• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba gebelik olabilirmi:(

esraoztuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
71
2
46
İstanbul
hanimlar birşey sorcam.adetim iki aydir aksıyordu.2 gün 3 gün.hep umutlandim ve yine oldum.bu ay yine geciktim bir hafta kadar hemde.halada tik yok.geçenlerde tam olcam dedim akıntıyla beraber kahve tonlarında bir başladi ama bitti .ara ara akıntıyla geliyo.hiç olmamiştı.bide adet sancısı gibide vuruyo arada bir.acaba belirti olabilirmi.pazartesi test alcam ama sorim dedim.

inş hamilesindir canım.Umudunu kırmak istemem ama adetime 3-4 gün kala bendede kahverengi bir akıntı oluyor daha sonra adet oluyorum.

inş hamilesindir canım.Umudunu kırmak istemem ama adetime 3-4 gün kala bendede kahverengi bir akıntı oluyor daha sonra adet oluyorum.

feyzacım bende anlamadım bugünde tık yok.bende hiç böyle olmamıştı.umutlanmayı bende istemiyorum.hep hayal kırıklığı oluyor.bakalım.biraz daha beklicem.Eşimde şaşırdı.adam yumurtlama dönemimi bekliyo ki tekrar deneyelim diye.ama daha adet olmadım...dua ediyorum ya inşallah kötü bişeyden falan değildirde şu müjdeli haberi duyarım...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...

feyzacım bende anlamadım bugünde tık yok.bende hiç böyle olmamıştı.umutlanmayı bende istemiyorum.hep hayal kırıklığı oluyor.bakalım.biraz daha beklicem.Eşimde şaşırdı.adam yumurtlama dönemimi bekliyo ki tekrar deneyelim diye.ama daha adet olmadım...dua ediyorum ya inşallah kötü bişeyden falan değildirde şu müjdeli haberi duyarım...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...

İnş canım güzel haberlerini bekliyoruz :nazar:

canım hayırlı olsun tebrik ederim maşallah barek allah kendine iyi bak

Back
X