acaba gebe miyim

yesimankara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
91
27
3
25
yeni evliyim 3 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum bata 10 gün var kasık ağrılarım var bazen beyaz bazen sarı akıntım var göğüslerde ağrı yok acaba gebe miyim siz kaçıncı denemenizde hamile kaldınız böyle belirtler oldu mu

Daha varmış ama gününe kasık ağrısı varmış o akıntı olabiliyor normalde de bilemedim
10 ayda hamile kaldım ben mide yanması baş dönmesi ile 6 gün kala öğrenmiştim

İlkinde 3 ay ikinci de 1 yıl korunmasız ilişki sonucu hamile kaldım , gögüs hassasiyeti dışında bir belirtim yoktu, birde sabahları tuhaf Bi bulantı o kadar

Daha varmış ama gününe kasık ağrısı varmış o akıntı olabiliyor normalde de bilemedim
10 ayda hamile kaldım ben mide yanması baş dönmesi ile 6 gün kala öğrenmiştim
Bildiğim her şeyi de unuttum normalde teslim de 10 gün önceden ağrım oluyor muydu hatırlamıyorum ama hamile kalmak istiyorum belirti arıyorum kendimce

Ben 8.ayda falan kaldım. Ama şu an belirtileriniz ile anlaşılmaz adet öncesi de kasık ağrısı ve akıntı olabilir, sarı akıntı enfeksiyonda da olur hamilelikte de oldu bende. Ama hiç biri için bi şey demek mümkün değil çünkü ayırt edici değil çok sebebi olabilir. Başka belirtiniz falan var mı adetinize kaç gün var

İlkinde 3 ay ikinci de 1 yıl korunmasız ilişki sonucu hamile kaldım , gögüs hassasiyeti dışında bir belirtim yoktu, birde sabahları tuhaf Bi bulantı o kadar

10 gün var

Bildiğim her şeyi de unuttum normalde teslim de 10 gün önceden ağrım oluyor muydu hatırlamıyorum ama hamile kalmak istiyorum belirti arıyorum kendimce
Çok iyi anlıyorum seni inşallah kolaylıkla olur ama çok takmamaya çalış olur mu bende fazla takmışım bir süre sonra moralim çok bozulmaya başladı.Sonra başka bir sıkıntım olduğu ay unuttuğum da oldu o yüzden bence stres yapınca da sıkıntı oluyor

İstemsiz stres yapıp sürekli düşünüyorum allahım inşallah gebeyimdir hayırlı ve sağlıklı bir şekilde olsun

İstemsiz stres yapıp sürekli düşünüyorum allahım inşallah gebeyimdir hayırlı ve sağlıklı bir şekilde olsun
Çok iyi anlıyorum inşallah vardır sağlıkla gelir haber et Ama olmasa bile kendini yıpratma meşgul olacağın şeyler bulup kafanı çok yormamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…