan gibi mesajlar buldum. Açıklama istedim tabiki hemen. Benden önce evlenip boşanmış bir kadınla çıktığını hem de 2 yıl çıktığını biliyordum. Ama onunla evlilik düşünmemişti ve kadına da açık açık söylemişdi. Nışanlılık döneminde kadın onu aramış bu da bir olay çıkarır diye 1 haftalık yola vermiş kadını. (Yani açıklaması buydu) Kurani Kerime bile el bastı ve yemin etti artık bittiğine. Ama yine de güvenmiyorum artık ona

Back
X